صفحه اصلی / دوره‌های آموزشی / مهارت های نرم / جامع ترین آموزش رزومه نویسی کاری و تحصیلی

جامع ترین آموزش رزومه نویسی کاری و تحصیلی


سطح مهارت
مقدماتی تا پیشرفته
مدت زمان
2:12
وضعیت دوره
پایان یافته
مدرس
مهدی عباسی
میزان رضایت دانشجو: (13 رای)
آموزش رزومه نویسی

لیست جلسات دوره



درخواست مشاوره رایگان

برای مشاوره تخصصی از کارشناسان درسمن، شماره خود را وارد کنید.

مهدی عباسی
مدرس:

مهدی عباسی

18 سال سابقه برنامه‌نویسی و تدریس برنامه‌نویسی
کسب مقام‌های اول و دوم کشوری در مسابقات برنامه‌نویسی

مهدی عباسی هستم، مسلط به حداقل ۲۰ زبان مطرح برنامه نویسی به صورت پیشرفته، مدیر عامل شرکت آریا نرم افزار و بنیانگذار آکادمی درسمن، مسلط به تدریس دروس تخصصی کاردانی و کارشناسی کامپیوتر، پایگاه داده ها، برنامه نویسی پیشرفته، مبانی برنامه نویسی، مباحث ویژه طراحی وب و .... مشاهده رزومه

شما صرفا یک دوره نمی خرید، بلکه برای آینده سرمایه گذاری می کنید
529 نفر در این دوره ثبت نام کرده‌اند
دسترسی مادام العمر به ویدئوهای دوره
دسترسی رایگان به آپدیت دوره
تدریس روان و با بالاترین کیفیت
940,000 تومان
افزودن به سبد خرید
ادامه فرآیند خرید

سوالات متداول

دوره آموزش رزومه نویسی درسمن در چه سطحی برگزار می شود؟

رزومه سندی است که مهارت ها و تخصص های شما، میزان تجربه کاری و سطح تحصیلاتتان را به نمایش می گذارد. این سند به شما کمک می کند تا توانایی ها و مهارت های خود را به گونه ای به نمایش بگذارید که کارفرما مجاب شود فردی بهتر از شما را نمی تواند پیدا کند. در موارد تحصیلی نیز با استفاده از رزومه و CV شایستگی خود را برای یک موقعیت تحصیلی یا تحقیقاتی نشان می دهید و می توانید با استفاده از آن کمک هزینه تحصیلی و زندگی دریافت کنید. رزومه نویسی در گام اول نحوه رزومه نویسی را برای موقعیت های کاری و تحصیلی را به شما می آموزد. این که بدانید چه مواردی در ابتدای رزومه بنویسی و چه مواردی را در انتهای آن و حتی چه مواردی باید گفته شود و چه مواردی باید حذف شود، نیازمندن گذراندن آموزش رزومه نویسی است. دوره رزومه نویسی درسمن تمام این موارد را از صفر تا صد پوشش داده است و هر آنچیزی را که برای نوشتن یک رزومه حرفه ای کاری و تحصیلی باید بدانید، از سطح مقدماتی تا پیشرفته آموزش داده ایم.

دوره رزومه نویسی مناسب چه افرادی است؟

همه افراد جامعه خواهان رشد و ترقی هستند. از افرادی که به دانشگاه می روند تا افرادی که به دنبال مهارت آموزی می روند و قصد ورود به بازار کار یا حتی پیشرفت در جایگاه شغلی خود را دارند. حتی افرادی که به ادامه تحصیل می پردازند و به خارج از کشور می روند نیز به دنبال پیشرفت هستند. پیشرفت برای هر کدام از این افراد معنای متفاوتی دارد، اما آنچیزی که مشترک است، حرکت رو به جلو است. گام اول برای حرکت رو به جلو که در نهایت منجر به پیشرفت می شود، نشان دادن خودمان و توانایی هایی که داریم است. بهترین راه برای آن که بتوانیم توانایی هایمان را به طور کامل نشان دهیم و ثابت کنیم که مناسب یک موقعیت استخدامی یا تحصیلی هستیم، نوشتن یک رزومه حرفه ای است. نگارش یک رزومه حرفه ای نیز منوط به گذراندن دوره رزومه نویسی است، چرا که نوشتن رزومه بدون دانش؛ دور بطل زدن است. اصول رزومه نویسی به شما کمک می کند تا صلاحیت خودتان را ثابت کنید نشان دهید یک کاندیدای ایده آل برای آن موقعیت هستید. اگر از جمله افرادی هستید که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارید، اگر به تازگی به دانشگاه وارد شده اید و در حال آموزش دیدن هستید، اگر به تازگی از دانشگاه فارغ التحصیل شده ای و به دنبال کارآموزی یا استخدام هستید و حتی اگر قصد تغییر شغل و ارتقا دارید، پس باید مراحل یادگیری رزومه نویسی را بگذرانید. رزومه در تمامی استخدامی ها حرف اول را می زند. یک رزومه حرفه ای به گونه ای نوشته شده است که شما را کاردان ترین فرد برای حل مشکلات آن مجموعه نشان می دهد.

آیا طریقه رزومه نویسی تاثیری در پذیرش افراد دارد؟

مطابق با آموزش رزومه نویسی، شیوه های نگارشی متفاوتی وجود دارد که در قسمت های قبل نیز به آن ها اشاره کرده ایم. در هر کدام از این سبک های نگارشی، تمرکز روی قسمت خاصی از رزومه است. علت وجود شیوه های مختلف رزومه نویسی نیز این است که هر فردی توانایی ها و مهارت های خاص خودش را دارد و هر سازمان و مجموعه ای نیز نیازمندی های خاص خودش را دارد . یک رزومه حرفه ای و اصولی رزومه ای است که جانب هر دو طرف را نگه دارد و به هر دو طرف کمک کند. در این دوره می آموزید که چگونه مهارت ها و توانایی هایتان را در رزومه خود ثبت کنید که بیشترین میزان تاثیرگذاری را داشته باشد و کارفرما را متقاعد کند که شما بهترین گزینه ای هستید که می تواند به سازمان آن ها اضافه شود و در روند رشد و پیشرفتشان یاری رسان باشد.

