نقشه راه یادگیری جاوا، با آگاهی کامل شروع کنید

صفحه اصلی / دوره‌های آموزشی / Java / نقشه راه یادگیری جاوا

نقشه راه یادگیری جاوا


سطح مهارت
مقدماتی تا متوسط
مدت زمان
76 دقیقه
تعداد دانشجویان
1090
مدرس
مهدی عباسی
میانگین امتیاز دوره: (4 رای)

جلسات

مهدی عباسی
مدرس :

مهدی عباسی

مهدی عباسی هستم، مسلط به حداقل ۲۰ زبان مطرح برنامه نویسی به صورت پیشرفته، مدیر عامل شرکت آریا نرم افزار و بنیانگذار آکادمی درسمن، مسلط به تدریس دروس تخصصی کاردانی و کارشناسی کامپیوتر، پایگاه داده ها، برنامه نویسی پیشرفته، مبانی برنامه نویسی، مباحث ویژه طراحی وب و .... مطالعه بیشتر رزومه

توضیحات دوره

نقشه راه جاوا: نقشه ای برای یادگیری حرفه ای جاوا 

زبان های برنامه نویسی زیادی وجود دارد. هرکسی با توجه به حوزه ای که انتخاب کرده است، باید یکی از این زبان ها را انتخاب کند و شروع به یادگیری کند. یکی از کاربردی ترین و پرتقاضا ترین زبان های برنامه نویسی، جاوا است. برای یادگیری این زبان برنامه نویسی و رسیدن به مقصد، نیاز به یک نقشه راه جاوا دارید. نقشه راهی که گام به گام مسیر را پیش بینی کرده باشد و شما را از تک تک اتفاقاتی که قرار است در این مسیر تجربه کنید، باخبر کند. 

جاوا یکی از محبوب ترین و کاربردی ترین زبان ها و پلتفرم های برنامه نویسی است. جامعه آماری توسعه دهندگان جاوا در سراسر دنیا به 9 میلیون نفر می رسد. جاوا در تاریخ 1995 عرضه شد، اما همچنان در بین 3 زبان برتر دنیا است. با استفاده از این زبان برنامه نویسی می توان برنامه های متنوعی را کد نویسی کرد. از برنامه های دسکتاپ گرفته تا وب اپلیکیشن های پیشرفته. برنامه هایی که در ابر رایانه های علمی، کنسول های بازی، تلفن های همراه و موارد بسیار دیگری می بینید، همگی با استفاده از جاوا به وجود آمده اند. 

گام به گام نقشه راه مفاهیم یاگیری جاوا

اگر از جمله افرادی هستید که می خواهند جاوا را یاد بگیرند، اما نمی دانند چه مسیری را طی کنند تا به یک حرفه ای تبدیل شوند، یا این که شروع به یادگیری جاوا کرده اید، اما به دو راهی ها یا بن بست های زیادی در این مسیر برخورد کرده اید و نمی دانید چطور خودتان را نجات دهید، پس این فرصت طلایی را از دست ندهید و با ما همراه شوید تا به شما بگوییم که جاوای واقعی چیست. در ادامه نیز جامع ترین نقشه راه جاوا را در اختیارتان قرار می دهیم تا با خیال راحت؛ مسیر درست تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه ای جاو را طی کنید، پس لطفا تا انتها همراه ما باشید. 

آشنایی مختصر با جاوا

در این بخش شما را با جاوا آشنا می کنیم و از جنبه های پنهان این زبان برنامه نویسی خواهیم گفت تا اطلاعاتتان درباره آن به حد اعلا برسد. این بخش برای افرادی است که آشنایی با جاوا ندارند یا این که در تعریف واقعی جاوا دچار سردرگمی هستند. اگر کاملا به جاوا و ماهیت آن مسلط هستید، پیشنهاد می کنیم خیلی روی این قسمت تمرکز نکنید و به سراغ بخش بعد بروید. اما اگر می خواهید به طور کامل با این زبان برنامه نویسی همه کاره آشنا شوید، پس این بخش را از دست ندهید. 

