صفحه اصلی / دوره‌های آموزشی / Python / نقشه راه یادگیری پایتون

نقشه راه یادگیری پایتون


سطح مهارت
مقدماتی تا پیشرفته
مدت زمان
1:22
وضعیت دوره
پایان یافته
مدرس
مهدی عباسی
میزان رضایت دانشجو: (49 رای)
نقشه راه یادگیری پایتون

لیست جلسات دوره



درخواست مشاوره رایگان

برای مشاوره تخصصی از کارشناسان درسمن، شماره خود را وارد کنید.

مهدی عباسی
مدرس:

مهدی عباسی

18 سال سابقه برنامه‌نویسی و تدریس برنامه‌نویسی
کسب مقام‌های اول و دوم کشوری در مسابقات برنامه‌نویسی

مهدی عباسی هستم، مسلط به حداقل ۲۰ زبان مطرح برنامه نویسی به صورت پیشرفته، مدیر عامل شرکت آریا نرم افزار و بنیانگذار آکادمی درسمن، مسلط به تدریس دروس تخصصی کاردانی و کارشناسی کامپیوتر، پایگاه داده ها، برنامه نویسی پیشرفته، مبانی برنامه نویسی، مباحث ویژه طراحی وب و .... مشاهده رزومه

شما صرفا یک دوره نمی خرید، بلکه برای آینده سرمایه گذاری می کنید
2,050 نفر در این دوره ثبت نام کرده‌اند
دسترسی مادام العمر به ویدئوهای دوره
دسترسی رایگان به آپدیت دوره
تدریس روان و با بالاترین کیفیت

سوالات متداول

کاربرد نقشه راه پایتون چیست؟

شروع حرکت در هر مسیری نیازمند به داشتن یک نقشه راه است. شروع یادگیری برنامه نویسی پایتون نیز از این قائده مستثنی نیست و نیازمند یک نقشه راه پایتون جامع و کامل است. ورود به یک حوزه جدید نمی تواند بدون شناخت و آگاهی صورت بگیرد. هدف از تهیه نقشه راه یادگیری پایتون نیز روشن کردن مسیر ورود به این حوزه است. ما در این نقشه راه به تمام سوالات احتمالی شما پاسخ داده ایم و به شما گفته ایم که چه کسانی باید از این نقشه راه استفاده کنند و چه مسیری را طی کنند تا به یک متخصص تبدیل شوند.

کدام حوزه های پایتون بیشترین میزان تقاضا را دارد؟

طبق نیاز بازار کار دو حوزه برنامه نویسی وب با پایتون و هوش مصنوعی دو حوزه ای هستند که بیشترین میزان تقاضا را دارند. تعداد متخصص در این حوزه ها بسیار کم است و اگر کسی بتواند برنامه نویسی پایتون را به طور کامل بیاموزد، می توانید در هر کدام از این حوزه های پرطرفدار و پولساز مشغول به کار شود. انتخب بین هر کدام از این دو حوزه نیز به سلایق و علایق خود شخص بر می گردد. اما هر دو این حوزه ها چالش های خاص خودشان را دارند و در کنار آن شیرینی های خاص خودشان را نیز دارند و انتخاب بین آن ها به این بر می گردد که دوست دارید در حوزه وب مشغول به کار شوید و بک اند یک سایت را برنامه نویسی کنید و توسعه دهید یا در حوزه هوش مصنوعی دست به کار شوید و به انجام کارهای شگفت انگیز و متفاوت بپردازید و دائما با داده ها سروکار داشته باشید.

منابع جامع و کامل برای یادگیری پایتون را چگونه پیدا کنیم؟

منابع بسیاری برای یادگیری پایتون وجود دارد. اما هر منبعی قابل اطمینان نیست چرا که بسیاری از این منابع به آموزش همه عنوان های مورد نیاز در پایتون نپرداخته اند و نه تنها کمکی نمی کنند، بلکه شما را نیز سردرگم می کنند و با آموزش مواردی که هیچگاه به درد شما نمی خورند باعث می شوند از هدفتان دورتر شوید. با توجه به مطالبی که در نقشه راه پایتون گفته شد، آکادمی درسمن دورهای مختلفی را برای شما عزیزان تهیه کرده است تا بتوانید در هر سطحی که هستید، یادگیری را شروع کنید و به یک متخصص تبدیل شوید. اگر یک علاقه مند به برنامه نویسی پایتون هستید و چیزی از این حوزه نمی دانید و می خواهید از صفر شروع به یادگیری کنید، باید به سراغ پایتون مقدماتی درسمن بروید. اگر دوست دارید تبدیل به یک متخصص همه فن حریف برنامه نویسی وب در پایتون تبدیل شوید می توانید به سراغ دوره استادی پایتون بروید و اگر علاقه مند به حوزه هوش مصنوعی هستید و می خواهید به این بخش ورود کنید، باید به سراغ استادی هوش مصنوعی درسمن بروید. دوره های استادی درسمن صفر تا 100 تمامی مباحث کاربردی آن حوزه را پوشش داده است و به شما کمک می کند تا بتوانید به عنون یک متخصص وارد بازارکار شوی

آیا پایتون گزینه مناسبی برای افراد مبتدی است؟

بهترین پاسخ به این سوال را برنامه نویسان پایتون می دهند. اگر از تک تک این افراد بپرسید که به عقب برگردند، چه زبانی را انتخاب می کنند، در پاسخ به شما خواهند گفت اگر هزار بار دیگر هم متولد شویم باز هم همین مسیر را می رویم و تنها انتخاب ما پایتون است. ما نیز در پاسخ به این سوال باید بگوییم که شک نکنید، زبان برنامه نویسی پایتون مناسب ترین گزینه برای افراد مبتدی است. پایتون یکی از ساده ترین و در عین حال کاربردی ترین زبان های برنامه نویسی است و به شدت در سراسر دنیا مورد استقبال گرفته است. خیلی از کمپانی ها و برند های بزرگ در سراسر دنیا پایتون را برای بک اند سایت های خود و یا بخش های دیگر کسب و کارشان انتخاب کرده اند. همین عامل باعث شده تا علاقه مندان به این زبان روز به روز بیشتر شوند. سادگی سینتکسی این زبان عامل دیگری است موجب محبوبیت آن شده است. توصیه ما به افراد علاقه مند به برنامه نویسی این است که بدون درنگ به سراغ نقشه راه پایتون بروند و یادگیری این زبان را شروع کنند.

آیا یادگیری پایتون گزینه مناسبی برای مهاجرت است؟

پایتون یکی از پرتقاضا ترین زبان های برنامه نویسی است و افراد که این زبان را به صورت اصولی بیاموزند و در آن به تخصص برسند، بدون شک می توانند شغل رویایی خود را در هر نقطه دنیا پیدا کنند. میزان تقاضا برنامه نویس پایتون در اروپا، کانادا و آمریکا نسبت به دیگر کشور های دنیا بسیار بالا است و این یعنی بهترین فرصت برای مهاجرت به عنوان یک متخصص. یادگیری پایتون حتی به دانشجویانی که می خواهند در خارج از کشور در رشته های هوش مصنوعی و کامپیوتر درس بخوانند نیز توصیه می شود. چرا که این افراد با یادگیری پایتون می توانند رزومه قوی و مرتبطی را برای خود بسازند و روند مهاجرتشان را تسهیل کنند.

نظرات دانشجویان

نظر شما در تصمیم دیگران اثرگذار است.

لطفا برای همراهان درسمن و بهتر شدن دوره نظر خود را بنویسید.

برای ارسال نظر نیاز است وارد سایت شوید. در صورت نداشتن حساب کاربری عضو شوید.

توضیحات دوره

0 تا 100 نقشه راه پایتون، از مبتدی تا حرفه ای (استادی)

برنامه نویسی نیز مانند تمام مشاغل دنیاست و برای آن که بتوانید در آن به یک حرفه ای تبدیل شوید، نیاز است یک مسیر خاص را طی کنید. طی کردن این مسیر به شما کمک می کند تا از یک مبتدی به یک حرفه ای تبدیل شوید و بتوانید هر نوع پروژه برنامه نویسی را پیاده سازی کنید. زبان های برنامه نویسی مختلفی وجود دارد که ما در این بخش به زبان برنامه نویسی پایتون می پردازیم و نقشه راه پایتون را به شما می دهیم تا بتوانید با استفاده از آن به یک پایتون کار حرفه ای تبدیل شوید.

