صفحه اصلی / دوره‌های آموزشی / آموزش ویندوز فرم سی شارپ، مقدماتی / مفاهیم ویندوز فرم و ساخت اولین برنامه

مفاهیم ویندوز فرم و ساخت اولین برنامه

مفاهیم ویندوز فرم و ساخت اولین برنامه
براي خريد اين درس نياز است وارد سايت شويد. در صورت نداشتن حساب کاربري عضو شويد.
رایگان

جلسات دوره


          
22 دقیقه
رایگان
           
مهدی احمدی
مدرس:

مهدی احمدی

از سال 1380 برنامه نویسی را شروع کرده و از سال 90 در این زمینه تدریس میکنم .با زبانهای سی پلاس پلاس ، سی ،پاسکال ،VB ، سی شارپ ،اسمبلی، جاوا و .... کار کرده و آنها را تدریس کرده ام.هم اکنون نیز مشغول تدریس در دانشگاه هستم و مدتی است با سایت درسمن همکاری میکنم مشاهده رزومه

هر برنامه که به هر زبان برنامه نویسی نوشته می‌شود شامل سه مرحله می باشد ،دریافت ورودی از کاربر پردازش اطلاعات و نمایش خروجی به کاربر..
مراحل اجرای برنامه
پیش‌نیاز شما برای شروع این دوره، دوره مقدماتی سی‌شارپ تحت کنسول می‌باشد و شما عزیزان حتماً باید این دوره را گذرانده باشید. اگر هنوز این دوره را نگذرانده‌اید، می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت darsman.com این دوره را تهیه و استفاده فرمایید.
هر برنامه دارای سه بخش ورودی، پردازش و خروجی می‌باشد. درقسمت ورودی برنامه داده‌های را از بیرون دریافت می‌کند و در قسمت پردازش بر روی آنها عملیات‌هایی را انجام داده و وابسته به این عملیات‌ها داده‌هایی را به عنوان خروجی نشان می‌دهد.
برای دریافت داده‌ها از کاربر، ما نیاز به یک محیط ارتباطی داریم تا بتوانیم در آن محیط داده را از کاربر دریافت و خروجی را به آن نشان دهیم. در سی‌شارپ تحت کنسول ارتباط ما با کاربر از طریق پنجره کنسول می‌باشد.
 در ویندوز فرم محیط ارتباطی ما فرم‌ها هستند.
در ویندوز فرم قادر به استفاده از رویدادهای ماوس نیز هستیم. برای ایجاد یک پروژه جدید برنامه Visual Studio را باز کرده و از قسمت Start بر روی گزینه New Project کلیک می‌کنیم.
در پنجره باز شده زبان خود را سی‌شارپ و نوع پروژه را ویندوز فرم (Windows Form Application) قرار داده و در قسمت پایین نام و محل ذخیره سازی پروژه را مشخص می‌کنیم.
 
در پروژه‌ای که باز شده پنجره‌ای به نام Toolbox می‌بینیم که بسیاری از عناصر فرم مانند دکمه، چک‌باکس، جعبه متن و ... را درون خود جای داده است و ما می‌توانیم با درگ کردن و رها کردن در صفحه از آنها استفاده کنیم. پنجره‌ای دیگر به نام Properties وجود دارد که برای مدیریت ویژگی های عناصر موجود در صفحه طراحی شده است. اگر هر یک از این پنجره‌ها بسته شد می‌توانیم از قسمت View مجدداً آنرا باز کنیم.
پنجره بعدی که برای مدیریت فایل‌ها در برنامه به کار می‌رود، پنجره Solution Explorer می‌باشد.
 
و پنجره بعدی پنجره Error List می‌باشد که خطاهای برنامه را به ما نشان می‌دهد.
 
امیدواریم که این آموزش برای شما مفید واقع شده باشد. در قسمت بعد قصد داریم که در کنار شما عزیزان با ویژگی‌های پرکاربرد فرم آشنا شویم. لطفاً با ما همراه باشید...

نظرات دانشجویان

کاربر درسمن
مهدی زاهدی

با سلام . لینک جلسات 12 و 13 و 20 مشکل دارند. لطفا بررسی بفرمایید

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام وقتتون بخیر، متاسفانه ممکنه این درس ها درج نشوند اما قرار است این دوره را آپدیت کنیم و با تدریس مهندس عباسی باشه.

کاربر درسمن
علی

سلام من نمی تونم فیلم رو پیدا کنم

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام علی جان، ابتدا باید در سایت ثبت نام کنی و بعد از ثبت نام دکمه دانشجو دوره شدن را کلیک کنید و بعد با خیال راحت دوره را دانلود کنید.

کاربر درسمن
پیمان

سلام و خسته نباشید خدمت تیم خفن درس من ویدیو این دوره رو نمی تونم دانلود کنم لینک تون مشکل داره با چند مرورگر هم تست کردم اما خطا میده و اجازه دانلود نمیده

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام پیمان جان، احتمالا زمانی شروع به دانلود کردید که سرور در حال به روز رسانی بوده، لطفا دوباره امتحان کن اگر نتونستی به اینستاگرام درسمن با آیدی darsmancom@ پیام بدهید مچکر.

کاربر درسمن
نیلا

سلام اگرمی شد متن درس هم دانلود می شد خیلی خوب بود.

کاربر درسمن
یزدان شاه محمدی

"با سلام و خسته نباشید و تشکر از آموزش های خوبتان لینک جلسات 12 و 13 و 20 باز نمی شود و خطای 404 می دهد " ممنون از پیگیری شما همچنان مشکل هست

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام و درود وقتتون بخیر، این دوره احتمالا قراره به روز رسانی شود.

نمایش بیشتر

نظر شما در تصمیم دیگران اثرگذار است.

لطفا برای همراهان درسمن و بهتر شدن دوره نظر خود را بنویسید.

برای ارسال نظر نیاز است وارد سایت شوید. در صورت نداشتن حساب کاربری عضو شوید.
ثبت نام

47