  • جاوا یک زبان برنامه نویسی ساده است: برخلاف تصور عموم که جاوا را یکی از سخت ترین زبان های برنامه نویسی برای یادگیری می دانند، باید بگوییم که این تصورات کاملا اشتباه است. نحو جاوا کاملا واضح و مختصر است و به همین علت هم یادگیری آن آسان است. خبر خوب برای افرادی که قبلا با زبان برنامه نویسی C++ کار کرده اند، این است که این زبان بر اساس C++ نوشته شده است و به همین سبب یادگیری و کار با آن، برای شما بسیار ساده و سریع تر از دیگران است. جاوا خیلی از ویژگی های گیج کننده برای برنامه نویسی را حذف کرده است. 
  • جاوا یک زبان مستقل از پلتفرم است: جاوا یک زبان قابل حمل است. برنامه های نوشته شده با این زبان برنامه نویسی، پس از آن که کامپایل شدن، تبدیل به یک زبان سطح متوسط به نام بایت کد می شوند که صرف نظر از سیستمی که روی آن اجرا می شود، بخشی از پلتفرم جاوا است و این یعنی شما می توانید بایت کد های جاوا را روی هر سیستمی با استفاده از ماشین مجازی جاوا (JVM) اجرا کنید. این ویژگی جاوا را (قابلیت استفاده مجدد از کد) می نامند.
  • جاوا از جمله زبان های برنامه نویسی شی گرا است: در برنامه نویسی شی گرا، یک برنامه کامل به تعدادی شی ساده تقسیم می شود. اشیا نقشی مانند یک پل دارند و جریان داده را از یک تابع به تابعی دیگر منتقل می کند. مطابق با نقشه راه جاوا متوجه می شوید که می توانید داده ها عملکرد های خود را مطابق با الزامات برنامه تغییر بدهید. 
  • جاوا یکی از قوی ترین زبان ها است: برنامه هایی که توسط این زبان برنامه نویسی نوشته می شوند، قابل اعتماد و کاربردی هستند. برنامه هایی که با استفاده از جاوا نوشته می شوند در حیاتی ترین بخش ها مانند سیستم های ناوبری یک کشور یا پخش کننده های Blu-ray استفاده می شوند و به همین علت باید امنیت بالایی داشته باشند که جاوا می تواند به راحتی این امنیت را برقرار کند. 
  • جاوا یک زبان Multithreading (چند نخی) است: جاوا قابلیت انجام چند کار به صورت همزمان را دارد که این کار را با استفاده از چندین رشته انجام می دهد. منظور از Multithreading یا چند رشته ای در جاوا این است که دو یا چند رشته به طور همزمان همکاری می کنند تا بتوانند نهایت استفاده از CPU را داشته باشند. در زبان های برنامه نویسی با این ویژگی برنامه به چند زیربرنامه یا ریسمان تبدیل می شود که می توانند هم به صورت جداگانه و هم به صورت یکپارچه اجرا شوند. 
  • برنامه های نوشته شده با جاوا می توانند اپلت ایجاد کنند: اپلت ها برنامه هایی هستند که در مرورگر های وب اجرا می شوند. اپلت ها به نوعی می توانند یک برنامه جاوا به حساب بیایند، زیرا کل API های جاوا را در اختیار دارند. پشتیبانی از اپلت ها در نسخه 9 جاوا منسوخ شد و در نسخه 11 نیز به دلیل کاهش پشتیبانی مرورگر از افزونه جاوا، حذف شد. 
  • جاوا به پردازنده نیاز ندارد: جاوا از آن دسته زبان های برنامه نویسی است که نیازی به پردازنده و گنجاندن فایل های هدر ندارد. همین امر موجب شده تا جاوا به یک زبان امن و موفق تبدیل شود و روز به روز به محبوبیت آن افزوده شود. 

برنامه نویس جاوا چه کسی است؟ 

برنامه نویس جاوا کسی است که با استفاده از این زبان برنامه نویسی به توسعه برنامه ها، وب اپلیکیشن ها، اپلیکیشن های اندرویدی، توسعه وب سایت ها و موارد بسیار دیگر کمک می کند. توسعه دهندگان جاوا باید با مهندسان نرم افزار و سایر برنامه نویسان همکاری کنند تا بتوانند جاوا را در بخش های مختلف یک نرم افزار استفاده کنند. یک توسعه دهنده جاوا در طی مدت زمان فعالیتش؛ مسئولیت های مهمی بر عهده دارد که در ادامه به بعضی از این وظایف اشاره کرده ایم: 

  • طراحی، پیاده سازی و نگهداری اپلیکیشن جاوا
  • تجزیه و تحلیل نرم افزار، تست نرم افزار و کد نویسی و دیباگ کردن 
  • تبدیل الزامات به مقررات 
  • توسعه تمام برنامه هایی که با استفاده از جاوا کد نویسی شده اند. 

نقشه راه جاوا، کامل ترین راهنمای مهاجرت به جاوا 

توسعه برنامه های کاربردی با جاوا، یکی از جذاب ترین کار های دنیا است. جاوا یکی از پرتقاضا ترین زبان های برنامه نویسی است. اگر علاقه مند به یادگیری جاوا هستید و می خواهید در دنیای Spring، Jakarta، EE، Maven، Jenkins و اندروید غرق شوید، پس جای درستی را انتخاب کرده اید. در این بخش صفر تا صد نقشه راه جاوا را بررسی می کنیم و به شما می گوییم که در آینده باید چه گام هایی را یکی پس از دیگری بر دارید. 

مهارت هایی که در راستای یادگیری جاوا باید بیاموزید

مهارت های ضروری توسعه دهنده جاوا: 

Git و Github: 

اگر می خواهید به عنوان یک برنامه نویس جاوا استخدام شوید، باید سیستم های کنترل نسخه را بشناسید. Git و Github دو مورد از معروف ترین سیستم های کنترل هستند که به عنوان یک ابزار حرفه ای باید آن ها را بیاموزید. 

Linux: 

بعضی از افراد معتقد هستند یادگیری لینوکس تنها مختص توسعه دهندگان وب است، در صورتی که اصلا اینطور نیست. یادگیری خط فرمان لینوکس برای هر برنامه نویسی در هر حوزه ای واجب و لازم است، علی الخصوص برنامه نویسانی که با جاوا کار می کنند. چرا که اکثر برنامه هایی که با جاوا کدنویسی شده اند، سمت سرور هستند و در اکثرا سرور های لینوکس قابل اجرا هستند. 

ساختار داده ها و الگوریتم ها: 

یکی از مهم ترین گام ها در نقشه راه برنامه نویسی جاوا، یادگیری ساختار های داده و الگوریتم ها است. این ها بلوک های سازنده هر برنامه ای هستند. یادگیری این موارد موجب ارتقا دانش و در نهایت ارتقا شغلی شما می شود. حداقل مواردی که باید بلد باشید شامل آرایه ها، لیست ها، پشته، نمودار درختی، صف و مواردی از این دست است. 

HTTP و HTTPS: 

پروتکل HTTP مانند ستون فقرات برای وب است. دانش کافی درباره HTTP و HTTPS برای تمام افرادی که می خواهند یک توسعه دهنده وب شوند، واجب و لازم است. حداقل دانشی که باید در این زمینه داشته باشید مربوط به نجوه عملکرد آن ها و روش هایی که استفاده می شوند و همچنین اهدافی که بابت آن ها به کار گرفته می شوند. 

مبانی پایه کامپیوتر: 

یکی دیگر از مهارت های ضروری که طبق نقشه راه جاوا باید بیاموزید؛ مبانی پایه علوم کامپیوتر است. اگر می خواهید برنامه ای بنویسید که به صورت گسترده استفاده شود، پس باید رمز گذاری کاراکتر ها را یاد بگیرید. با انجام عمل رمز گذاری کاراکتر ها، شما به مرورگر می گویید که چگونه داده های شما را نمایش دهد.