آیا نوشتن رزومه سخت است؟

رزومه سندی است که مهارت ها و توانایی ها و همچنین تاریخچه کاری و تحصیلی شما را نشان می دهد. این سند هم برای کارفرما مهم است، هم برای شخصی که قصد استخدام شدن دارد. یک کارفرما باید بداند نیرویی که قصد استخدامش را دارد؛ چه مهارت را آموزش دیده و تا چه میزان به آن ها مسلط است و در آن مجموعه چقدر می تواند روی آن شخص حساب باز کند. با توجه به تمام این موارد، باید گفت که نوشتن یک رزومه حرفه ای کار آسانی نیست و نمی توان بدون گذراندن آموزش رزومه نویسی حرفه ای به یک رزومه اصولی و حرفه ای دست پیدا کرد. با آموزش رزومه نویسی است که متوجه می شوید سختی ها و چالش های نوشتن رزومه ای که منجر به موفقیت کاری یا تحصیلی شود، چیست و چگونه می توان از پس آن چالش ها بر آمد.

چرا آموزش رزومه نویسی درسمن را ببینیم؟

دوره رزومه نویسی حرفه ای درسمن، مانند دیگر دوره های این آکادمی به گونه ای تهیه و تدوین شده است که بتواند نیاز های کاربرانش را بر طرف کند و به تمام سوالات آن ها پاسخ دهد. اهمیت گذراندن این دوره آموزشی از این جهت بالا است که بسیاری از افراد توانمند و متخصص به دلیل این که نتوانسته اند رزومه ای حرفه ای بنویسند، از موقعیت شغلی و حقوقی که استحقاق آن را داشته اند، محروم شده اند و آن شغل و جایگاه را از دست داده اند. خیلی از افراد نیز به دنبال استخدام در اولین جایگاه شغلی خود هستند، اما از آنجایی که نمی دانند یا نمی توانند مهارت هایشان را به درستی و با اولویت بندی ثبت کنند، از به دست آوردن شغل محروم می شوند. همه این افراد اگر با اصول رزومه نویسی آشنا بودند، قطعا می توانستند در مناسب ترین موقعیت ممکن قرار بگیرند. دوره رزومه نویسی درسمن، تمامی این چالش ها را رصد کرده و راه حل مناسبی را برای همه آن ها را ارائه داده و گام به گام نوشتن یک رزومه حرفه ای را آموزش داده است تا همه افراد بتوانند به خواسته خود مبنی بر استخدام در یک شرکت خاص یا تحصیل در یک دانشگاه خاص، دست پیدا کنند. این دوره نحوه رزومه نویسی را به صورت کاملا عملی آموزش داده است و نکته ای را از قلم نیانداخته است.

نظرات دانشجویان

کاربر درسمن
jalal nazarei

از بهترین دوره هایی بوده که تهیه کردم، توی نوشتن رزومه مشکل داشتم و دقیقا نمیدونستم چطوری میتونم روزمه ای بنویسم که اصولی و دقیق باشه اما خداروشکر بعد از گذروندن این دوره و تهیه روزمه حرفه ای تونستم توی شرکتی استخدام بشم

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام آقای نظری خیلی خبر خوبی بهمون دادید، مطمئن باشید این کامنت های زیبا  خستگی کارهارو از بین میبره. امیدواریم همیشه در تمام عرصه های زندگی موفق و پیروز باشید.

کاربر درسمن
سیمین

سلام بعد از گذراندن این دوره میتونم روزمه حرفه ای بنویسم؟

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام سیمین عزیز، بله تمام قلق ها و نکته هایی که باعث میشه یک رزومه حرفه ای داشته باشید در این دوره تدریس شده است که در نهایت تبدیل به استخدام شما در شرکت های معتبر و دلخواهتون می شود.

کاربر درسمن
کیا امینی

من قبل از شرکت در این دوره، آشنایی خیلی کمی با لینکدین داشتم و نمیدونستم چطور میشه از این پلتفرم برای ارتقای شغلی و پیدا کردن فرصت های جدید استفاده کرد. اما بعد از گذروندن این دوره، دیدگاهم کاملا عوض شد. استاد عباسی به طور کامل و جامع همه ی نکات کار با لینکدین رو بهمون آموزش دادن. از ساخت پروفایل حرفه ای و جذاب گرفته تا پیدا کردن شغل و ارتباط با افراد متخصص در حوزه های مختلف. یکی از چیزهایی که خیلی از این دوره خوشم اومد، این بود که استاد عباسی فقط به تئوری اکتفا نمیکردن و بهمون یاد میدادن که چطور این آموزش ها رو به صورت عملی پیاده سازی کنیم. الان که دوره رو تموم کردم، حس میکنم اعتماد به نفس خیلی بیشتری برای فعالیت در لینکدین دارم و میدونم چطور میتونم از این پلتفرم برای رسیدن به اهداف شغلی خودم استفاده کنم. از استاد عباسی به خاطر این دوره ی فوق العاده آموزنده و کاربردی ممنونم و به همه ی کسانی که دنبال ارتقای شغلی و پیدا کردن فرصت های جدید هستن، شرکت در این دوره رو شدیدا پیشنهاد میکنم.

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

ممنون از همراه سبز شما، امیدواریم بهترین پرفورمنس رو از لینکدین بگیرید و حسابی خوش بدرخشید.

کاربر درسمن
Saba Moradi

استاد عباسی توی این دوره، فقط بهمون یاد ندادن که چطور یه رزومه ساده بنویسیم، بلکه بهمون یاد دادن که چطور رزومه‌ مون رو طوری بنویسیم که توی ذهن کارفرما حک بشه و از بین بقیه رزومه‌ها، رزومه ما انتخاب بشه خیلی خوشحالم که توی این دوره شرکت کردم و واقعا به نظرم ارزشش رو داشت اگر دنبال یه رزمه بی‌نظیر و یه شغل عالی هستین، حتما این دوره رو ببینین

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

ممنون از شما خانم مرادی عزیز که مارو به سایر دوستان معرفی می کنید.

کاربر درسمن
Aliiii 3m

سلام خسته نباشید. من توی حوزه بازی و گیم کار میکنم و حدود یکساله دارم آموزش میبینم آیا این دوره برای من هم مناسب خواهد بود یا نه؟

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام دوست عزیز اگر قصد داشته باشید که در شرکت های مطرح کشور که بازی سازی انجام می دهند استخدام شوید، نیاز دارید تا یک رزومه قوی درست کنید. پس قطعا این دوره مناسب شما هم خواهد بود.

کاربر درسمن
Sajjad

من از اون آدم‌هایی بودم که همیشه از نوشتن رزومه متنفر بودم. اما بعد از دیدن این دوره، نظرم 180 درجه عوض شد! استاد عباسی یه جورایی طلسم رزومه نویسی رو شکستن و یه عالمه انگیزه و اعتماد به نفس بهمون دادن. الان دیگه هیچ ترسی از نوشتن رزومه ندارم و می‌دونم که می‌تونم یه رزومه فوق‌العاده و چشمگیر بنویسم.

