معرفی کامل View Model ها در ASP.NET MVC
صفحه اصلی / دوره‌های آموزشی / آموزش ASP.NET MVC به همراه پروژه عملی / معرفی کامل View Model ها در ASP.NET MVC

معرفی کامل View Model ها در ASP.NET MVC

معرفی کامل View Model ها در ASP.NET MVC
90,000 تومان
براي خريد اين درس نياز است وارد سايت شويد. در صورت نداشتن حساب کاربري عضو شويد.

آموزش  View Model ها در ASP.NET MVC:

در این جلسه می‌خواهیم مبحث View Modelها در ASP.NET MVC را توضیح دهیم. در جلسات قبل که به روش database first کار می‌کردیم ابتدا دیتابیس را می‌ساختیم و از طریق آن یک مدل به برنامه اضافه می‌کردیم و چون اجازه نداشتیم فایل‌های کلاس مدل را تغییر دهیم از کلاس‌های metadata استفاده می‌کردیم. به خاطر اینکه بتوانیم dataAnnotationهای خودمان را مانند DisplayName،   Required و... اضافه کنیم. اما حالا که می خواهیم به روش code first دیتابیس را بسازیم از کلاس‌های View Model استفاده می‌کنیم.


ما همیشه یک کلاس مدل مربوط به دیتابیس داریم. یعنی یک منبع داده‌ایی که در sql server وجود دارد که دارای جداول و تعدادی فیلد است و همچنین کلاس‌های مدلی برای جداول هم وجود دارد و در کلاس‌های مدل dataAnnotationهایی  که برای ساخت جدول نیاز داشتیم را نوشتیم. اما واقعیت این است که ما می‌توانیم علاوه بر اینکه یک مدل برای نمای دیتابیسمان داریم یک مدل معادل هم برای سمت کاربر داشته باشیم.  مثلا یک مدل داریم ک دارای  تعدادی پراپرتی است که این کل مجموعه کار ماست اما شاید در یک صفحه‌ایی فقط نیاز داشته باشیم با نام و نام خانوادگی و رمز عبور کار کنیم و اصلا نیازی به فیلد‌های دیگر نداشته باشیم و همچنین بخواهیم روی این فیلدها dataAnnotationهای دیگری هم داشته باشیم. حالا می‌توانیم برای آن صفحه خاص و برای آن بخش از پروژه یک مدل خاص طراحی کنیم که از روی آن صفحات مورد نظر خود را بسازیم، که به این صفحات View Model می‌گویند. در واقع View Modelها، مدل هایی هستند که از روی آن‌ها طراحی ظاهری را انجام می‌دهیم و کاربر با آن‌ها در تعامل است اما می‌دانیم که مدل‌های اصلی که به آن‌ها data model  می گوییم با دیتابیس در ارتباط هستند. در واقع کاربر View Model را میبیند و  data model  سمت  دیتابیس است. به عبارتی View Model در asp.net mvc فقط داده‌هایی را نمایش می‌دهد که می‌خواهیم نمایش دهیم، چه برای نمایش یا گرفتن اطلاعات استفاده می‌شود.
 

 

امیدواریم که این آموزش، برای شما دوستان درسمنی عزیز مفید باشد، درصورت سوال و یا مشکل می توانید به انجمن برنامه نویسان سی شارپ مراجعه کنید. پیشنهادات و انتقادات خود را در بخش نظرات برای ما ارسال کنید. 
امید آنکه بیش از پیش موفق و مؤید باشید.

 

انجمن برنامه نویسان سی شارپ
 

جلسات دوره


                                       
مهدی عباسی
مدرس :

مهدی عباسی

مهدی عباسی هستم، مسلط به حداقل ۲۰ زبان مطرح برنامه نویسی به صورت پیشرفته، مدیر عامل شرکت آریا نرم افزار و بنیانگذار آکادمی درسمن، مسلط به تدریس دروس تخصصی کاردانی و کارشناسی کامپیوتر، پایگاه داده ها، برنامه نویسی پیشرفته، مبانی برنامه نویسی، مباحث ویژه طراحی وب و .... مطالعه بیشتر رزومه

نظر شما در تصمیم دیگران اثرگذار است.

لطفا برای همراهان درسمن و بهتر شدن دوره نظر خود را بنویسید.

برای ارسال نظر نیاز است وارد سایت شوید. در صورت نداشتن حساب کاربری عضو شوید.

نظرات دانشجویان

آموزش asp.net mvc

400