SQL: 

یکی از مهارت های رایجی که هر توسعه دهنده جاوا باید بلد باشد، SQL است. بسیاری از برنامه های جاوا هنگام ساخت و استفاده از پایگاه داده از SQL استفاده می کنند. SQL به شما کمک می کند تا عیب یابی مشکلات بک اند را راحت تر انجام دهید. با یادگیری این مورد می توانید رویه ذخیره سازی در پایگاه داده را بررسی کنید تا متوجه شوید که مشکل ایجاد شده در لایه های مربوط به جاوا است یا پایگاه داده. یادگیری این مورد به شما کمک می کند تا تبدیل به یک برنامه نویس حرفه ای جاوا شوید. 

الگو های طراحی: 

آخرین مهارت ضروری که هر توسعه دهنده جاوا باید بیاموزد، مباحث مربوط به الگو های طراحی یا Design Patterns است. مهم ترین الگویی که هر برنامه نویس جاوا باید یاد بگیرد، الگو های طراحی مربوط به OOP است. 

با ابزارهای توسعه جاوا آشنا شوید

ابزار های ضروری برای توسعه جاوا

IDE ها: 

پشت تمام برنامه هایی که نوشته می شود، یک IDE وجود دارد. دو مورد از معروف ترین IDE های جاوا عبارت است از Eclipse و IntelliJIDEA که شما می توانید به دلخواهتان یکی از این دو رو انتخاب کنید. هر دو این IDE ها کاملا حرفه ای هستند و می توانند برنامه نویسی را برای شما راحت تر کنند. سعی کنید هر مورد را که انتخاب کردید، تمام میانبر ها و نما های آن را یاد بگیرید. 

ابزار ساخت: 

ابزار های ساخت یا Build Tools، ابزار هایی هستند که برای ساختن و پیاده سازی پروژه های جاوا به آن ها نیاز دارید. از جمله این ابزار ها می توان به Gradle و Maven اشاره کرد. قطعا یکی از این دو مورد کافی است. پیشنهاد ما به شما استفاده از Gradle است، چرا که خیلی مختصر تر از مورد دیگر است. 

ابزارهای DevOps و کانتینر ها: 

سومین و مهم ترین ابزار برای توسعه جاوا کانتینر هایی مانند Docker و Kubernetes، ابزارهای زیر ساخت اتوماسیون مانند  Ansible و ابزارهای CI/CD مانند Jenkins و TeamCity است. در بین این همه ابزار مختلف، داکر از همه آن ها مهم تر است. داکر محیط توسعه شما را به آسانی تنظیم می کند. علاوه بر این؛ داکر استقرار میکرو سرویس ها را نیز آسان کرده است. 

Kubernetes یک ابزار برای حرفه ای ترین ها است و شاید همه برنامه نویسان جاوا به آن نیازی نداشته باشند. اگر در DevOps نیستید و با مفاهیمی چون استقرار و مقیاس بندی سروکار ندارید، پس به این ابزار هم نیازی ندارید. فقط در همین حد که بدانید این ابزار وجود دارد و چه کاری انجام می دهد، کافی است. سعی کنید به جای یادگیری سطحی چندین ابزار مختلف؛ داکر را درست و حسابی یاد بگیرد و به آن مسلط شوید. 

API های جاوا را بشناسید

API های جاوا: 

مورد بعدی در نقشه راه برنامه نویسی جاوا، یادگیری JDK API است که برای هر برنامه نویس جاوا واجب تر از نان شب است. این بخش نسبت به بخش های دیگر کمی گسترده تر است و به بخش های مختلفی تقسیم شده است. اجازه دهید که هر کدام از مواردی را که مربوط به این بخش می شود، توضیح دهیم. 

چارچوب مجموعه ها:

یکی از ضروری ترین API های جاوا که هر توسعه دهنده ای باید آن را یاد بگیرد، این مورد است، چرا که به نمایش و ایجاد تغییرات در مجموعه ها کمک می کند. مزیت اصلی یادگیری Collections framework یا چارچوب مجموعه ها، فراهم کردن توانایی همکاری بین API های نامرتبط است. 

