برای شروع طراح سایت شدن ممکن است سوالاتی در ذهنتان ایجاد شود که با چه زبان هایی باید این راه را شروع کنید و از چه ابزار هایی باید استفاده کنید، ما اینجا هستیم که پاسخ سوالات شما را مرحله به مرحله جواب دهیم و شما را به مسیر طراح سایت شدن نزدیک کنیم.
Html یک زبان برنامه نویسی نیست بلکه یک زبان نشانه گذاری ابر متن می باشد و از این زبان برای ایجاد ساختار و بدنه ی اصلی وب سایت استفاده می کنند و با تگ ها کار می کند که تگ ها مشخص می کنند در صفحه وب چه عناصری استفاده شود.
تگ ها وظایف مختلفی دارند که با فراخوانی هریک کارشان شروع و و با بسته شدن آنها کارشان تمام می شود.
دومین مرحله برای طراح سایت شدن یادگیری css است. Css مخفف کلمه Cascading Style Sheets و به معنی برگه های آبشاری می باشد. مثل html یک زبان نشانه گذاری است و به ما اجازه می دهد تا ساختار صفحات سایت را از نحوه چیدمان عناصر تا تغییر فونت ها و آیکون ها را شکل دهیم.
با استفاده از این زبان می توانید خصوصیاتی مثل رنگ ها، فونت ها، سایزها و نحوه چیدمان عناصر در سایت مشخص کنید.
برای شروع آموزش طراحی سایت شما می توانید آموزش html css را به صورت همزمان شروع کنید که این کار باعث می شود که با سرعت بیشتری به هدفتان نزدیکتر شوید.
زبان جاوا اسکریپت برای پویا کردن صفحات سایت استفاده می شود و یک زبان همه کاره است.
به دلیل اینکه هم در سمت کاربر استفاده می شود و هم در سمت سرور، جاوا اسکریپت یک زبان سطح بالا، داینامیک و مبتنی بر شی که از شیوه های مختلف برنامه نویسی پشتیبانی می کند.
برای یادگیری طراحی سایت باید به زبان جاوا اسکریپت تسلط داشته باشید و با استفاده از آن می توانید برنامه نویسی سمت سرور، اپلیکیشن های موبایل، اپلیکیشن های دسکتاپ را انجام دهید.
Asp.net یک تکنولوژی برپایه .Net framework و برای طراحی سایت می باشد. توسط شرکت بزرگ مایکروسافت توسعه داده شده تا برنامه نویسان بتوانند با استفاده از این تکنولوژی سرویس های وب بسازند.
به همین دلیل برنامه نویسان باید به روز ترین و بهترین ابزار برنامه نویسی را داشته باشند.
محیط های توسعه برنامه نویسی و ویرایشگر های متن به عنوان ابزار های اصلی یک برنامه نویس می باشد.
شما اگر ابزار درستی را انتخاب کنید و درست آن را به کار بگیرید,مسیری که برای طراحی وب سایت طی می کنید جذاب تر وآسان تر خواهد بود.
1.IDE ها
2. Text Editorها
بین این دو توسعه دهنده تفاوت هایی وجود دارد که هر کدام از این ابزار ها مزایا و معایبی دارد که با توجه اهدافی که برنامه نویس دارد یکی از آنها را انتخاب می کند.
برای نوشتن کد ها می توانید از ویرایشگر های پیشرفته استفاده کنید,ویرایشگر های کد با امکانات متنوعی که دارند کد نویسی را برای برنامه نویس لذت بخش تر می کند و هم در وقت برنامه نویس صرفه جویی می شود.
کاربردی ترین ویرایشگر های کد نویسی را به شما معرفی می کنیم.
PhpStorm
Microsoft Visual Studio
Microsoft Expression Web
Notepad++
Adobe Dreamweaver
Komodo Edit
NetBeans