رهایی از کلاف سردرگم مسیر یادگیری پایتون

یادگیری پایتون هم مانند هر کار دیگری نیازمند طی کردن مسیری خاص است. تا زمانی که این مسیر را به درستی طی نکنید، نمی توانید خود را یک برنامه نویس حرفه ای پایتون بدانید. رعایت سلسله مراتب در هر زمان و مکانی که باشد، اهمیت بسیار زیادی دارد و باید به درستی پیاده سازی شود.

کاهش سردرگمی با فهمیدن نقشه راه پایتون

اگر بخواهیم مسیر یادگیری برنامه نویسی را مانند پختن یک غذای خوشمزه مثل خورش قیمه در نظر بگیریم نمی توانیم از همان ابتدا که لپه و گوشت در حال پختن است،  سیب زمینی ها را اضافه کنیم. 
در برنامه نویسی نیز همین امر صادق است. مثلا اگر تصمیم گرفته باشید که بک اند را با استفاده از زبان پایتون بیاموزید، نمی توانید پس از آن که مفاهیم بنیادین و پایه ای پایتون را گذراندید به سراغ فریمورک جنگو بروید. این مسیر کاملا اشتباه است و هیچگاه شما را تبدیل به یک استاد پایتون نمی کند.

سوالی که اینجا مطرح می شود، این است که چگونه به نقشه راه یادگیری پایتون دست پیدا کنیم و از کجا بفهمیم که ابتدا و انتهای مسیر متخصص شدن در این زبان برنامه نویسی کجاست. در پاسخ به این سوالات؛ باید بگوییم که نگران این مورد نباشید، چرا که اگر تا انتها همراه ما بمانید، به پاسخ تمام این سوال ها می رسید و شک و شبهه هایتان به کلی برطرف می شود، چرا که ما در اینجا حتی سوالاتی ممکن است هیچگاه به ذهنتان خطور نکند را نیز پاسخ می دهیم.

چه افرادی باید از نقشه راه پایتون استفاده کنند؟

شاید این سوال کمی ذهن شما را درگیر کند و باعث شود که به فکر فرو روید و با خودتان بگویید که غیر از افرادی که تازه ابتدای راه هستند، افراد دیگری نیز باید از نقشه راه یادگیری پایتون استفاده کنند؟ پاسخ این سوال؛ آری است.

چه افرادی نیاز به نقشه راه پایتون دارند؟

استفاده از نقشه راه برنامه نویسی پایتون، محدود به تازه کاران و علاقه مندان به برنامه نویسی نیست و افراد سردرگم بسیاری وجود دارند که برای بیرون آمدن از این وضعیت باید به سراغ نقشه راه بروند. اما دسته بندی این افراد آشفته حال به چه صورت است؟

دسته اول (تازه وارد ها):

دسته اول افرادی هستند که علاقه زیادی به یادگیری پایتون دارند و نه شناختی از برنامه نویسی دارند و نه حتی با حوزه های مختلف آن آشنایی دارند. این افراد بیشترین نیاز را به نقشه راه پایتون دارند و باید از همان ابتدا یک مسیر روشن و شفاف را نشانشان دهیم تا بتوانند صفر تا صد یک حوزه پایتون را بیاموزند و تبدیل به متخصص آن حوزه شوند.

این افراد و سایر افراد باید به این مسئله توجه کنند که نقشه راه یادگیری پایتونی که می خواهند از آن استفاده کنند باید کامل ترین نقشه راه موجود باشد و همه مفاهیم یک حوزه را پوشش دهد و در کنار کامل بودن به ترتیب مفاهیم نیز توجه ویژه ای شده باشد. چرا که نمی توان قیمه ها را در ماست ها ریخت و ترتیب مفاهیم را به هم زد.