این API به پیاده سازی استاندارد داده ها در لیست های کمکی، پشته، صف، جدول هش و مواردی از این دست اشاره کمک می کند. پراستفاده ترین اشیا در جاواHashMap ، ArrayList و TreeSet ،HashSet ،LinkedHashSet هستند که خوب است درباره همه آن ها مطالعه کنید. هر کدام از این موارد، ویژگی های خاص خودشان را دارند. 

همزمانی جاوا:

طبق نقشه راه یادگیری جاوا، پس از مجموعه فریمورک های جاوا، نوبت به API مهم بعدی رسیده است. این API مربوط به چندرشته ای و همزمانی است. بسیاری از توسعه دهندگان با سابقه جاوا معتقدند که اگر می خواهید تبدیل به یک برنامه نویس حرفه ای جاوا شوید، باید درک و تسلط کافی به مبحث همزمانی جاوا (Java Concurrency API) داشته باشید. 

مهم تریم مباحثی که در این بخش وجود دارد و باید یاد بگیرید، مربوط به Runnable ،Object locking ،Thread ،Object locking ،CyclicBarrier ،Synchronization، CountDownLatch ،livelock ،CompleteableFuture ،deadlock است. درست است که این موارد زیاد و سنگین است اما یادگیری آن ها بسیار مهم است، پس حتما برای آن وقت بگذارید. 

Java IO:

طی مصاحبه ای که با صد ها برنامه نویس جاوا انجام شده است، نتیجه ای که حاصل شده است پیروی همه آن ها از یک الگو است. همه این افراد دانش کمی از Java IO و NIO API دارند. اگر به هر دلیلی به سمت زبان جاوا آمده اید و باید با این زبان؛ برنامه نویسی کنید، پس باید از کلاس هایی مانند Reader ،InputStream و OutputStream که مربوط به java.io هستند، استفاده کنید. 
 

ویژگی های جاوا 8:

نوبت به یادگیری قدم بعدی نقشه راه جاوا است. ویژگی های عرضه شده در جاوا 8 موجب شده روش برنامه نویسی جاوا به کلی تغییر کند. برای آن که به یک توسعه دهنده واقعی جاوا تبدیل شوید، باید کار با Lambda، Stream API و مواردی از این دست را بلد باشید. بدون دانستن این موارد کد نویسی جاوا بسیار سخت خواهد بود. اکثر کتابخانه های جاوا نیز از نسخه های کمتر از 8، پشتیبانی نمی کنند. 

آشنایی کامل با فریم ورک های جاوا

فریمورک های جاوا: 

یکی از بهترین ویژگی های جاوا این است که یک اکوسیستم گسترده دارد. منظور از گسترده این است که برای هر کاری یک فریمورک یا کتابخانه دارد. سوالی که اکثر تازه وارد های جاوا همیشه می پرسند، این است که آیا لازم است تمام این کتابخانه ها و فریمورک ها را یاد بگیریم؟ پاسخ این افراد خیر است، تا زمانی که نیاز به استفاده از آن ندارید، نیازی به یادگیری هم نیست. 

البته؛ همچنان معتقد هستیم یک سری فریمورک ها و کتابخانه ها هستند که هر توسعه دهنده جاوا باید آن ها را یاد بگیرد. Spring، Spring Boot، Hibernate، Junit، Log4j و موارد دیگری از این دست جزو آن دسته ضروری هستند. برگردیم به نقشه راه جاوا، در این مرحله نوبت به یادگیری فریمورک ها و کتابخانه ها رسیده است. در ادامه لیست مهم ترین ها را به سمع و بصر شما عزیزان می رسانیم. 

فریمورک Spring: 

اگر می خواهید برنامه نویسان شما را یک توسعه دهنده حرفه ای جاوا بدانند، به شدت توصیه و تاکید می کنیم که ابتدا محبوب ترین و پرکاربرد ترین فریمورک جاوا، یعنی Spring را یاد بگیرید. با استفاده از این فریمورک می توانید کد های تمیز تری بنویسید. فریمورک Spring ویژگی هایی مانند Dependency Injection و Inversion of Control را در خود جای داده است که با وجود آن ها تست و نگهداری کد ها نیز آسان شده است. این فریمورک غنی ترین API را نیز دارد که کاربرد های فراوانی دارد. همه این ویژگی ها موجب شده یادگیری فریمورک Spring برای هر برنامه نویس جاوا واجب و لازم باشد. 

