صفحه اصلی / دوره‌های آموزشی / Python / آموزش پایتون از مقدماتی تا متوسط

آموزش پایتون از مقدماتی تا متوسط


سطح مهارت
مقدماتی تا متوسط
مدت زمان
16:41
وضعیت دوره
پایان یافته
مدرس
مهدی عباسی
میزان رضایت دانشجو: (1036 رای)
ثبت نام 1,190,000 تومان 238,000 تومان

لیست جلسات دوره


                                        


درخواست مشاوره رایگان

برای مشاوره تخصصی از کارشناسان درسمن، شماره خود را وارد کنید.

مهدی عباسی
مدرس:

مهدی عباسی

18 سال سابقه برنامه‌نویسی و تدریس برنامه‌نویسی
کسب مقام‌های اول و دوم کشوری در مسابقات برنامه‌نویسی

مهدی عباسی هستم، مسلط به حداقل ۲۰ زبان مطرح برنامه نویسی به صورت پیشرفته، مدیر عامل شرکت آریا نرم افزار و بنیانگذار آکادمی درسمن، مسلط به تدریس دروس تخصصی کاردانی و کارشناسی کامپیوتر، پایگاه داده ها، برنامه نویسی پیشرفته، مبانی برنامه نویسی، مباحث ویژه طراحی وب و .... مشاهده رزومه

شما صرفا یک دوره نمی خرید، بلکه برای آینده سرمایه گذاری می کنید
12,259 نفر در این دوره ثبت نام کرده‌اند
دسترسی مادام العمر به ویدئوهای دوره
دسترسی رایگان به آپدیت دوره
تدریس روان و با بالاترین کیفیت
80% تخفیف 1,190,000 تومان 238,000 تومان
افزودن به سبد خرید
ادامه فرآیند خرید

سوالات متداول

آیا آموزش پایتون درسمن برای افراد مبتدی قابل استفاده است؟

بله؛ دوره آموزش پایتون مقدماتی تا متوسط درسمن چون از صفر شروع می شود؛ افراد مبتدی در یادگیری آن مشکلی نخواهند داشت. بنابراین حتی اگر مهارت زیادی در برنامه نویسی ندارید نیز می توانید آموزش برنامه نویسی پایتون را با این دوره آغاز نمایید. اما اگر بخواهید از صفر تا حرفه ای شدن پایتون را یاد بگیرید می توانید در دوره استادی پایتون شرکت نمایید.

آیا برای شرکت در دوره پایتون درسمن پیش نیاز خاصی لازم دارم؟

هنگام طراحی دوره آموزش پایتون مقدماتی تا متوسط فرض کرده ایم که شرکت کنندگان هیچ نوع آشنایی قبلی با زبان پایتون ندارند. به همین جهت آموزش را از نقطه صفر پایتون آغاز شده است و شما به هیچ پیش نیاز خاصی نیاز ندارید.

آیا با استفاده از دوره پایتون می توانم جذب بازار کار شوم؟

همان طور که بیان کردیم این دوره آموزش پایتون، دارای سطح مقدماتی تا متوسط است. درست است که مدرس محترم ما مطالب را بسیار خوب بیان می کنند؛ اما شما هنوز نصف راه را پیموده اید. بنابراین پاسخ این سوال خیر است.

پس از یادگیری پایتون در چه حوزه هایی می توانم کار کنم؟

زبان برنامه نویس پایتون کاربرد های بسیاری دارد. از طراحی سایت گرفته تا هوش مصنوعی، یادگیری عمیق، یادگیری ماشین، تحلیل داده، پردازش تصویر، رباتیک، صنایع دفاعی، پزشکی شخصی و دارو و بسیاری دیگر از حوزه های تکنولوژی مورد استفاده قرار می گیرد.

یادگیری پایتون مناسب چه افرادی است؟

همه افرادی که می خواهند فعالیت خود را در حوزه برنامه نویسی، به ویژه حوزه وب شروع کنند، توصیه می شود زبان برنامه نویسی پایتون را یاد بگیرند. بازار کار رو به رشد زبان برنامه نویسی پایتون این زمینه را فراهم کرده است که روزانه افراد زیادی جذب این زبان برنامه نویسی شوند.