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام سجاد عزیز، ببینید خیلی از افراد ممکنه از تجربه و تخصص بالایی برخوردار باشن اما برای نوشتن رزومه کم کاری میکنند و بدون اینکه آموزش خوبی مشاهده کنند شروع به نوشتن رزومه غیر اصولی میکنند که این باعث میشه شانس استخدام شدن در شرکت های معتبر و دلخواه رو از دست بدهند. این دوره دقیقا برای این تهیه شده که زحمات شما دیده بشه و سبب بشه به راحتی شغل مورد نظر خودتون رو بدست بیاورید.

کاربر درسمن
Ava Moradi

به جرات می‌تونم بگم که این دوره رزومه نویسی بهترین دوره‌ای بود که تا حالا توی زندگیم شرکت کردم. استاد عباسی واقعا استاد این کارن و تمام فوت و فن‌های رزومه نویسی رو بهمون یاد دادن. من با شرکت توی این دوره تونستم یه رزومه بی‌نظیر بنویسم و توی مصاحبه‌های شغلی حسابی خومو پرزنت کنم مرسی

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام خانم مرادی عزیز، خیلی خوشحالیم که از این دوره جواب گرفتید، با معرفی درسمن به دوستان خودتون از ما حمایت کنید و حس داشتن یک دوره با کیفیت و مفید رو برای دوستانتون به ارمغان بیاروید.

کاربر درسمن
رضا تکلو

از استاد عباسی و تیمشون به خاطر این دوره فوق‌العاده تشکر می‌کنم. من قبلا رزومه‌های خیلی ضعیفی می‌نوشتم و هیچ شانسی برای استخدام شدن نداشتم. اما بعد از شرکت توی این دوره، تونستم رزومه‌ام رو به طور کامل متحول کنم و توی اولین مصاحبه شغلی که بعد از دوره رفتم، استخدام شدم! سپاسگزارم از استاد و درسمن.

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

قطعا رزومه نویسی قلق های خاص خودش رو داره، خیلی خوشحالیم که براتون اثربخش بوده لطفا درسمن و این آموزش رو به بقیه دوستان خود معرفی کنید.

کاربر درسمن
آناهیتا

من که فکر می‌کردم نوشتن رزومه یه کار خیلی سختیه و فقط از عهده آدم‌های خاص برمیاد. اما با شرکت توی این دوره فهمیدم که اشتباه می‌کردم. استاد عباسی با زبانی ساده و روان تمام نکات لازم رو بهمون یاد دادن و یه عالمه مثال و تمرین هم دادن که رزومه نوشتنمون رو مثل آب خوردن یاد بگیریم و به راحتی پوزیشن های خوب رو بدست بیاریم.

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام آناهایتا عزیز، خیلی خوشحالیم که براتون کاربردی بوده، موفق باشید.

کاربر درسمن
شیوا برزگر

واقعا عالی بود😊 مدرس دوره خیلی خوب و صمیمی توضیح داد و کلی نکته کاربردی یاد گرفتم. پیشنهاد می‌کنم حتماً شرکت کنید

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

شیوا جان ممنونیم از شما که دوره مارو به بقیه دوستان پیشنهاد میکنید، با آرزوی موفقیت برای شما و همه کاربران گرامی درسمن

کاربر درسمن
ایرج

سلام وعرض ادب این دوره رو چند روز پیش تهیه کردم و راضی بودم مدرس دوره با دقت و حوصله مطالب را بیان کردند و نکات کلیدی برای نوشتن رزومه‌ای حرفه‌ای را آموزش دادند.

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام دوست عزیز خیلی خوشحالیم که براتون مفید بوده، بله دقیقا حتما نکته های مهمی که استاد میگن رو رعایت کنید تا بتونید یک رزومه حرفه ای و غنی داشته باشید و درنهایت به شغل ایده آل خود دست یابید.

نمایش بیشتر

نظر شما در تصمیم دیگران اثرگذار است.

لطفا برای همراهان درسمن و بهتر شدن دوره نظر خود را بنویسید.

برای ارسال نظر نیاز است وارد سایت شوید. در صورت نداشتن حساب کاربری عضو شوید.

توضیحات دوره

چگونه با آموزش رزومه نویسی به کار رویایی خود دست یابیم؟

رزومه مانند یک سفرنامه است که سفر تحصیلی و شغلی که گام به گام پیموده اید، به کارفرمایان نشان می دهد. رزومه شرح تمام رخداد های تحصیلی ، تمام کارهایی که تا کنون انجام داده اید، دستاورد هایی که داشته اید، افتخاراتی که کسب کرده اید و مسئولیت هایی که پذیرفته اید را به طور تمام و کمال در معرض دید کارفرمایان می گذارد. یک رزومه باید به گونه ای نوشته شده باشد که کارفرما را میخکوب کند و این اتفاق زمانی می افتد که شما آموزش رزومه نویسی گذرانده باشید. 

طریقه رزومه نویسی برای استخدام اهمیت زیادی دارد، چرا که یک رزومه خوب و اصولی می تواند مثل یک سنگ شانس باشد و کاری کند که موفقیتی که انتظارش را می کشیدید؛ به دست آورید. یک رزومه درجه یک و حرفه ای می تواند این حس را به کارفرما القا کند که شانس به او رو کرده است و فردی کاردان تر و حرفه ای تر از شما نمی تواند در این کره خاکی بیابد.

نحوه نوشتن یک رزومه حرفه ای

برعکس این اتفاق نیز وجود دارد و ممکن است شما واقعا فردی کاردان و دارای تخصص باشید و بهترین گزینه برای آن موقعیت شغلی، اما از آنجایی که طریقه رزومه نویسی حرفه ای را نمی دانستید، نتوانسته اید خودتان را به بهترین شکل ممکن معرفی کنید و مهارت هایتان و همچنین دانش و تجربه ای که داشته اید رابه بهترین شکل ممکن پروموت کنید.

همین عامل نیز باعث می شود دائما در حال ارسال رزومه برای این شرکت و آن سازمان باشید. این شرایط روزانه برای تعداد بسیار زیادی از افراد ماهر و واجد شرایط اتفاق می افتد و تنها دلیلش نیز ندانستن طریقه رزومه نوشتن است. شما به عنوان فردی که می خواهد ارتقا شغلی پیدا کند و برای آن نیز تلاش می کند و دائما در حال آموزش دیدن است نیز باید این نکته را بدانید که تمام کارهایی که انجام می دهید و دانشی که کسب می کنید را باید به رزومه خود بیافزایید و برای موقعیت شغلی بعدیتان رزومه آپدیت شده ای را ارسال کنید.

قطعا اکنون متوجه اهمیت آموزش رزومه نویسی حرفه ای شده اید و تصمیم دارید با نحوه رزومه نویسی بیشتر آشنا شوید. از آنجایی که درسمن همواره کوشیده تا راه افراد را برای ورود به بازارکار هموار کند، این بار نیز یک دوره رزومه نویسی حرفه ای را تهیه و تدوین کرده است و هر آنچیزی را که باید پیرامون رزومه نویسی برای استخدام و همچنین رزومه نویسی تحصیلی بدانید، به شما گفته است. در این مطلب نیز به بررسی مهم ترین نکات درباره رزومه نویسی می پردازیم، پس تا انتها همراه ما باشید تا نکاتی را بیاموزید که پیش از این جایی گفته نشده است.

رزومه چیست؟

روند ورود همه ما به بازارکار به این صورت است که ابتدا باید یک حوزه خاص را انتخاب کنیم و آموزش های لازم برای تبدیل شدن به یک متخصص در آن حوزه را بگذرانیم. پس از این مرحله نوبت به پیدا کردن یک موقعیت کاری متناسب با جایگاه و دانشی است که داریم. لینکدین به عنوان یک پلتفرم تخصصی در کاریابی و در کنار آن سایت هایی که موقعیت های شغلی متفاوت را به اشتراک می گذراند، می توانند در پیدا کردن موقعیت های مناسب به کمک ما بیایند.

حالا که موقعیت مناسب را پیدا کرده ایم، باید به سراغ ارسال رزومه برویم. یک رزومه خوب و حرفه ای در فرآیند کاریابی حرف اول را می زند. تعداد زیادی از شما عزیزان با خودتان فکر می کنید، دادن یک درخواست کافی است و دیگر نیازی به معرفی اصولی مهارت هایتان  و سال ها تجربه ای که به دست آورده اید، ندارید، پس حتما قبول می شوید. در همین لحظه باید به محضرتان برسانیم که سخت در اشتباهید و تا زمانی که آموزش رزومه نویسی نبینید، نمی توانید در یک سازمان درخور و شایسته استخدام شوید.

این شما هستید که باید صلاحیت و شایستگی خود را نشان دهید، وگرنه کارفرما از کجا باید متوجه این موضوع شود؟ قطعا در این لحظه از خودتان می پرسید، «رزومه چیست؟»، «چگونه یک رزومه خوب برای خودم بنویسم؟» «چگونه خودم را از دیگران متمایز کنم؟» و سوالات دیگری از این دست، که جواب همه آن ها را در ادامه به شما می گوییم.

قدم اول در رزومه نویسی لزوم دانستن این موضوع است که رزومه چیست و چه تاثیری در فرآیند استخدام دارد. در پاسخ به این سوال که رزومه چیست باید بگوییم که رزومه سندی است که نشان می دهد شما تا چه مرتبه ای تحصیلات خود را ادامه داده اید، در کدام دانشگاه و در چه رشته ای تحصیل کرده اید. 
همچنین در یک رزومه باید به سوابق کاریتان و مهارت هایی که از ابتدا کسب کرده اید، بپردازید و حتی نشان دهید که چه دست آورد هایی داشته اید. قطعا از خودتان می پرسید نقش دوره رزومه نویسی در این فرآیند چیست و کسب دانش در این حوزه به چه دردی می خورد؟

اهمیت آموزش رزومه نویسی در این است که شما باید بدانید چه مطالبی را با چه ترتیبی و بر چه اساسی کنار یکدیگر قرار دهید که بیشترین تاثیر را داشته باشد و موجب جذب شما در آن سازمان یا مجموعه شود. در اصل شما پس از یادگیری طریقه رزومه نویسی، می آموزید که چگونه بهترین خودتان را نشان دهید و ثابت کنید که نیروی کار بالقوه ای هستید.

دوران رفتن از این شرکت به آن شرکت و گرفتن روزنامه نیازمندی ها و خط کشیدن دور آگهی های شغلی و تماس گرفتن با کارفرماها و صحبت های نصفه نیمه درباره توانایی هایتان خیلی وقت است که گذشته است. در عصر حاضر این رزومه است که به جای شما حرف می زند و کارفرما را قانع می کند که شما مناسب ترین گزینه برای جایگاه شغلی خالی در آن مجموعه هستید.

در همین لحظه از دوره رزومه نویسی باید اولن نکته را به شما بگوییم. خیلی از افراد طریقه رزومه نویسی را می دانند و یک رزومه تراز اول برای خودشان تنظیم می کنند و آن را برای کارفرمایان بسیاری ارسال می کنند و متاسفانه نتیجه ای نمی گیرند. آیا می دانید علت این اتفاق چیست؟

پاسخ این سوال این است که شما باید نیازمندی های هر مجموعه ای که قصد پیوستن به آن را دارید بررسی کنید و ببینید که داشتن کدام توانایی ها برای پیوستن به آن مجموعه اولویت دارد و بر اساس همین اولویت ها رزومه خود را بازنگاری کنید. این نکته یکی از مهم ترین نکات رزومه نویسی حرفه ای است.

یک رزومه خوب شامل چه مواردی هست

یک رزومه خوب شامل چه مواردی است؟

جزئیات شخصی

طبق دوره رزومه نویسی اصولی، اولین اطلاعاتی که باید در یک رزومه نوشته شود، جزئیات شخصی است. این جزئیات شامل نام و نام خانوادگی منطبق با شناسنامه، اطلاعات کامل و صحیحی از شماره تلفن همراه، آدرس ایمیل و در صورت نیاز شماره تلفن ثابت است.

خلاصه شغلی و اهداف

در این مرحله از نحوه رزومه نویسی؛ شما باید تاثیرگذارترین جملات خود را به قلم نگارش در بیاورید و با استفاده از آن ها خودتان و آنچه را که تاکنون انجام داده اید، معرفی کنید. ممکن است خیلی از شما عزیزان اولین بار باشد که می خواهید رزومه ارسال کنید. اگر از این دسته هستید، باید بدانید که به جای نوشتن شرح وظایفی که تاکنون داشته اید، بهتر است از اهداف شغلیان صحبت کنید و مهارت های خود و همچنین جاه طلبیتان را به رخ بکشید.

تحصیلات

طبق آموزش رزومه نویسی حرفه ای، پس از آن که خلاصه ای از مسیر شغلی و اهدافتان را نوشتید باید به سراغ اعلام سوابق تحصیلیتان بروید. نکته دومی که در این بخش وجود دارد این است که باید از آخر شروع کنید. اگر بخواهیم دقیق تر بگوییم شما باید سوابق تحصیلیتان را از آخر به اول بنویسید. به طور مثال شما دکتری هوش مصنوعی دارید، پس باید اول از دکتری شروع کنید و در مرحله بعد کارشناسی ارشد و در نهایت کارشناسی را بگویید. 

نکته سومی که در این بخش از دوره رزومه نویسی وجود دارد و خیلی از افراد از آن بی خبر هستند این است که دوره ها و مدارکی را که از موسسات و کالج ها و آکادمی ها نیز گرفته اید نیز باید در رزومه خود ثبت کنید، علی الخصوص دوره هایی را که مدرک پایان دوره نیز صادر می کنند. برای این دوره های مدرک محور نیز باید زمان شروع و پایان دوره را نیز درج کنید. حتی اگر در این دوره ها دستاورد خاصی داشته اید، آن را نیز در رزومه خود ثبت کنید.

سوابق شغلی

نوشتن سوابق شغلی در رزومه نیز اصول خاص خودش را دارد. شما باید مشاغل خود را نیز مانند مدراک تحصیلیتان از آخر به اول بنویسید؛ یعنی آخرین سمت شغلی خود را در صدر نوشته و به ترتیب به عقب می روید. در کنار نوشتن سمت شغلیتان باید نام و محل سازمان، شرکت یا مجموعه ای که برای آن ها کار می کرد و همچنین بازه تاریخی که در آن مجموعه فعال بوده اید را نیز ثبت کنید.

راز مگوی این قسمت از آموزش رزومه نویسی این است که زیر هر کدام از این مشاغل باید مواردی را بنویسید که مانند تیری بر ذهن و قلب کارفرما وارد شود و شما را به عنوان یک نیروی کار همه چیز تمام و حرفه ای استخدام کند. در این قسمت شما باید تمام مسئولیت ها و دستاوردهایی که در آن سمت شغلی و در آن سازمان به دست آورده اید را بنویسید.

شما حتی می توانید مهارت هایی که را که در آن سازمان به کار  گرفته اید نیز به این موارد اضافه می کنید. حتی اگر در سازمانی به عنوان کارآموز حضور داشته اید یا اگر داوطلبانه خدماتی را به یک مجموعه ارائه داده اید را نیز می توانید ثبت کنید. تمام این موارد می توانند رزومه شما را تقویت کنند و شانس قبولیتان را نیز بالاتر ببرند.

مهارت ها و نقاط قوت و علایق

برای همه کارفرماها، استخدام نیرویی که مهارت های لازم را داشته باشد و بتواند نیاز آن سازمان را برطرف کند، بسیار مهم است. بهترین موقعیت برای معرفی مهارت هایتان نیز آوردن آن ها در رزومه است. یکی دیگر از نکاتی که پس از دوره رزومه نویسی می آموزید این است که رزومه ای که برای هر سازمانی ارسال می کنید، باید متفاوت از دیگر سازمان ها باشد و این یعنی چه؟

طبق آموزش رزومه نویسی حرفه ای، به عنوان یک جویای کار نمی توانید یک رزومه را نگارش کنید و آن را برای هزاران نفر بفرستید. رزومه ای که برای هر سازمانی ارسال می شود باید متناسب با نیاز های آن سازمان باشد. منظور از این جمله این است که شما باید قبل از ارسال رزومه به هر سازمانی، نیاز های آن ها را بررسی کنید و ببینید برای آن مجموعه چه مهارت هایی مهم تر است.

سپس مهارت هایی که آن سازمان بیشترین میزان نیاز را دارد در ابتدای این بخش از رزومه ثبت می کنید و سپس به سایر توانایی ها و مهارت هایتان می پردازید. این نحوه رزومه نویسی، هوشمندانه ترین و حرفه ای ترین شیوه رزومه نویسی است.

نکته بعدی که باید در این قسمت از دوره رزومه نویسی بدانید و بیاموزید این است که شما قرار است به عنوان یک نیروی کار و یکی از اعضای آن سازمان به جمع آن ها بپیوندید. پس باید میزان تسلطتان در هر یک از مهارت ها را بیان کنید و به طور مثال بگویید در فلان مهارت حرفه ای هستید اما در یک مهارت دیگر مبتدی یا متوسط، همه این موارد نیز به میزان دانش و تسلط شما بر می گردد.

ارجاعات

یکی از تاثیرگذار ترین بخش هایی که حرفه ای ها توصیه می کنند در رزومه خود بیاورید، ارجاعات است. منظور از ارجاعات این است که فرد یا افرادی مهارت و توانایی شما را تایید کنند. کارفرمایان به استخدام افرادی که توانایی آن ها از سمت فرد یا افرادی تایید شده باشد، تمایل بیشتری دارند و اگر هزار رزومه را نیز بررسی کنند، رزومه فردی که توانایی ها و مهارت هایش تایید شده باشد، همیشه در پس ذهنشان باقی می ماند و یکی از گزینه های استخدامشان این افراد هستند.

کارفرما های قبلی که در مجموعه آن ها حضور داشته اید، مدیران و بالا دستی هایتان و همچنین  مربی هایی که به شما آموزش داده اند، گزینه های مناسبی برای تایید مهارت های شما هستند. در کنار هر کدام از توانایی هایتان نام، سمت، جزئیات تماس و شرکتی که در آن فعالیت می کنند را نیز ثبت کنید. این کار به کارفرمایان اجازه می دهد تا بتوانند با آن اشخاص صحبت کنند و از صحت اطلاعات رزومه شما مطمئن شوند. 

سیر تا پیاز رزومه کاری و رزومه تحصیلی

قطعا همه شما عزیزان واژه های CV و resume را شنیده اید. هر دو واژه به معنای رزومه هستند اما بین آن ها تفاوت هایی نیز وجود دارد. عبارت Curriculum Vitae یا همان CV در زبان لاتین به معنای «دوره زندگی» است. در مقابل این عبارت کلمه resume وجود دارد که در زبان فرانسوی به معنای «خلاصه» است. 

