سیستم عامل فیوشا رقیبی جدی برای اندروید
سلام دوستان عزیز امروز میخواهم در مورد یک موضوع جالب و جذاب صحبت کنم شاید شما هم درموردش چیزهایی بدانید و ممکن است افرادی هم باشند که از این موضوع اطلاعی نداشته باشند. موضوع امروز ما سیستم عامل فیوشا است و قراره گوگل در آینده ارائه بدهد. گوگل قرار است همه ماها رو سوپرایز کنه با این سیستم عامل، چون فکر کنم خیلی عالی و پرکاربرد باشه و احتمالا جایگزینی برای اندروید باشه.
یعنی قراره از اندروید دوست داشتنی بگذریم و به سراغ یه سیستم عامل جدید بریم؟؟؟
فعلا که گوگل فقط در موردش صحبت کرده کی قراره ازش رونمایی کنه معلوم نیست، خب بریم ببینیم این فیوشا چیه که گوگل اینقدر ازش تعریف کرده و همهی ماها رو منتظر گذاشته!
سیستم عامل فیوشا چیست؟
کلیه دستگاههای دیجیتال مثل موبایل،کامپیوتر، تبلت و... دارای سیستم عامل هستند. سیستم عاملهای کامپیوترهای شخصی مثل windows،Linux وchrome os، سیستم عامل موبایل و تبلت مثل Android وIos از سیستم عاملهای مشهوری هستند که ما از آنها استفاده میکنیم، گوگل یک شرکت بزرگ در دنیای تکنولوژی است که Android و chrome را ارائه داده است.
اما حالا تصمیم گرفته است که رقیبی سرسخت برای سیستم عاملها به خصوص Android را به میدان بیاورد. به نظر میرسد که سیستم عامل فیوشا یک سیستم عامل معمولی نیست و به عنوان یک سیستم عامل جهانی برای همهی دستگاهها ساخته شده است.
سیستم عامل فیوشا میتواند روی هر دستگاهی از موبایل و کامپیوتر گرفته تا ساعتهای هوشمند و خودروهای الکتریکی و... اجرا شود. این سیستم عامل جدید قابلیت یکپارچه سازی تمامی دستگاههای متصل به شبکه را دارد. به طور قطعی نمیتوان گفت که هدف فیوشا چیست به دلیل اینکه گوگل درمورد آن اطلاعات زیادی منتشر نکرده است.
دنیا در حال پیشرفت است و با این وجود در دنیای تکنولوژی های مختلف مانند هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء و...نیاز به یک سیستم جامع و همگانی دارند برای همین منظور هم گوگل دست به کار شده تا سیستم عاملی برای یکپارچه سازی سیستم هایی که بر روی شبکه کار می کنند توسعه دهد. با وجود این سیستم عامل، توسعه نرم افزار نسبت به قبل آسان تر و هزینه کمتری برای آن صرف می شود به دلیل اینکه با یک بار کدنویسی می توان خروجی های یکسان و سازگار با کلیه سخت افزار ها و دستگاه های مختلف تولید کرد.
سیستم عامل فیوشا و مقایسه آن با اندروید
سیستم عامل اندروید بر پایه نسخه کرنل لینوکس میباشد اما فیوشا بر پایه ماکروکرنل جدیدی به نام zircon ساخته شده است. کرنل یک سیستم عامل سنتی است و با ماکروکرنل تفاوت زیادی دارد، مهم ترین تفاوت این دو در کارایی و انعطاف پذیری بالا میباشد. مفهوم ماکروکرنل در دهه 90 میلادی ارائه شد و به دلیل وجود قدرت رایانه، فضای ذخیره سازی و حافظه تا حدودی فراموش شد. اما گوگل با افزایش گرایش توسعه دهنده گان به سوی سخت افزارهای کوچک، کارآمد و قابل حمل، استفاده کردن از معماری ماکروکرنل برای سیستم عامل های نسل بعدی مناسب می داند. فیوشا مثل اندروید و chrom متن باز است که گوگل آن را کنترل و پشتیبانی میکند. این سیستم عامل جدید برای عملکر بهتر و ارائه بروزرسانیهای امنیتی قویتر طراحی شده است. به نظر میرسد که فیوشا در دستگاه های مختلف مثل لپ تاپ، تلفن های هوشمند و... یکسان نباشد.
پیشنهاد ما به شما: پیشنهاد میکنیم که به مقاله اندروید یا ios سایت درسمن سر بزنید تا بدانید کدام یک پیروز میدان میشود؟
ویژگیهای مهم سیستم عامل fuchsia
-
دستیار مبتنی بر هوش مصنوعی
فیوشا نسبت به اندروید میتواند دستیار بهتری باشد، شرکتهای سازنده اپلیکیشنهای موبایل میتوانند از امکاناتی مثل (apps drawer، camera use و on-screen activity) برای بهبود ویژگیهای مبتنی بر دستیاری گوگل به کار بگیرند.
-
رابط کاربری
برای فیوشا رابطکاربری برپایه متریال دیزاین طراحی کردهاند و از موتور اختصای Escher جهت رندر کردن استفاده میکند و همینطور اجزایی مثل دکمه ها، پنجره ها، پاپ آپ ها و کامپوننت ها به خوبی لایه بندی می شوند.
-
از دستگاه های مختلف پشتیبانی می کند
Google fuchsia OS طوری طراحی شده که روی هر دستگاه با همان تجربه کاربری عمل میکند. فیوشا با پشتیبانی کردن از دستگاههای مختلف، سازندهگان اپلیکیشنهای موبایلی میتوانند یک بار برنامهها را بسازند و این برنامهها را روی چندین دستگاه اجرا کنند و خدمات خود را به مشتریان در سرار دنیا با هر پلتفرمی ارائه دهند.
فیوشا جایگزین اندروید میشود؟
این سیستم عامل هنوز به مرحله ای نرسیده است که برنامه نویسان بتوانند برای آن برنامه هایی توسعه دهند، گوگل قصد ندارد زمانی که فیوشا ارائه شد به سرعت اندروید را کنار بگذارد، امکان دارد که اندروید دیگری با امکانات جدیدی را به بازار عرضه کند. اما مشخص است که فیوشا جایگزین اندروید و chrom میشود و به یک سیستم عامل درجه یک در جهان تبدیل خواهد شد. در آینده شما میتوانید برنامههای فیوشا را با زبانهای مختلف برنامهنویسی با استفاده از کیت توسعه نرم افزار فلاتر برنامه نویسی کنید. با استفاده از فلاتر می توان برنامه هایی با حداکثر سازگاری بین فیوشا، اندروید و ios نوشت. که با این کار شما نه تنها می توانید برنامه هایی با سرمایه کم توسعه دهید بلکه می توانید با انتقال دادن برنامه ها به سیستم عامل فیوشا به آسانی از آنها پشتیبانی کنید. فلاتر یک فریم ورک می باشد و برپایه متریال دیزاین گوگل ساخته شده است که از تمام ویژگی های اندروید و کروم پشتیبانی می کند.
انتشار سیستم عامل فیوشا چه زمانی است؟
گوگل زمان دقیقی برای ارائه آن تعیین نکرده است اما با اطلاعاتی که وجود دارد ممکن است در سال جدید نسخهای از آن را برای دستگاههای خانههای هوشمند ارائه دهد و نسخه عمومی آن در سال 2024 ارائه میشود. باید منتظر بمانیم و ببینیم که گوگل قرار است چه مسیری را به روی ما باز کند، شما برای این تغییر و تحول آماده هستید؟
نظر بدهید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد .