مفاهیم ویندوز فرم و ساخت اولین برنامه
برای خرید این درس نیاز است
وارد سایت شوید. در صورت نداشتن حساب کاربری
عضو شوید.
هر برنامه که به هر زبان برنامه نویسی نوشته میشود شامل سه مرحله می باشد ،دریافت ورودی از کاربر پردازش اطلاعات و نمایش خروجی به کاربر..
پیشنیاز شما برای شروع این دوره، دوره مقدماتی سیشارپ تحت کنسول میباشد و شما عزیزان حتماً باید این دوره را گذرانده باشید. اگر هنوز این دوره را نگذراندهاید، میتوانید با مراجعه به وبسایت darsman.com این دوره را تهیه و استفاده فرمایید.
هر برنامه دارای سه بخش ورودی، پردازش و خروجی میباشد. درقسمت ورودی برنامه دادههای را از بیرون دریافت میکند و در قسمت پردازش بر روی آنها عملیاتهایی را انجام داده و وابسته به این عملیاتها دادههایی را به عنوان خروجی نشان میدهد.
برای دریافت دادهها از کاربر، ما نیاز به یک محیط ارتباطی داریم تا بتوانیم در آن محیط داده را از کاربر دریافت و خروجی را به آن نشان دهیم. در سیشارپ تحت کنسول ارتباط ما با کاربر از طریق پنجره کنسول میباشد.
در ویندوز فرم محیط ارتباطی ما فرمها هستند.
در ویندوز فرم قادر به استفاده از رویدادهای ماوس نیز هستیم. برای ایجاد یک پروژه جدید برنامه Visual Studio را باز کرده و از قسمت Start بر روی گزینه New Project کلیک میکنیم.
در پنجره باز شده زبان خود را سیشارپ و نوع پروژه را ویندوز فرم (Windows Form Application) قرار داده و در قسمت پایین نام و محل ذخیره سازی پروژه را مشخص میکنیم.
در پروژهای که باز شده پنجرهای به نام Toolbox میبینیم که بسیاری از عناصر فرم مانند دکمه، چکباکس، جعبه متن و ... را درون خود جای داده است و ما میتوانیم با درگ کردن و رها کردن در صفحه از آنها استفاده کنیم. پنجرهای دیگر به نام Properties وجود دارد که برای مدیریت ویژگی های عناصر موجود در صفحه طراحی شده است. اگر هر یک از این پنجرهها بسته شد میتوانیم از قسمت View مجدداً آنرا باز کنیم.
پنجره بعدی که برای مدیریت فایلها در برنامه به کار میرود، پنجره Solution Explorer میباشد.
و پنجره بعدی پنجره Error List میباشد که خطاهای برنامه را به ما نشان میدهد.
امیدواریم که این آموزش برای شما مفید واقع شده باشد. در قسمت بعد قصد داریم که در کنار شما عزیزان با ویژگیهای پرکاربرد فرم آشنا شویم. لطفاً با ما همراه باشید...
نظر بدهید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد .
برای ارسال نظر نیاز است
وارد سایت شوید. در صورت نداشتن حساب کاربری
عضو شوید.