علت پافشاری ما برای رعایت ترتیب مفاهیم در یک نقشه راه پایتون این است که اگر به ترتیب و با نظم مشخصی مفاهیم پایتون را دنبال نکنید، دچار سردرگمی می شوید و نه تنها از شیرینی مسیر لذت نبرده اید، بلکه از هدف نیز دور شده اید و شاید حتی از این زبان برنامه نویسی جذاب و کاربردی نیز متنفر شده اید و آن را رها کنید.

یادگیری یک زبان برنامه نویسی مثل نوشتن یک متن منسجم است. تا زمانی که الفبا را نیاموزید، نمی توانید کلمه ها را بنویسید، تازمانی که دستور زبان را نیاموزید، نمی توانید کلمات را کنار هم قرار دهید و جمله سازی کنید و تا زمانی که ندانید هدفتان از نوشتن چیست، نمی توانید جملات خارق العاده ای را کنار هم قرار دهید و به یک متن منسجم دست پیدا کنید. پس رعایت سلسله مراتب همیشه از واجبات کار است که تعمیم آن به برنامه نویسی پایتون نیز منوط به استفاده از نقشه راه پایتون است. 

دسته دوم (تازه کار ها)

این دسته عزیزان یک قدم از گروه قبلی جلوتر هستند. چرا که معضلات انتخاب زبان مناسب را پشت سر گذاشته اند و با یک تصمیم و عزم راسخ شروع به یادگیری پایتون کرده اند. سوالی که این افراد دارند این است که نقشه راه پایتون چگونه به آن ها کمک می کند؟

نقشه راه یادگیری پایتون به این افراد تازه کار کمک می کند تا از سردرگمی و آشفتگی خارج شوند و بدانند که هر مرحله ای که قرار است پشت سر بگذارند به چه صورت است و چه اطلاعاتی را از قبل کسب کنند و کدام بخش ها را بیاموزند تا بتوانند وارد مرحله بعد شوند. مباحث برنامه نویسی مانند یک زنجیر است و ما نمی توانیم هیچگاه ترتیب قرار گرفتن حلقه های زنجیر را تغییر دهیم، چون دیگر زنجیری باقی نمی ماند.

نقشه راه برنامه نویسی پایتون حتی به شما کمک می کند تا بتوانید پس از گذراندن مفاهیم بنیادین و مسلط شدن به پایتون مقدماتی بتوانید حوزه ای قصد متخصص شدن در آن را دارید با دقت و با شناخت لازم انتخاب کنید.

دسته سوم (سابقه دار ها):

دسته سوم افرادی هستند که مدت طولانی تری است وارد این حوزه شده اند و با زبان برنامه نویسی پایتون بیشتر سروکار داشته اند. با اینکه این افراد بیشتر مسیر را رفته اند، اما آن را با کیفیت نگذرانده اند و از آنجایی که کیفیت مهم تر از کمیت است و این مسیر است که برای ما اهمیت دارد، پس این افراد نیز به یک نقشه راه پایتون نیاز دارند تا بتوانند مسیر خود را هموار کنند و مجبور نشوند برای یادگیری هر مبحثی به آزمون و خطا بپردازد و زمان را از دست بدهد.

تا کجای نقشه راه یادگیری پایتون در تمام حوزه ها مشترک است؟

 پیش تر به شما گفتیم که یادگیری برنامه نویسی مانند پختن یک غذای خوشمزه است و این غذا زمانی آماده است که تمام مراحل آن به ترتیب انجام شده باشد. فرض کنید که می خواهید یک خورش خوشمزه و لذیذ بپزید. آنچیزی که در مراحل طبخ همه خورش ها مشترک است پیاز داغ است. یعنی برای پخت همه خورش ها نیاز دارید که ابتدا پیاز داغ درست کنید و بعد راه تمام خورش ها از هم جدا می شود.

در نقشه راه پایتون، یادگیری پایتون مقدماتی حکم همان پیازداغ را دارد. شما به عنوان یک برنامه نویس پایتون ابتدا باید آموزش پایتون مقدماتی را بگذرانید و پس از آن به سراغ حوزه های مختلفی چون برنامه نویسی بک اند سایت، بازی سازی، هوش مصنوعی و مواردی از این دست بروید.

اگر بخواهیم خیلی راحت به شما بگوییم، تا زمانی که پایتون مقدماتی را نگذرانید، نمی توانید به هیچ حوزه دیگری وارد شوید. پایتون مقدماتی مانند پایه های یک ساختمان است و اهمیت یادگیری درست و اصولی و تمام و کمال آن بیش از سایر مراحل ساخت بنا نباشد، کمتر نیست.

پایتون مقدماتی اولین خانه از نقشه راه یادگیری پایتون و همچنین وجه مشترک تمام حوزه های وابسته به پایتون است و تا زمانی که در آن به تسلط نرسید، نمی توانید وارد هیچ کدام از شاخه های پایتون مانند وب، بازی نویسی، هوش مصنوعی، بیگ دیتا و مواردی از این دست شوید.

نقشه راه پایتون از کجا شروع شده و به کجا ختم می شود؟

تمامی نقشه هایی که وجود دارد، برای آن است که شخصی که می خواهد مسیری را طی کند، از مکان های مشخص شده عبور می کند تا راه را گم نکند و بتواند به سر منزل مقصود برسد. در اینجا سر منزل مقصود یادگیری برنامه نویسی و رسیدن به درجه رفیع استادی پایتون است. نقشه راه یادگیری برنامه نویسی پایتون درسمن مسیر زیر را به شما نشان می دهد:

گام های نقشه راه پایتون که در این تصویر به 8 بخش تقسیم می شود.

گام اول (یادگیری الگوریتم):

اولین گامی که شما باید برای یادگیری برنامه نویسی پشت سر بگذارید، یادگیری الگوریتم است. شاید بپرسید الگوریتم چیست یا اینکه چه کاری برای ما انجام می دهد؟ الگوریتم روشی است که به شما کمک می کند تا با مسئله ای که با آن روبرو هستید؛ ارتباط برقرار کنید و بتوانید آن را به بخش های کوچک تقسیم کنید و با کنار هم قرار دادن این بخش ها و طی کردن تمامی آن ها به صورت مرحله به مرحله و به ترتیب انجام می شود تا به نتیجه مورد نظر دست پیدا کنند.

استفاده از الگوریتم ها محدود به زبان برنامه نویسی پایتون نیست و همه زبان ها باید از این قابلیت استفاده کنند. اگر بخواهیم آسان تر با قضیه روبه رو شویم، باید بگوییم که شما می توانید یکبار الگوریتم را بیاموزید و بارها و بارها با زبان های برنامه نویسی مختلف آن را بنویسید.

 

گام دوم (یادگیری پایتون مقدماتی):

شما به عنوان یک علاقه مند به برنامه نویسی که چیزی از پایتون نمی داند، نمی توانید یکباره گامی بلند بردارید و یادگیری را از وسط راه شروع کنید. همانطور که می دانید جمله سازی نیازمند یادگیری الفبا است، برنامه نویسی حرفه ای نیز نیازمند یادگیری مفاهیم پایتون مقدماتی است و پس از گذراندن این مرحله است که می توانید به سراغ یادگیری تخصصی تر پایتون بروید.

لزوم استفاده از نقشه راه پایتون نیز به همین قضیه بر می گردد. استفاده از یک نقشه راه یادگیری پایتون به شما کمک می کند تا بتوانید مسیر را به درستی طی کنید و گام های خود را یکی پس از دیگری بردارید تا بتوانید به نتیجه دلخواهتان برسید.

مفاهیمی که درسمن در دوره پایتون مقدماتی خود گنجانده است را در ادامه آورده ایم. این سرفصل ها کامل ترین سر فصل هایی است که شما باید در یک دوره مقدماتی ببینید و بیاموزید تا بتوانید قدرتمندانه به سمت یادگیری تخصصی پایتون بروید.