نظرات دانشجویان

کاربر درسمن
علی

سلام وقت بخیر، خیلی ممنون از دوره خوبتون توی درس 11 بعد از اینکه من تابع input رو استفاده می کنم از من تو محیط ترمینال برنامه vs کد، عدد نمی گیره. مثل اینکه تابع input کار نمی کنه. اما واسه استاد مشکلی نداره. من باید چیکار کنم که درست بشه؟ همین دستور رو توی ترمینال cmd ویندوز وارد می کنم بدون مشکل کار می کنه. ممنون از شما :-)

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام علی جان، مرسی از همراهی سبزتون، ابتدا مطئمن بشید که مفسر هارو به درستی نصب کرده اید؟ برای سایر دستورات مشکلی ندارید؟ نمونه کدتون رو داخل انجمن درسمن بارگزاری کنید تا بررسی صورت بگیره. 

کاربر درسمن
مهیار

سلام پایان دوره مدرک داره؟؟؟

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام دوست عزیز، این دوره مقدماتی تا متوسط پایتون هست، اگر به دنبال مدرک هستید باید در دوره استادی شرکت کنید.

کاربر درسمن
Monib

سلام و عرض ادب خدمت استاد عباسی عزیز و تیم درسمن ، خواستم تشکری کرده باشم از زحماتتون و همچنین این دوره ی عالی فقط ای کاش پاور پوینتی رو که مهندس عباسی از روش تدریس می کردن رو قرار داده بودید.

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام دوست عزیز وقتتون بخیر، از اینکه با ما همراه بودید بسیار خرسند هستیم، در خصوص پاورپوینت هم نیازی نیست هر درس جداگانه برایتان جزوه را قرار دادیم و اطلاعات کامل را در اختیارتان قرار داده ایم.

کاربر درسمن
nader

با سلام خدمت استاد عباسی باید عرض کنم دوره های شما بسیار عالی وقابل فهمه به طوری که شخصا این نوع اموزشو تو هیچ سایت داخلی و خارجی که تعدادشون هم زیاده چه رایگان و چه پولی تجربه نکردم انشاالاه همواره موفق وپیروز باشید

کاربر درسمن
مونا

سلام خدا قوت میگم اول به استاد عباسی و بعد تیم درسمن. من همین امروز پایتون مقدماتی رو تموم کردم به همراه حل تمرینش، میتونم بگم بهترین دوره آموزشی بود که تو عمرم دیدم و تو دوره هوش مصنوعی هم ثبت نام کردم و خیلی ذوق دارم براش. واقعا استاد عباسی جوری تدریس میکنن که ادم نه تنها خسته نمیشه، حتی علاقه مند هم میشه ❤

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام دوست عزیز، ممنون از همراهی شما و انتقال حس خوبتون موفق باشید🌹

کاربر درسمن
علی بیات

من از اول تا اخر ویدیو های استاد عباسی را دیدم . با اینکه خودم کلاس پایتون می رفتم هیچی نفهمیدم ولی بعد از اینکه ویدیو های استاد عباسی را دیدم پایتون را کامل یاد گرفتم بهترین معلم , استاد است از نظر من . انشالله خدا خیرش بده .

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام دوست عزیز، خوشحالیم که دوره براتون مفید بوده از انتقال نظرتون سپاسگزاریم

کاربر درسمن
navid

سلام این دوره رایگان بود چرا الان پولی شده؟الان من فقط برای دیدن چند جلسه آخر کل دوره رو خریداری کنم؟

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام دوست عزیز، دوره های رایگان بعد از مدتی پولی میشه. میتونید بصورت تک درس خریداری کنید

کاربر درسمن
محمد حسین آتشگر

حقیقتا عاشق پایتون شدم. ان شاءالله دستمون باز بشه ورود کنیم به استادی پایتون

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام دوست عزیز، ممنون از همراهی شما موفق باشید

کاربر درسمن
فواد وطن دوست

سلام خدمت تیم قوی درسمن، میخواستم بپرسم دوره استادی پایتون بخش پایتون پیشرفته به صورت ضبط شده قابل تهیه کردن هست یا حتما باید در دوره ۱۰ ماهه شرکت کرد؟

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام دوست عزیز، دوره آفلاین هست میتوانید به صورت تک ترم پایتون پیشرفته رو تهیه کنید.

