مقدمه:
زبان برنامه نویس پایتون (Python programming language) یک زبان برنامه نویسی ساده ولی کاربردی است که توانسته توجه کاربران زیادی را از سراسر دنیا به خود جلب کند. کتابخانه های قدرتمند، چند منظوره بودن (General-purpose language) و تقاضای بالای بازار کار پایتون دلایلی هستند که یک علاقه مند به برنامه نویسی را به سمت این زبان برنامه نویسی سوق دهند.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید کاربرد پایتون محدود به برنامه نویسی نیست و در حوزه های دیگری چون علم داده، هوش مصنوعی، پردازش متن و تصویر، داده کاوی و بازی سازی نیز کاربرد دارد. اما پایتون چیست و از کجا آمده؟ علت محبوبیت روز افزونش چیست؟ و چه ویژگی ها و کاربرد هایی دارد؟ پاسخ همه این سوال ها را در ادامه آورده ایم تا دلایل انتخاب پایتون توسط سایر برنامه نویسان را نیز بدانید.
پایتون چیست؟
پایتون زبانی شی گرا، سطح بالا و تفسیری است. فلسفه طراحی پایتون خوانایی بالای کد هاست. زبان برنامه نویسی پایتون زبانی همه منظوره است و در اکثر حوزه های دانش و تکنولوژی ردی از آن دیده می شود. یکی از دلایل محبوبیت پایتون ساده بودن آن در یادگیری است البته شایان به ذکر است، یک منبع آموزشی جامع و بروز همراه با تدریس صحیح و بیانی شیوا قطعا یادگیری پایتون را ساده تر نیز می کند.
علاقه اصلی توسعه دهندگان پایتون خوانش و ترجمه آسان این زبان نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی است. این موضوع باعث شده هزینه های نگهداری و توسعه تمامی برنامه های نوشته شده با این زبان نیز کاهش پیدا کند.
یکی دیگر از دلایلی که باعث شده پایتون مورد توجه افراد بسیاری قرار بگیرد، کتابخانه های قدرتمند آن است که کار را برای برنامه نویسانش به شدت آسان کرده است. این کتابخانه های پر کاربرد و گسترده باعث شده اند تا شما بتوانید در زمان کم کد های با کیفیت تری داشته باشید.
در زبان پایتون هیچ انحصاری وجود ندارد و به صورت منبع باز (Open Source) در اختیار همگان قرار دارد. زبان پایتون با اختلاف زیاد از سایر زبان های برنامه نویسی محبوب ترین زبان برنامه نویسی در حوزه وب می باشد. با آموزش پایتون پیشرفته (درسمن) می توانید به یکی از حرفه ای ترین های این حوزه تبدیل شوید و فعالیت خود را در حوزه بک اند شروع کنید.
تاریخچه پایتون
زبان برنامه نویسی پایتون در اواخر دهه1980 میلادی، توسط خیدو فان روسوم در کشور هلند ابداع شد. هدف خیدو فان از توسعه پایتون جانشینی زبان ABC بود به گونه ای که قابلیت پردازش استثنا ها را داشته باشد. روسوم طراح اصلی پایتون و تصمیم گیر مداوم در توسعه این زبان بود. به همین علت انجمن پایتون کاران لقب دیکتاتور خیر خواه جاویدان را به او داد. خیدو در سال 2018 از این لقب کناره گیری کرد و مسئولیت رهبری پایتون را واگذار کرد.
چرا پایتون محبوب است؟
با دیدن تعداد بسیار زیاد علاقه مندان پایتون قطعا این سوال برای شما پیش آمده است چرا پایتون انقدر محبوب است؟ چه ویژگی باعث این محبوبیت چشمگیر شده است؟ برای پاسخ به این پرسش ها اصلی ترین ویژگی های پایتون را در ادامه آورده ایم.
-
بدون هیچ پیش زمینه ای برنامه نویسی را شروع کنید
پایتون برای تمامی افرادی که هیچ دانشی از برنامه نویسی ندارند و می خواهند از صفر شروع کنند انتخاب بسیار مناسبی است. یادگیری آسان، انعطاف پذیری بالا، گستردگی و همه منظوره بودن آن به شما کمک می کند تا به یک برنامه نویس حرفه ای پایتون تبدیل شوید و بتوانید در حوزه های بسیاری فعالیت کنید.