فریمورک Hibernate:

سوالی که اکثر برنامه نویسان جاوا می پرسند، این است که پس از یادگیری فریمورک Spring، نوبت به یادگیری چه فریمورکی می رسد؟ پیشنهاد ما یادگیری فریمورک Hibernate است. فریمورک Hibernate  بر اساس Java Persistence API یا همان JPA است. اگر بخواهیم دقیق تر بگوییم، Hibernate قبل از JPA آمده است. اما از آنجایی که JPA یک API استاندارد برای پیاده سازی persistence در جاوا است، Hibernate آن را پیاده سازی می کند. 

حالا چرا از بین همه این فریمورک ها؛ پیشنهاد ما برای گام دوم یادگیری؛ این فریمورک است؟ اکثر برنامه های نوشته شده با این زبان برنامه نویسی، با پایگاه داده تعامل دارند. کار با پایگاه داده در جاوا با استفاده از JDBC و بدون به کار گیری چارچوب مناسبی، مانند Hibernate به شدت سخت خواهد بود. 

این فریمورک ویژگی های فوق کاربردی و ضروری مانند Caching و Transaction را ارائه می دهد. وجود این ویژگی ها باعث می شود تا شما تمرکزتان را روی منطق برنامه ای که می نویسید بگذارید تا این که بخواهید به پیاده سازی کش در برنامه فکر کنید. این یک مورد به تنهایی بهترین و مهم ترین دلیل برای استفاده از این فریمورک است. 

فریمورک Spring Boot:

اگر می خواهید طبق نقشه راه یادگیری جاوا جلو بروید و یک فریمورک دیگر هم یاد بگیرید، پس باید Spring Boot را در اولویت هایتان قرار دهید. این فریمورک هم از جمله فریمورک های ضروری در جاوا است. همانطور که فریمورک Spring ایجاد و توسعه یک برنامه جاوا را آسان می کند، Spring Boot هم ایجاد و توسعه برنامه های مبتنی بر Spring را آسان می کند. از جمله ویژگی های این فریمرک می توان به پیکربندی اتوماتیک اشاره کرد. 

فریمورک های میکروسرویس جاوا

فریمورک های میکروسرویس جاوا: 

جاوا فریمروک های پیشرفته تری هم دارد که یادگیری آن ها موجب می شود کد های تمیز تر و حرفه ای تری بزنید. درست است که یادگیری Spring Boot و Spring Cloud برای توسعه میکرو سرویس ها کافی است، اما فریمورک های پیشرفته تری هم وجود دارد که این کار را برای شما انجام دهند. از جمله این فریمورک ها می توان به Quarkus، Eclipse's Microprofile و Micronaut اشاره کرد. در ادامه مختصر درباره این فریمورک های پیشرفته صحبت خواهیم کرد. 

Quarkus:

یکی از بهترین فریمورک های پیشرفته جاوا، Quarkus است. این فریمورک بر اساس Kubernetes-native  و برای OpenJDK، GraalVM و HotSpot طراحی شده است. این فریمورک از بهترین کتابخانه ها و بر اساس اصول استاندارد ساخته شده است. هدف از ایجاد فریمورک Quarkus این است که جاوا را به یک پلتفرم پیش رو در Kubernetes و محیط های بدون سرور تبدیل کنند. 

Eclipse Microprofile: 

Eclipse Microprofile یکی دیگر از فریمورک های میکروسرویس است، که هدف آن بهینه سازی جاوا با توجه به معماری میکروسرویس ها است. این فریمورک توسط Eclipse، یکی از سازمان پیشرو در توسعه جاوا؛ هدایت می شود این شرکت سازنده و هدایت کننده معروف ترین IDE جاوا؛ یعنی Eclipse IDE است. 

اما هدف از ارائه این فریمورک چیست؟ هدف از ایجاد و توسعه فریمورک Eclipse of MicroProfile تعریف API های استاندارد برای ساخت میکروسرویس ها است. کاربردی بعدی آن نیز در ارائه برنامه های کاربردی قابل حمل در MicroProfile است.

Micronaut: 

Micronaut یکی دیگر از فریمورک های جاوا است که یادگیری آن خالی از لطف نیست. این فریمورک مدرن و پیشرفته، مبتنی بر HVM است که برای ساخت برنامه های مبتنی بر میکرو سرویس و بدون سرور ماژولار مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از ویژگی های قابل توجه این فریمورک، چند زبانه بودن آن است که به شما اجازه می دهد با استفاده از Java، Kotlin و Groovy یک برنامه کاربردی ایجاد کنید. این فریمورک به شما کمک می کند تا زمان راه اندازی برنامه را کاهش دهید و توان عملیاتی آن را به حد اعلا برسانید و مهم تر از این ها کمترین میزان حافظه را درگیر اجرا کنید. 

تست برنامه: 

آخرین مرحله از نقشه راه جاوا، تست برنامه ای است که ایجاد کرده اید. تست کردن، یک مهارت ضروری است که هر برنامه نویس جاوا باید آن را بیاموزد. از جمله تست هایی که باید انجام شوند، می توان به تست یکپارچه سازی، تست واحد و تست اتوماسیون اشاره کرد. دست‌کم هر توسعه دهنده جاوا باید کار با JUnit و Mockito که مهم ترین کتابخانه ها برای تست واحد برنامه هستند را بلد باشد. 

آشنایی با دوره نقشه راه جاوا درسمن 

جاوا از آن دسته زبان های برنامه نویسی است که اگر به درستی تدریس نشود یا منبع درستی برای یادگیری آن انتخاب نشود، می تواند به کلی شما را از فضای برنامه نویسی دور کند. پس پیش از هر انتخابی باید بررسی کنید که منبع یادگیرتان از هر لحاظ عالی باشد. ما نیز در آکادمی درسمن، تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم تا دوره ای را آماده کنیم که علاقه تان به برنامه نویسی جاوا بیش از پیش شود. 

جاوا زبان برنامه نویسی و پلتفرم گسترده ای است و همین عامل باعث شده تا خیلی از شما عزیزان دچار سردرگمی شوید و ندانید که به ترتیب باید چه مراحلی را طی کنید. در این لحظه مفتخریم که به شما بگوییم درسمن دوره نقشه راه برنامه نویسی جاوا خود را تهیه و تدوین کرده است و مسیر یادگیری این زبان برنامه نویسی را روشن تر از همیشه کرده است. 

ما در این دوره صفر تا صد مسیر یادگیری جاوا را بررسی کرده ایم و تمامی گام هایی که باید طی کنید، از پیش مشخص کرده ایم. کافی است علاقه مند به کار با این زبان فوق العاده باشید تا بتوانید در این دوره شرکت کنید. پس از مشاهده این دوره رایگان می توانید به سراغ اصل مطلب بروید و یادگیری را آغاز کنید. اگر سوالی درباره این دوره یا سایر دوره هایآموزشی درسمن دارید، می توانید کامنت بگذارید یا در چت آنلاین پیام بگذارید تا پشتیبانان سایت به سوالات شما پاسخ دهند. 
 
 

سوالات متداول

کاربرد نقشه راه برنامه نویسی جاوا چیست؟

یکی از اصلی ترین ملزومات هر سفر، نقشه راه است. بدون نقشه راه مسیر شما خیلی دور تر می شود و شاید هرگز به مقصد نرسید. یادگیری جاوا نیز از این قائده پیروی می کند. شما باید ابتدا و انتهای مسیر خود را بشناسید و بدانید در این بین چه مواردی را باید بیاموزید تا تبدیل به یک برنامه نویس حرفه ای جاوا شوید. نقشه راه برنامه نویسی جاوا مانند چراغی این مسیر پر پیچ و خم را برای شما روشن می کند و به شما کمک می کند تا هدفمند و با برنامه ریزی آموزش خود را پیش ببرید. علاوه بر این، اگر در مسیر یادگیری جاوا از یک نقشه راه استفاده کنید، خیلی سریع تر به مقصد می رسید و لازم نیست زمان زیادی را صرف این کنید که گام بعدی چیست. اگر یادگیریتان را با این نقشه راه پیش ببرید، خیلی زود تر از آنچه که فکرش را کنید، می توانید به یک برنامه نویس حرفه ای جاوا تبدیل شوید.