شایان به ذکر است تمامی مباحثی که در ادامه به سمع و بصر شما می رسانیم به طور تمام و کمال در پایتون مقدماتی درسمن گفته شده است و حتی ریز ترین و جزئی ترین نکات آن را نیز پوشش داده ایم. سرفصل های پایتون مقدماتی درسمن به شرح زیر است:

  • تاریخچه پایتون و بررسی نسخه های منتشر شده پایتون
  • آشنایی با کاربرد ها و ویژگی های زبان برنامه نویسی پایتون
  • نصب و راه اندازی پایتون و IDE های مورد نیاز
  • آموزش دستورات ورودی خروجی در زبان برنامه نویسی پایتون
  • آموزش دستورات شرطی در زبان برنامه نویسی پایتون
  • آموزش حلقه های تکرار در پایتون
  • آموزش دستورات کنترل حلقه در زبان برنامه نویسی پایتون
  • آموزش انواع ساختار داده در زبان برنامه نویسی پایتون
  • آموزش انواع تابع در پایتون
  • معرفی توابع کاربردی در زبان برنامه نویسی پایتون
  • معرفی ماژول ها در زبان برنامه نویسی پایتون
  • آموزش فایل ها و کار با آن ها در پایتون

 

گام سوم ( یادگیری Pip، Git و Github):

سومین گامی که باید در نقشه راه پایتون بردارید یادگیری ابزارهای پکیج منیجر و ابزار های کنترل پروژه است. Pip در زبان برنامه نویسی پایتون اشاره به عبارت package manager دارد. pip به عنوان یک مدیر بسته پایتون شناخته می شود و به شما اجازه می دهد تا بتوانید کتابخانه های پایتون و پکیج های مختلف را نصب کنید که این موارد جزونسخه استاندارد پایتون نیستند.

شاید از خودتان بپرسید لزوم گنجاندن Git و Github در نقشه راه پایتون چیست؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که شما پس از آن که پایتون را بیاموزد و در یک حوزخ متخصص شوید نیاز به انجام کار گروهی دارید و برای آن که یک پروژه را بتوان به نحو احسن مدیریت و کنترل کرد، نیاز است ابزار هایی چون Git و Github را بیاموزید.

 

گام چهارم (یادگیری پایتون پیشرفته):

در گام چهارم نقشه راه پایتون، نوبت به این رسیده است که حوزه ای که قصد دارید در آن متخصص شوید را انتخاب کنید و با توجه به آن پایتون را به صورت تخصصی تر دنبال کنید. شما می توانید هر یک از حوزه های برنامه نویسی وب با پایتون، هوش مصنوعی، ماشین لرنینگ، علم داده، وب اسکرپینگ، بازی نویسی، توسعه دهنده نرم افزار و موارد دیگری از این دست را انتخاب کنید.

ما در درسمن آموزش های پایتون پیشرفته برای برنامه نویسی وب با پایتون و آموزش تخصصی هوش مصنوعی که شامل علم داده و ماشین لرنینگ نیز هست را به طور کامل از صفر تا 100 آموزش داده ایم و به شما کمک می کنیم تا به یک استاد پایتون در هر کدام از این حوزه ها تبدیل شوید.

 

گام پنجم (یادگیری MySQL و NoSQL):

برای یک متخصص پایتون فرقی نمی کند که در کدام حوزه فعالیت می کند، آن چیزی که برای او اهمیت دارد این است که به عنوان یک متخصص باید به یک سری حوزه های جانبی نیز مسلط باشد. یکی از این حوزه های جانبی پایگاه داده است که شامل MySQL و NoSQL می شود. 
پایگاه داده هایی مانند MySQL و NoSQL به عنوان یک مخزن پر از داده های ضروری شناخته می شوند که در تمام حوزه ها نیز کاربرد دارند.

اگر بخواهیم با یک مثال این بحث را ساده کنیم باید اینطور تصور کنید که یک شخص یک جستجو را در وب انجام می دهد، خرید اینترنتی می کند، به پروفایل خود در یک سایت وارد می شود.

تمامی فعالیت هایی که این شخص و سایر کاربران اینترنت انجام می دهند به عنوان یک دیتا به دردبخور و کاربردی در سیستم پایگاه داده ذخیره می شود. این گام نیز از گام های بسیار مهم در نقشه راه پایتون است و باید به طور تمام و کمال به آن پرداخته شود. 

گام ششم (یادگیری Desktop GUI):

گام بعدی در نقشه راه پایتون یادگیری Desktop GUI است. Desktop GUI یک رابط سیستم عامل مبتنی بر گرافیک هست. این رابط سیستم عامل از منوها، آیکون ها و یک ماوس برای کلیک روی آیکون ها یا باز کردد و بستن منو ها و به طور کلی تعامل با سیستم شکل گرفته است.