شرط اصلی حرفه ای شدن در حوزه برنامه نویسی آموزش جامع و کامل است . ما در درسمن تمام تلاش خود را کرده ایم که کامل ترین و جامع ترین آموزش پایتون را تهیه و تقدیم شما عزیزان کنیم. آموزش استادی پایتون درسمن جامع ترین آموزش پیشرفته پایتون است که از صفر تا صد تمامی مباحث را با جزئیات پوشش می دهد. این آموزش به صورت کاملا تعاملی و پروژه محور پیش می رود و در انتهای دوره شما به یک متخصص پایتون تبدیل شده و آماده بازار کار هستید.
-
زبانی بدون محدودیت
اگر از چندین سیستم عامل استفاده می کنید و می خواهید کد های خود را بدون تغییر و دردسر منتقل کنید، این مژده را به شما می دهیم که پایتون کار شما را راحت کرده است. زبان برنامه نویسی پایتون به علت سازگاری با سیستم عامل های مختلف در توسعه اپلیکیشن های موبایل و وب و همچنین نرم افزار های دسکتاپ مورد استفاده قرار می گیرد. با آموزش پیشرفته پایتون می توانید در زمینه طراحی وب و هوش مصنوعی به صورت کاملا تخصصی فعالیت کنید.
این زبان محبوب به صورت متن باز ارائه شده است. به عبارتی دیگر تمامی پایتون کاران می توانند در توسعه آن نقش داشته باشند. قسمت جذاب اینجاست که شما می توانید با یادگیری پایتون در توسعه محبوب ترین زبان برنامه نویسی با بیشترین تعداد کاربر در دنیا نقش داشته موثر باشید.
-
نزدیکی پایتون به زبان انسان
حتما تا کنون در مورد سطح بالا بودن زبان پایتون شنیده اید. منظور از سطح بالا بودن یک زبان برنامه نویسی نزدیک بودن آن به زبان انسان است. این ویژگی باعث می شود تا خوانایی کد ها به شدت آسان شود و در ادامه دیباگ کردن و رفع اشکال نیز به مراتب راحت تر شود.
-
پایتون و شی گرایی
یکی از مهم ترین مباحث برنامه نویسی شی گرایی است. پایتون نیز جزو دسته زبان های شی گرا می باشد که آموزش پایتون پیشرفته این مبحث مهم و کاربردی را به طور کامل پوشش داده است. برنامه نویسی شی گرا (Object-Oriented programming) یک الگو و شیوه تفکر است از دنیای واقعی گرفته شده است. زبانی که از این الگو پیروی کند را زبان شی گرا می نامند.
زبان های شی گرا به صورت Bottom up یا از پایین به بالا می باشند؛ یعنی ابتدا واحد های کوچک را ایجاد می کنیم و سپس با بهم پیوستن این واحد ها، واحد های بزرگتر را به وجود می آوریم. شی گرایی در پایتون به منظور حل مسائل پیچیده و قابلیت استفاده مجدد الگو ها به وجود آمده است.
-
کتاب خانه های تخصصی و کاربردی همراه با منابع رایگان:
یکی دیگر از دلایلی که موجب شده است پایتون در صدر لیست محبوب ترین زبان های برنامه نویسی قرار بگیرد، رایگان بودن این زبان برنامه نویسی است. از اولین قدم که نصب پایتون است تا منابع اطلاعاتی و کتابخانه های تخصصی و کاربردی آن، همگی به صورت کاملا رایگان در اختیار شما قرار دارد. در آموزش پایتون پیشرفته تمامی کتابخانه های پایتون را به طور کامل آموزش داده ایم تا در حین کد زنی به هیچ مشکلی بر نخورید.
