لیست جلسات دوره
مریم موسوی
مریم موسوی هستم، کارشناسی ارشدکامپیوتر، حدود 18 سال در دانشگاه های مختلف دروس متنوع رشته کامپیوتر رو تدریس کردم. بیش از 10 مقاله ملی و بین المللی دارم که تعدادی از اونها در زمینه اینترنت اشیا هست. منتور و داور رویدادهای استارتاپی مختلف مثل مدرسه داغ تابستانه به صورت ملی، و رویدادهای ایده فن برگزاری شده در سطح استانی، همچنین سفیر جشنواره سخنرانی های انگیزشی ماهرشو در سال 1401 بودم و در حال حاضر کارشناس مرکز رشد هستم و به تیم های استارتاپی کمک می کنم تا بتونن ایده هاشون رو توسعه بدهند. از جمله رتبه های کسب شده: فناور برتر استانی در سال 1396 برگزیده استانی جشنواره ملی حلقه های علمی در سال 1393 کسب رتبه چهارم یمی در اولین جشنواره ملی ایده و خلاقیت در سال 1396 کسب رتبه هفتم تیمی مسابقات ارستارت آپ ویکند IoTCUP سال 1395 کسب رتبه سوم تیمی شهرآورد هوشمند در همایش شهر هوشمند 1395 کسب رتبه اول تیمی در رویداد کارنو ویژه دانشگاه فنی و حرفه ای 1400 همکاری در تولید دو محصول دانش بنیان در حوزه اینترنت اشیا (پارکینگ هوشمند – سیستم کنترل محیطی هوشمند) مشاهده رزومه
سوالات متداول
آینده اینترنت اشیا چگونه پیش بینی می شود؟
در یک کلمه، عالی! با یادگیری اینترنت اشیا، شما می توانید خود را برای ورود به یک بازار کار پر سود و حرفه ای آماده سازید.
آیا نقشه راه اینترنت اشیا درسمن رایگان است؟
دوره نقشه راه اینترنت اشیا مجموعه درسمن، رایگان بوده و بدون پرداخت هزینه های جانبی در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت. با استفاده از این دوره، شما می توانید سطح اطلاعات خود را تا حد قابل توجهی ارتقا دهید.
بهترین زبان برای یادگیری اینترنت اشیا کدام است؟
اگر شما هم به فعالیت در دنیای اینترنت اشیا علاقه مند هستید، زبان برنامه نویسی پایتون بهترین گزینه موجود در جلوی پایتان به حساب می آید. البته که زبان هایی همچون سی و سی پلاس پلاس را نیز می توان برای شروع کار در این حوزه مورد استفاده قرار داد ولی پایتون خیلی ساده و سر راست تر است.
بهترین راه ورود به بازار کار اینترنت اشیا کدام است؟
برای ورود به دنیای اینترنت اشیا، شما لزوما باید نسبت به استفاده از نقشه راه اقدام نمایید. نقشه راه یادگیری IOT به شما اجازه می دهد تا طی مدت زمان کوتاهی وارد بازار کار شوید.
چرا دوره آموزش درسمن برای اینترنت اشیا توصیه می شود؟
مجموعه درسمن با تمرکز روی نیاز های مشتریان و بهترین تکنیک های موجود برای رفع آنها، یک گزینه عالی برای یادگیری اینترنت اشیا و نحوه ورود به این حوزه به حساب می آید.
نظرات دانشجویان
با عرض سلام، ادب و احترام بابت دوره خوبی که تهیه کرده اید، صمیمانه سپاسگزارم. محتوای آموزشی بسیار زیبا و قابل فهم و در عین حال ارزشمند بودند و حقیقتا ارزش وقت گذاشتن رو داشت. اما اگر سرعت بیان مطالب رو بالاتر ببرید، دوره بسیار بهتر می شد. سپاسگزارم
سلام امیر یوسفی عزیز، خیلی ممنون بابت همراهیتون، از اینکه از دوره ما راضی هستید بسیار باعث خوشحالی هست امیدواریم موفق باشید.
توضیحات دوره
نقشه راه اینترنت اشیا، همچون چراغ می ماند. چراغی که مسیر یادگیری و ورود به بازار کار را برای شما روشن می کند. بدون کمک نقشه راه مخصوص اینترنت اشیا، شما در این مسیر گم می شوید. قطعا این مسئله می تواند چالش های زیادی را هنگام ورود به بازار کار برایتان ایجاد نماید. به خاطر داشته باشید که نقشه راه یادگیری اینترنت اشیا به شما اجازه می دهد تا در بهترین حالت ممکن نسبت به آماده سازی خود برای ورود به بازار کار اقدام نمایید. البته که نقشه راه مربوط به اینترنت اشیا را باید از منابع معتبر و مورد تایید دریافت نمود.