با وجود این تفاوت ها، هر دو آن ها برای معرفی شما و به دست آوردن یک موقعیت شغلی در یک کمپانی، شرکت و سازمان یا به دست آوردن یک موقعیت برای ادامه تحصیل است. وجه اشتراک این دو نوع رزومه در این است که شما چه برای موقعیت شغلی و چه برای موقعیت تحصیلی از این رزومه ها استفاده می کنید تا برتری خودتان را نشان دهید. 

نکته بعدی که باید درباره دوره جامع رزومه نویسی بدانید این است که برای موقعیت های تحصیلی نوشتن رزومه و CV اجباری است و به هر دو آن ها نیاز دارید. البته این قضیه را نمی توان به همه دانشگاه های سراسر دنیا تعمیم داد و بهتر آن است که پیش از هرگونه اقدامی، بررسی کنید که دانشگاه مد نظرتان به چه مدارکی نیاز دارد. این کار موجب بالا رفتن کیفیت رزومه و دیگر مدارکتان می شود و در وقت و همچنین هزینه شما نیز صرفه جویی می کند. 

رزومه و CV با آن که تشابهاتی دارند، اما همچنان تفاوت های زیادی هم دارند و این تفاوت را افرادی متوجه می شوند که آموزش جامع رزومه نویسی در سطح حرفه ای گذرانده باشند. یکی از این تفاوت ها در نحوه نگارش و قالب آن ها است.

CV رزومه ای است که در موارد تحصیلی مورد استفاده قرار می گیرد و تاریخچه کاملی از مدارک تحصیلی، سال ورود و فارغ التحصیلی در هر مقطع و مواردی از این دست را نشان می دهد. پس قطعا طول این رزومه تحصیلی متفاوت است و نمی توان مشخص کرد که باید چند صفحه باشد. 

در مقابل آن؛ رزومه شرح مختصری از مهارت ها، دانش، سطح تسلط، میزان صلاحیت و مواردی از این دست را نشان می دهد که برای موارد استخدامی و کاریابی مورد استفاده قرار می گیرد. قطعا طول رزومه کاری کوتاه تر از رزومه تحصیلی است، چرا که در رزومه تحصیلی شما باید با ریز ترین جزئیات به توضیح درباره تگذشته تحصیلیتان بپردازید و این در صورتی است که در رزومه کاری شما به نوشتن خلاصه ای از مهارت ها و تخصص هایتان بسنده می کنید. 

آموزش رزومه نویسی پر از نکات ریز و درشتی است که باید در نگارش یک رزومه تحصیلی و کاری همه آن ها را مد نظر داشته باشید، ما نیز پیوسته در تلاشیم تا این نکات را به شما بیاموزیم. البته برای آن که بتوانید تمامی این نکات را یاد بگیرید و در جای مناسب استفاده کنید، توصیه می کنیم به سراغ دوره دوره رزومه نویسی درسمن بروید.

چرا که این دوره هر آن چیزی را که نیاز داشته باشید، در اختیارتان قرار داده است. در همین لحظه باید یک نکته دیگر هم به شما یاد بدهیم. نکته بعدی در دوره رزومه نویسی این است که در نگارش یک رزومه کاری باید سال ها تجربه خود را به خوبی به نمایش بگذارید و نظر کافرمایتان را جلب کنید. 

اصولا CV به دست افرادی نوشته می شوند که قصد دارند در مقاطع بالاتری به تحصیل بپردازند و برای ادامه تحصیل به کمک هزینه تحصیلی و کمک هزینه زندگی نیاز دارند. بیشتر دانشگاه ها این مدرک را برای مقاطع فوق لیسانس، دکتری و فوق دکتری درخواست می کنند.

البته افرادی هم که قصد دارند در موقعیت های آموزشی/ تحقیقاتی و تحقیقات صنعتی در یک کشور دیگر به فعالیت بپردازند به نوع از رزومه تحصیلی نیاز دارند. فراموش نکنید که در CV باید به پروژه های تحقیقاتی و مقالاتی که نوشته اید نیز بپردازید. 

کشور های اروپایی از جمله مقاصدی هستند که ایرانیان برای مهاجرت انتخاب می کنند. در کشور های قاره سبز، از CV برای شرح تمام مدارک کاری استفاده می شود که شامل رزومه نیز می شود. اما در ایالات متحده آمریکا و مقصد محبوب ایرانیان؛ یعنی کانادا، CV و رزومه به جای یکدیگر استفاده می شوند. 

در این دو کشور ممکن است مشکلاتی مبنی بر این که کدام نوع رزومه را باید بفرستیم، وجود دارد. طبق آموزش رزومه نویسی، در مواردی مشابه این مورد باید از محلی که قرار است رزومه ارسال کنید، بپرسید که چه نوع رزومه ای مد نظرشان هست. در ادامه؛ تفاوت های رزومه تحصیلی و کاری را در یک نگاه به نمایش در آورده ایم.

CV Resume
  • تاکید آن روی سوابق تحصیلی با ریز جزئیات است
  • برای درخواست پذیرش، دریافت کمک هزینه تحصیلی و زندگی استفاده می شود
  • طول آن بستگی به میزان تحصیلات فرد متقاضی دارد و شامل یک فهرست کامل از تمامی دستاورد ها از جمله مقالات است
  • این نوع از رزومه همیشه پیرامون آموزش است و شامل اسامی اساتید شاخص و شناخته شده، و همچنین خلاصه ای از پایان نامه است
  • CV میزان شایستگی و رشد تحصیلی را نیز نشان داده و برای درخواست ارتقا سطح و حتی درخواست مرخصی نیز استفاده می شود.
  • تاکید آن روی مهارت ها و تخصص است
  • برای درخواست کار و استخدام در شرکت ها، سازمان ها، صنایع چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی استفاده می شود
  • به طور معمول بیش از 2 صفحه نیست، مگر آن که سندی مبنی بر میزان مهارت ضمیمه شده باشد
  • پس از یک سال تجربه کاری و حضور در بازار کار، می توان بخش های مختلف آن از جمله آموزش و مهارت ها را به روز رسانی کرد.

با انواع رزومه آشنا شوید

آشنایی با انواع رزومه 

شاید تا همین لحظه با خودتان فکر می کردید که کلا 2 نوع رزومه داریم که یکی رزومه کاری است و دیگری رزومه تحصیلی که هر کدام هم قالب های خاص خودشان را دارند، که در همین لحظه باید بگوییم، در عین حال که درست فکر می کردید، اشتباه هم می کردید. رزومه کاری انواع مختلفی دارد که بنا به درخواست شغلی شما متغیر است. 