-
پایتون، زبان محبوب غول های تکنولوژی
بزرگترین شرکت های فعال در حوزه تکنولوژی زبان پایتون را به عنوان زبان اصلی خود انتخاب کرده اند. گوگل، متا ( نام جدید شرکت فیسبوک) سازمان فضانوردی ناسا، یاهو، دراپ باکس، مرورگر موزیلا، اپلیکیشن فوق محبوب اینستاگرام، ردیت و کورا تعدادی از شرکت های بزرگ فعال در حوزه فناوری هستند که در که به طور گسترده از زبان برنامه نویسی پایتون استفاده می کنند.
بازار کار پایتون
درآمد و بازار کار پایتون برای تمامی افرادی که قصد فعالیت در این حوزه را دارند بسیار حائز اهمیت است. پایتون یکی از پر درآمد ترین زبان های برنامه نویسی است. میزان در آمد پایتون کاران در ایران از 8 میلیون تا 25 میلیون متغیر است و این مقدار در کشور های توسعه یافته ای نظیر آمریکا از 60 هزار دلار شروع می شود و تا 130 هزار دلار تغییر می کند. البته میزان در آمد یک برنامه نویس به سطح دانش و تسلطش نیز بر می گردد.
هر چقدر در حین ورود به بازار کار مسلط تر باشید و با آمادگی بیشتری شروع به فعالیت کنید، قطعا شرکت و یا سازمانی که در آن استخدام می شوید معتبر تر هست و همینطور حقوقی که دریافت می کنید به مراتب بیشتر هست. این نکات برای تمامی زبان های برنامه نویسی از جمله پایتون نیز دلالت می کند.
البته موارد دیگری چون سابقه کاری، محل زندگی، محل استخدام، سمت منسوب شده و زبان برنامه نویسی و فریم ورک نیز در میزان حقوق دریافتی تاثیر دارند. درسمن پس از پایان دوره بزرگ استادی پایتون شما را رها نمی کند. علاوه بر ارائه کامل ترین و جامع ترین آموزش پایتون پیشرفته، شما را برای یک مصاحبه کاری موفق نیز آماده می کنیم.
یکی از هدایایی که به شما عزیزان تعلق می گیرد، آموزش مهارت های نرم هست که شما را برای درخشیدن در یک مصاحبه کاری آماده می کنید. در کنار این هدایا، هدیه بی نظیر دیگری نیز قرار داده ایم. دوره رزومه نویسی حرفه ای که به شما کمک می کند با تدوین یک رزومه مناسب نظر کارفرمایان را به خودتان جلب کنید.
آموزش پایتون پیشرفته در درسمن
مفتخریم که خدمت شما عزیزان اعلام کنیم، آموزش استادی پایتون درسمن کامل ترین آموزش پایتون در سطح وب فارسی است. این آموزش به صورت کاملا تعاملی و پروژه محور تهیه شده است. دوره آموزش پایتون پیشرفته، صفر تا صد مباحث پایتون و فریم ورک محبوب جنگو را پوشش می دهد.
هدف ما از تهیه این دوره آموزشی تربیت متخصصان و توسعه دهنگان حرفه ای و کار بلد پایتون است.
گروه تلگرامی نیز برای شرکت کنندگان در دوره آموزش پیشرفته پایتون ایجاد شده است که در آن می توانید با سایر شرکت کنندگان دوره تعامل داشته باشید و سوالات خود را بپرسید. در این گروه ها پشتیبانان نیز حضور دارند که در حین بر خوردتان با مسئله ای شما را راهنمایی کامل کنند.
این دوره به صورت کاملا پروژه محور پیش می رود و شما در انتهای دوره با پیاده سازی صفر تا صد یک سایت فروشگاهی تمامی سر فصل های تدریس شده را به صورت عملی و در پروژه واقعی فرا می گیرید. این پروژه در نهایت به رزومه کاری شما اضافه می شود.
در کنار آموزش پایتون پیشرفته و جنگو بسته ای از هدایا را نیز تقدیم شما می کنیم. این هدایا شامل آموزش Html-Css، آموزش Bootstrap، آموزش git، آموزش مهارت های نرم و دوره رزومه نویسی حرفه ای می باشد. این هدایا به شما کمک میکنند علاوه بر بک اند در فرانت اند هم به تخصص برسید و به یک توسعه دهنده تمام عیار تبدیل شوید.
نظر بدهید