اینترنت اشیا چیست؟
قبل از پرداختن به نقشه راه اینترنت اشیا، بیایید چیستی این ابزار را مورد بررسی قرار دهیم. دنیایی را تصور کنید که در آن، همه اشیای موجود در خانه های مختلف به اینترنت و یک سیستم یکپارچه متصل هستند. آنها با استفاده از ابزار های هوش مصنوعی، می توانند نسبت به انجام فعالیت های مختلفی اقدام نمایند. زمانی که ما از سنسور ها و تجهیزات مختلف برای ایجاد شبکه ای یکپارچه برای اتصال اشیای موجود در خانه ها استفاده کنیم، اینترنت اشیا به کار گرفته شده است.
اینترنت اشیا می تواند کاربرد های زیادی داشته باشد. با استفاده از اینترنت اشیا و مباحث مربوط به آن، رویا های خاصی همچون خانه های هوشمند رنگ واقعیت به خود می گیرند. یکی از حوزه های آینده دار و محبوب برنامه نویسی به IOT یا اینترنت اشیا مربوط می باشد. جالب است بدانید که این مبحث می تواند روند انجام فعالیت های مختلف را تا حد قابل توجهی تحت تاثیر خود قرار دهد. همین مسئله هم باعث شده تا بازار به توسعه دهندگان جدید اینترنت اشیا نیاز داشته باشد.
معرفی پیش نیاز های یادگیری اینترنت اشیا
افراد از خود می پرسند که برای یادگیری اینترنت اشیا و نحوه کار با آن، ما باید از کجا شروع کنیم؟ اصلا این پروسه، چه پیش نیاز هایی را در خود جای داده است؟ برای پاسخ به این سوال شما باید به نقشه راه اینترنت اشیا مراجعه نمایید. استفاده از چنین نقشه هایی به شما اجازه می دهد تا خیلی راحت خود را آماده یادگیری و ورود به بازار کار نمایید. جالب است بدانید که این مسئله روند انجام فعالیت های مختلف را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد. پس اگر شما هم به یادگیری مباحث مختلف اینترنت اشیا علاقه مند هستید، باید به سراغ نقشه راه بروید.
نقشه راه اینترنت اشیا به چه کسی توصیه می شود؟
حتما شما هم از خود می پرسید که اصلا نقشه راه اینترنت اشیا به چه کسی توصیه می شود؟ چندین گروه هستند که می توانند از نقشه راه اینترنت اشیا استفاده نمایند.
دسته اول به افراد کاملا مبتدی اشاره دارد. نقشه راه IOT به این افراد کمک می کند تا مسیر یادگیری زبان های برنامه نویسی و بهترین راه موجود برای ورود به بازار کار را پیدا نمایند. اکثر نقشه های راه طراحی شده در این زمینه روی همین گروه متمرکز هستند. یعنی آنها به افراد مبتدی که هیچ چیزی از دنیای مهندسی و هوش مصنوعی نمی دانند کمک می کنند تا وارد بازار کار شوند.
دسته دوم به افرادی اشاره دارد که اطلاعات متوسطی در مورد حوزه های مختلف مهندسی کامپیوتر یا زبان های برنامه نویسی دارند. این افراد با استفاده از یک نقشه راه اصولی و حرفه ای، می توانند مسیر ورود به بازار کار را درک نمایند. این افراد با استفاده از نقشه راه، می توانند نحوه تبدیل مهارت های فعلی خود به یک مدل جدید هوش مصنوعی را فرا گیرند.
دسته سوم شامل افرادی است که یک برنامه نویس حرفه ای هستند ولی نمی دانند چگونه می توانند کار در حوزه اینترنت اشیا را شروع نمایند. قطعا برای کار در این زمینه، فقط مباحث برنامه نویسی مهم نیست! علاقه مندان به راه اندازی مدل های اینترنت اشیا باید روی سخت افزار و شبکه هم تسلط خوبی داشته باشند. عدم توجه به این مسئله چالش های گسترده ای را سر راهشان قرار می دهد.