آیا جاوا هنوز هم مورد تقاضا است؟

خیلی از علاقه مندان به برنامه نویسی همواره به دنبال این هستند که زبان های برنامه نویسی پرتقاضا را یاد بگیرند. اگر شما نیز از جمله این افراد هستید و می خواهید مطمئن شوید که جاوا گزینه مناسبی است یا خیر، با یک بله محکم به شما می گوییم که جاوا یکی از سه زبان برتر برنامه نویسی در دنیا است و تا سالیان سال هم با این قدرت ادامه خواهد داد. پس بدون معطلی یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا را شروع کنید چون قرار نیست تا سالیان سال بیکار شوید. یکی از کاربرد های این زبان برنامه نویسی در ایجاد و توسعه اپلیکیشن های اندرویدی است. تا زمانی که اندروید زنده باشد، قطعا جاوا نیز زنده است.

پس از یادگیری جاوا در چه مشاغلی می توانیم فعالیت کنیم؟

همانطور که در قسمت های قبل گفته ایم، جاوا زبانی همه فن حریف و گسترده است که مشاغل زیادی را نیز پوشش داده است. رایجی ترین مشاغلی که می توانید پس از یادگیری جاوا در آن ها فعالیت کنید، عبارت است از: • ایجاد و توسعه اپلیکیشن های اندرویدی • ایجاد، توسعه و مقیاس بندی برنامه های ابری • توسعه چت بات ها •توسعه ابزار های بازاریابی •ایجاد و توسعه برنامه های وب •پشتیبانی از دستگاه های ساخته شده با هوش مصنوعی •پشتیبانی از اینترنت اشیا

چگونه منابع جامع و کامل آموزش جاوا را پیدا کنیم؟

پیدا کردن منبعی که صفر تا صد مطالب را پوشش داده باشد، بسیار دشوار است. چرا که خیلی از منابع سرفصل های کاملی ندارند یا در حین تدریس از محتوا را حذف کرده اند. ما در آکادمی درسمن همواره تلاش خود را کرده ایم تا کامل ترین دوره ها را تهیه و تدوین کنیم که این ویژگی در دوره جاوا درسمن نیز وجود دارد. به جرئت می توانیم بگوییم که دوره جاوا درسمن کامل ترین سرفصل ها را دارد و پس از فرا گرفتن این دوره؛ نیاز به هیچ دوره دیگری نخواهید داشت. پیشنهاد می کنیم از قسمت منو بالا به صفحه این دوره بروید و سرفصل ها و محتوای آن را مشاهده کنید.

آیا برای شرکت در این دوره به پیشنیاز خاصی احتیاج است؟

خبر خوب برای شما عزیزان این است که برای شرکت در این دوره به هیچ پیشنیاز قبلی احتیاج ندارید و می توانید بلافاصله پس از ثبت نام، یادگیری خود را شروع کنید. مهم ترین پیشنیاز های شروع این دوره علاقه مند بودن به برنامه نویسی و به طور ویژه برنامه نویسی با زبان جاوا است. دوره نقشه راه جاوا به شما کمک می کند تا مسیر یادگیری و حرفه ای شدن در این زبان برنامه نویسی را به طور کامل بیاموزید.

نظر شما در تصمیم دیگران اثرگذار است.

لطفا برای همراهان درسمن و بهتر شدن دوره نظر خود را بنویسید.

برای ارسال نظر نیاز است وارد سایت شوید. در صورت نداشتن حساب کاربری عضو شوید.

نظرات دانشجویان

کاربر درسمن
مهدی

اگر امکان داره نقشه راه دات نت هم در سایت بزارین ممنون...

نمایش بیشتر
نقشه راه یادگیری جاوا

64