شما می توانید بنا به شغلی که قصد استخدام برای آن را دارید، می توانید انتخاب کنید که چه نوع رزومه ای ارسال کنید، البته این قضیه منوط به گذراندن آموزش رزومه نویسی است. بدون فوت وقت به سراغ انواع رزومه می رویم. 

رزومه زمانی (Chronological Resume)

رزومه زمانی یا همان Chronological Resume بر اساس زمان نوشته می شود و موقعیت های شغلی شما و سوابق کاریتان را به معرض نمایش می گذارد. در این نوع رزومه آخرین موقعیت شغلی در صدر نوشته می شود و به ترتیب که به موقعیت های شغلی قبل تر از آن می رویم تا به اولین موقعیت کاری خود برسید. 

طبق آموزش رزومه نویسی، کارفرمایان این نوع رزومه را بیشتر می پسندند. علت آن نیز این است که در این نوع رزومه می توان به راحتی سوابق کاری فرد متقاضی را استخراج کرد و متوجه شد که در کدام مجموعه ها کار کرده، چه سمتی داشته و چه مدت با هر مجموعه ای همکاری کرده است. 

این نوع از رزومه رایج ترین نوع از رزومه است و برای افرادی که سابقه کار قوی دارند و در سمت های قابل توجهی کار کرده اند یا در شرکت های به نامی بوده اند، بسیار مناسب است. طبق آموزش رزومه نویسی، نحوه رزومه نوشتن برای افرادی که تازه کار خود را آغاز کرده اند یا هنوز شغل دلخواهشان را پیدا نکرده اند و مرتبا در حال تغییر شغل هستند، متفاوت است و باید نوع دیگری از رزومه را انتخاب کنند. 

رزومه عملکردی (Functional Resume)

رزومه عملکردی یا Functional Resume همانطور که از نامش پیداست، بر اساس عملکرد شخص است و ترتیب زمانی در آن رعایت نشده است. طبق نحوه رزومه نویسی در آموزش رزومه نویسی، در این نوع از رزومه تمرکز روی مهارت ها و تجربه فرد است و آن چه را که در طی سال ها به دست آورده است به نمایش می گذارد. 

در آموزش رزومه نویسی حرفه ای شما متوجه می شوید که در این نوع از رزومه باید خلاصه ای از سمت شغلیتان را بگویید و پس از آن به تفصیل درباره هر یک از مهارت ها و دستاورد هایتان صحبت کنید. نکته ای که در این قسمت از آموزش رزومه نویسی حرفه ای باید بدانید، این است که در یک رزومه عملکردی ممکن است اصلا سابقه شغلیتان مطرح نشود یا در حد مختصری از آن گفته شود که آن را نیز در قسمت پایین رزومه می آورید. 

خوب است بدانید نحوه رزومه نویسی بر اساس عملکرد، مناسب افرادی است که به هر علتی در حال تغییر شغل هستند یا دارای شکاف های کاری هستند. منظور از شکاف های کاری این است که مدت زمانی را بیکار بوده اند یا به کار هایی نامرتبط پرداخته اند. افرادی که به تازگی به بازار کار وارد شده اند و سابقه شغلی ندارند نیز بهتر است رزومه خود را بر اساس عملکردشان نگارش کنند. 

نکته بعدی که در این قسمت از آموزش رزومه نویسی باید بدانید این است که در رزومه عملکردی باید تمام انرژی خود را برای برجسته کردن مهارت ها و تخصص هایتان بگذارید و از سوابق کاری خود فاکتور بگیرید. تنها در این صورت است که می توانید واجد شرایط بودن خود را اثبات کنید. 

رزومه ترکیبی (Combination Resume) 

رزومه ترکیبی یا Combination Resume سومین نوع از رزومه است. طبق آموزش رزومه نویسی، این نوهع از رزومه از ترکیب رزومه زمانی و رزومه عملکردی به دست می آید. نحوه رزومه نویسی در این نوع از رزومه به این صورت است که شما در بالای رزومه خود باید فهرستی از مهارت ها، تخصص ها و همچنین مواردی که صلاحیت شما را نشان می دهند، بنویسید. بعد از این قسمت باید به سراغ سابقه کاری خود بروید. 

نکته بسیار مهمی که در این قسمت از آموزش رزومه نویسی باید بدانید و رعایت کنید این است که تمرکز رزومه ترکیبی روی سابقه کاری نیست، پس نیاز به گسترش این بخش از رزومه ندارید، چرا که باعث اشغال شدن بیهوده فضا می شود. طریقه رزومه نوشتن در این مدل از رزومه به ین صورت است که شما باید مهارت های مرتبط با موقعیت شغلی که برای آن درخواست داده اید را برجسته کنید. 
در کنار برجسته کردن مهارت هایتان باید به سابقه کاری خود بر اساس زمان نیز اشاره کنید، چرا که همچنان کارفرما ها تمایل دارند، رزومه هایی را بخوانند که بر اساس زمان نوشته شده است. فراموش نکنید که در رزومه ترکیبی نباید موقعیت های شغلیتان را خیلی گسترش دهید. در این نوع رزومه هر آن چیزی را که کارفرما به آن نیاز داشته است، در اختیارش قرار داده اید و در عین حال مهارت هایتان را نیز برجسته کرده اید. 

رزومه اینفوگرافیک (Infographic Resume)

رزومه اینفوگرافیک یا Infographic Resume، رزومه ای است که در کنار عنصر متن از تصاویر گرافیکی نیز استفاده کرده است. این نوع از رزومه به شکل دیگری نیز نگارش می شود که در آن به جای متن از تصاویر گرافیکی استفاده می شود. در سه نوع رزومه قبلی که در زمره رزومه های سنتی هم هستند، تنها به نوشتن متن بسنده می کنیم و اطلاعاتی درباره تحصیلا، سابقه کاری و مهارت ها و تخصص هایمان می دهیم. 

این در حالی است که در رزومه اینفوگرافیک، از رنگ، طرح، نماد، فونت های مختلف برای قالب بندی و چیدمان استفاده می کنیم. با این که دنیا به سمت جلو در حال حرکت است، اما طبق نظر سنجی های صورت گرفته 78 درصد از کارفرمایان همچنان رزومه سنتی را ترجیح می دهند، حتی اگر بخواهند شخصی را در موقعیت های شغلی خلاقانه استخدام کنند. 