هدف از قرار دادن این گام در نفشه راه برنامه نویسی پایتون این است که بتوانید ظاهر کاری که انجام می دهید را استخراج کنید تا متوجه شوید که کاربران عادی چه چیزی می بینند و چگونه با آن ارتباط برقرار کرده و به تعامل می پردازند. در این بخش یادگیری Kivy، Tkinter و PyQt از واجبات کار است.

گام هفتم (یادگیری Design Patern):

در گام هفتم از نقشه راه پایتون شما باید به یادگیری Design Patern مشغول شوید. دیزاین پترن الگو های طراحی از بهترین شیوه های رسمی هستند و به برنامه نویس این امکان را می دهند که هنگام برخورد با هر نوع مشکلی رایج حین طراحی یک برنامه از آن استفاده کند و مشکلش را حل کند.

گام هشتم (یادگیری کتابخانه های پایتون):

گام هشتم و آخر از نقشه راه پایتون یادگیری کتابخانه های پایتون است. کتابخانه های پایتون قطعه کد هایی با قابلیت استفاده مجدد هستند. ممکن است در یک برنامه نیاز باید تا یک کار را چندین بار تکرار کنید که با استفاده از کتابخانه های پایتون می توانید این کار را به آسانی انجام دهید.

پس از گذراندن این 8 گام شما آماده ورد به بازارکار هستید. البته این نکته را نیز باید بدانید که در همان ابتدا نمی توانید یک متخصص واقعی باشید، چرا که یک متخصص واقعی در کنار دانشی که دارد توانسته مهارت و تجربه های بسیاری را نیز به دست آورد. پس سال های ابتدایی کارتان فقط و فقط به دنبال یادگیری باشید تا بتوانید به یک متخصص و برنامه نویس واقعی پایتون تبدیل شوید. 
 

پولساز ترین گرایش های پایتون

علاقه همیشه یکی از عواملی بوده است که ما را تشویق به انجام یک کار کرده است. در برنامه نویسی نیز همین امر صادق است و انتخاب گرایش در این حوزه نیز به علاقه افراد وابسته است. البته علاقه تنها عامل انتخاب یک زبان برنامه نویسی نیست.

یادگیری رودمپ پایتون برای فهمیدن پولساز ترین گرایش ها

پولساز بودن عامل دیگری است که باعث ورود همه ما به یک حوزه می شود. البته یک برنامه نویس حق دارد که این سوی قضیه را نیز در نظر داشته باشد، چرا که برنامه نویسی راهی برای امرار معاش آن شخص می باشد. در این مرحله از نقشه راه پایتون به شما می گوییم که چه گرایش هایی از پایتون پولساز تر است و با ورود به آن حوزه می توانید نان خود را در روغن بزنید.

طبق نقشه راه برنامه نویسان پایتون؛ گرایش های این حوزه به ترتیب زیر می باشد:

  • Web development
  • Software development
  • Data scince
  • Machin learning
  • Web scraping
  • Desktop GUI

در بین این موارد برنامه نویسی وب با پایتون و هوش مصنوعی بیشترین میزان درآمد را دارد و به همین علت افراد بسیاری علاقه مند به یادگیری این دو حوزه هستند. درسمن تمام تون و تلاش خود را برای آموزش شما عزیزان به کار گرفته است تا بتوانید یک به یک حوزه پولساز وارد شوید و شگفتی بیافرینید.

کلام آخر درباره نقشه راه پایتون . . .

در این دوره، نقشه راه پایتون را از صفر تا 100 بطور تمام و کمال به شما آموزش داده ایم و تک تک گام هایی را که باید طی کنید به شما گفتیم. در این دوره آموختید که پایتون شامل چه حوزه هایی می شود و برای آن که بتوان در هر کدام از این حوزه ها به یک متخصص تبدیل شوید، باید چه کار هایی را انجام دهید. امیدواریم نقشه راه پایتون چراغی در این مسیر برای شما باشد و به شما کمک کند تا یادگیری پایتون را بدون هیچ مشکلی انجام دهید.

ثبت نام

59