نقطه شروع و پایان نقشه راه اینترنت اشیا چیست؟
نقشه راه یادگیری IOT می تواند مباحث مختلفی را در خود جای داده باشد. در اکثر نقشه های راه، شما کارتان را با یادگیری الگوریتم و مباحث مقدماتی مربوط به چیستی IOT یا اینترنت اشیا شروع می کنید. در ادامه شما به آرامی وارد مباحث پیچیده و تخصصی خواهید شد و در نهایت، نحوه کار با سخت افزار و ایجاد شبکه های پیچیده را فرا خواهید گرفت. به خاطر داشته باشید که نقشه راه به شما کمک می کند تا در بهترین حالت ممکن آماده ورود به بازار کار شوید. البته، شما باید به دنبال استفاده از بهترین نقشه های راه مطرح شده در این زمینه باشید. استفاده از بهترین نقشه راه، مسئله ای مهم و پر اهمیت به حساب می آید.
گام های یادگیری اینترنت اشیا
نقشه راه یادگیری اینترنت اشیا از چند مرحله ساده و سر راست تشکیل شده است. لیست زیر حاوی مراحل مورد نیاز برای ورود به این حوزه می باشد.
- یادگیری برنامه نویسی: بدون برنامه نویسی نمی توان مدل های اینترنت اشیا را توسعه داد. زبان هایی همچون پایتون برای دنبال کردن این پروسه گزینه خوبی به حساب می آیند.
- یادگیری سخت افزار: شما باید بتوانید در مورد سخت افزار هم اطلاعات کافی کسب کنید. این اطلاعات به ارتقا مهارت های شما کمک خواهند کرد.
- یادگیری شبکه: برای ایجاد یک مدل اینترنت اشیا در خانه، شما باید با مباحث کلیدی شبکه های کامپیوتری آشنا شوید.
- مدیریت اطلاعات: یکی از فواید اینترنت اشیا ارسال، دریافت و مدیریت دائمی اطلاعات می باشد. شما باید بتوانید این مباحث را مدیریت نمایید.
- تامین امنیت: البته که امنیت هم به نوعی زیرشاخه برنامه نویسی و شبکه به حساب می آید ولی شماب اید قواعد و اصول امنیتی در اینترنت اشیا را فرا گیرید.
- کار با سیستم های ابری: کار با سیستم های ابری یا Cloud می تواند مزایای زیادی را برایتان به همراه داشته باشد.
آینده اینترنت اشیا چگونه پیش بینی می شود؟
فوق العاده! حوزه های کاری مربوط به هوش مصنوعی یا هوشمند سازی اجسام مختلف همیشه آینده کاری خوبی دارند. اینترنت اشیا هم از این قاعده مستثنی نیست! نیاز بازار به کارشناسان فعال در زمینه توسعه مدل های جدید اینترنت اشیا روز به روز بیشتر می شود. همین مسئله هم باعث شده تا بازار کار این حوزه فوق العاده باشد.
لازم به ذکر است که اینترنت اشیا نه تنها در ایران مورد نیاز است، بلکه در سطوح بین المللی هم مورد توجه قرار گرفته و بازار کار آن در سایر کشور ها نیز مطلوب می باشد. یعنی با یادگیری اینترنت اشیا و استفاده از بهترین مسیر یادگیری IOT، شما می توانید یک فرصت مهاجرتی عالی را در اختیار بگیرید.
بهترین نقشه راه اینترنت اشیا کدام است؟
البته که بهترین نقشه راه یادگیری اینترنت اشیا، یک سری ویژگی های خاص را در خود جای داده است. این نقشه راه شما به اجازه می دهد تا یادگیری را از صفر شروع کنید و طی مدت زمان کوتاهی به مراحل پیچیده و تخصصی برسید. بهترین نقشه های راه تعریف شده در این زمینه کیفیت ساخت مطلوبی دارند و افراد می توانند آنها را در موقعیت های مختلفی به کار گیرند.
ما در مجموعه درسمن با هدف تربیت نسل جدیدی از متخصصان توسعه اینترنت اشیا، نسبت به راه اندازی دوره تخصصی اقدام نموده ایم. مهندس موسوی در این دوره آموزشی به شما اجازه می دهد تا با سرعت بالایی وارد بازار کار شوید. فقط کافی است به نقشه راه IOT مجموعه درسمن نگاه کنید. دوره های آموزشی طراحی شده در مجموعه ما، همگی توسط واحد کنترل کیفی مورد بررسی قرار می گیرند تا فقط بهترین مباحث آموزشی در اختیار شما گذاشته شوند. با مشاهده نقشه راه یادگیری IOT ما، شما می توانید خیلی راحت تر در این زمینه تصمیم گیری کنید.
نظر شما در تصمیم دیگران اثرگذار است.
لطفا برای همراهان درسمن و بهتر شدن دوره نظر خود را بنویسید.