رزومه با پروفایل/ خلاصه (Resume with Profile/Summary)

رزومه ای با پروفایل و خلاصه یا Resume with Profile/Summary، نوعی از رزومه است که دارای قسمت است که مشخصات فرد در آن ثبت شده است. در کنار آن نیز مهارت ها، تخصص، تجربیات و اهداف کاری فرد از شغلی که قصد استخدام در آن را دارد نیز آورده شده است. نکته که خوب است پیرامون نحوه رزومه نویسی با پروفایل بدانید این است که این قسمت نباید طولانی شود و در حد خلاصه باشد. نکته آموزش روزمه نویسی این قسمت نیز این است که این نوع از رزومه بیشتر به درد کارمندان بخش فروش می خورد و مناسب این افراد است. 

نکته بعدی از آموزش رزومه نویسی در این قسمت این است که اضافه کردن پروفایل برای هر نوع رزومه ای امکان پذیر است و مانعی ندارد. اگر ازجمله افرادی هستید که تجربه های مفید بسیاری دارید، استفاده از پروفایل می تواند تجربه شما را خیلی سریع و کوتاه به مدیر یا مسئول استخدام منتقل کند. اگر از جمله افرادی هستید که تجربه کاری خاصی ندارید، باز هم می توانید پروفایل را به رزومه خود بیافزایید و مهارت هایی که دارید را برجسته کنید و شایستگی خود را به نمایش بگذارید و نشان دهید که چرا یک کاندیدای ایده آل برای آن موقعیت شغلی هستید. 

رزومه تارگت یا هدفمند (Targeted Resume)

رزومه هدفمند یا رزومه تارگت یا Targeted Resume، به گونه ای نوشته می شود که تنها تجربیات و مهارت هایی از فرد را برجسته کند که مورد نیاز آن جایگاه شغلی است. در این نوع از رزومه تمام مهارت های شما مورد توجه نیست و تنها مواردی که نیاز است مورد بررسی قرار می گیرد. نوشتن این رزومه چالش های خاص خودش را دارد اما باز هم ارزش این را دارد که شانس خود را امتحان کنید. 
نکته آموزش رزومه نویسی هدفمند این است که هنگامی که موقعیت شغلی یافتید که کاملا با توانایی ها و شرایط شما هماهنگی داشت، از این رزومه استفاده کنید. نکته بعدی از آموزش رزومه نویسی این است که سعی کنید برای هر موقعیت شغلی که درخواست می دهید، یک رزومه هدفمند داشته باشید. کارفرمایان به راحتی متوجه این موضوع می شوند که یک رزومه معمولی برای آن ها ارسال شده است. اما با ارسال رزومه هدفمند به کارفرمایان نشان می دهید که چرا واجد شرایط موقعیت استخدامی خالی در کسب و کار آن ها هستید. 

رزومه غیر سنتی (Nontraditional Resume)

رزومه غیر سنتی، رزومه غیر معمول یا Nontraditional Resume، نوعی از رزومه است که کاملا با رزومه شما فرق دارد و منحصر به فرد است. این نوع از رزومه شامل عکس، تصاویر گرافیکی، نمودار ها و انواع تصاویر دیگر است. رزومه ها می توانند به صورت آنلاین یا فیزیکی باشند و شامل متن یا اینفوگرافیک یا ترکیبی از این دو باشند. 

یک رزومه غیر معمول می تواند شامل ویدیو یا رزومه ای در یک شبکه اجتماعی باشد. رزومه های غیر سنتی اصولا خلاقانه هستند و برای افرادی که باید در زمینه های خلاقانه خودی نشان دهند، مناسب است. این نوع از رزومه جذابیت های بصری فراوانی دارد. مطابق با آموزش رزومه نویسی حرفه ای، رزومه غیر سنتی مناسب افرادی است که می خواهند در موقعیت های شغلی چون طراحی وب، طراحی و گرافیک، دیزاینر، روزنامه نگاری و مواردی از این دست فعالیت کنند، چرا که می تواند آن ها را از دیگران متمایز کند.

مینی رزومه (Mini-Resume)  

مینی رزومه یا Mini-Resume، نوعی از رزومه است که خیلی خلاصه نوشته شده است. در این نوع از رزومه اطلاعات مختصر و مفیدی از مهارت ها، توانایی ها و تخصص هایتان را در کنر سابقه کاریتان به نمایش می گذارید و با یک متن خلاصه و کوتاه نشان می دهید که چرا مناسب استخدام در یک موقعیت شغلی هستید. 

در یک مینی رزومه تنها به اطلاعاتی می پردازید که مناسب آن موقعیت شغلی است و از حاشه و گزافه گویی دوری می کنید. نکته آموزش رزومه نویسی برای این بخش این است که در اکثر موقعیت های استخدامی رزومه های سنتی مانند رزومه های یک تا 3 کفایت می کند، اما اگر در نمایشگاه های کار شرکت می کنید، بهتر است، یک مینی رزومه همراه خود داشته باشید و خیلی سریع و کوتاه خودتان را معرفی کنید. نکته بعدی از سری نکات آموزش رزومه نویسی این است که یک مینی رزومه حتی برای شبکه سازی نیز مناسب است. 

کلام آخر درباره آموزش رزومه نویسی

در این مطلب درباره آموزش رزومه نویسی صحبت کردیم و طریقه رزومه نویسی برای استخدام را آموزش دادیم. ابتدا آموختیم که رزومه چیست و طریقه رزومه نوشتن به چه صورت است، چرا یک رزومه باید کارفرما را تحت تاثیر قرار دهد و شما را نیز بهترین نیروی کار نشان دهد. پس از آن تمام مواردی را که باید حین رزومه نیسی رعایت کنید، به شما گفتیم تا به یک رزومه حرفه ای دست پیدا کنید. 

در ادامه آموزش رزومه نویسی به شما آموختیم که رزومه تحصیلی و رزومه کاری چیست و چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند. خلاصه مطالب این بخش را نیز در یک جدول آورده ایم که برای مطالعه سریع می توانید از آن استفاده کنید. آموزش رزومه نویسی را همچنان ادامه دادیم و به این موضوع پرداختیم که رزومه چند نوع است و در هر کدام از آن ها باید به چه مواردی بپردازیم و چه مواردی را حذف کنیم. 

در ادامه نیز برای هر کدام از انواع رزومه مشخص کردیم که چه افرادی باید از چه رزومه ای استفاده کنند تا بتوانند موقعیت شغلی مناسب خود را به دست آورند و خود را شایسته آن موقعیت استخدامی نشان دهند. قطعا این مطالب گوشه ای از آموزش رزومه نویسی است و برای آن که بتوانید طریقه رزومه نویسی برای استخدام و تحصیل را به طور کامل بیاموزید باید در دوره آموزش رزومه نویسی حرفه ای درسمن شرکت کنید. 
 

ثبت نام

61