کاربر درسمن
نیما

سلام من ویندوزم 11 هست و وقتی نوت پد رو باز می کنم این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید Something happened on our end. Here’s the error code, in case you need it: 0x87E10BC6

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام نیما جان، لطفا سوال های تخصصی خود را در انجمن برنامه نویسی درسمن مطرح کنید.

کاربر درسمن
حجت سعیدی

با سلام خدمت استاد عزیز و گرامی آقای مهندس عباسی ، با توجه به تجارب بنده در زمینه تجارت الکترونیک و شاخه تخصصی مهندسی ، چنانچه با همین رویه ی انتشار اطلاعات و کلاس ها بصورت متن باز و رایگان برخی از دوره ها پیش بروید بزودی تمام این حوزه های تخصصی در ید شما قرار خواهد گرفت ضمن این که تدریس عالی شما هم بسیار یاری دهنده است . ضمن تشکر و قدردانی فراوان جهت اشاعه دانش

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام خدمت شما جناب سعیدی عزیز، خیلی ممنون شما لطف دارید، ما دوره های رایگان زیادی را در سایت منتشر کردیم مثل دوره حل تمرین پایتون می توانید از آنها نیز استفاده کنید.

البته اگر قصد دارید پایتون را در سطح استادی یاد بگرید، بهتون دوره استادی پایتون را معرفی میکنم.

کاربر درسمن
محمد

سلام خسته نباشید . اگه میشه یه لینک یکجا بزار برا دانلود کل دوره این طور آدم اذیت میشه یکی یکی دانلود کنه

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام محمدجان وقتتون بخیر، به دلیل اینکه حجم پایانی ممکن است چندین گیگ شود و دوستانی که از اینترنت با کیفیتی بهرمند نیستند ممکن است عمل دانلود برای این افراد غیرممکن شود به همین دلیل متاسفانه نمیتوانیم لینک دانلود یک جا قرار دهیم.

نمایش بیشتر

نظر شما در تصمیم دیگران اثرگذار است.

لطفا برای همراهان درسمن و بهتر شدن دوره نظر خود را بنویسید.

برای ارسال نظر نیاز است وارد سایت شوید. در صورت نداشتن حساب کاربری عضو شوید.

توضیحات دوره

آموزش پایتون مقدماتی تا متوسط، محبوب ترین دوره وب فارسی

همه علاقه مندان به برنامه نویسی نام پایتون را شنیده اند. در سایت‌ های زیادی فایل‌ ها و فیلم ‌های مربوط به آموزش پایتون وجود دارد. قطعا می‌‌ دانید که زبان برنامه‌نویسی پایتون یکی از زبان‌های برنامه نویسی پرطرفدار بین برنامه نویسان حرفه ای است. افراد بسیاری از سراسر دنیا علاقه مند به یادگیری این زبان برنامه نویسی هستند. 

این افراد می‌دانند که با استفاده از یادگیری پایتون می‌توانند در ردیف برنامه نویسان موفق قرار بگیرند. ما در آکادمی درسمن همواره در تلاشیم تا دانش برنامه نویسی را با آخرین تغییرات ایجاد شده در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. در همین راستا دوره مقدماتی تا متوسط پایتون را برگزار کرده ایم. تا انتها همراه ما باشید تا شما را با این زبان برنامه نویسی و خاص ترین و فوق العاده ترین دوره این زبان برنامه نویسی آشنا کنیم.

شروع به کار با پایتون با استفاده از آموزش پایتون مقدماتی تا متوسط درسمن :

دوره‌ های پایتون بزرگ و کوچک فراوانی وجود دارند که برخی از آن ها رایگان بوده و برخی دیگر دارای هزینه هستند. انتخاب بین این دوره ها کار ساده‌ای نیست. کدام آموزش به قدری جامع است که نیازی به استفاده از دوره های دیگر نداشته باشید؟ کدام آموزش مباحث را با زبانی ساده توضیح داده است؟ کدام آموزش تمامی سر فصل های مرتبط با آن زبان برنامه نویسی را پوشش داده است؟ 

ما در درسمن با تهیه و تدوین آموزش پایتون مقدماتی تا متوسط کار را برای شما ساده کرده‌ و تمامی دغدغه هایتان را برطرف کرده ایم. شما می‌توانید با استفاده از دوره پایتون مقدماتی تا متوسط درسمن، با خیالی آسوده قدم در راه یادگیری پایتون بگذارید. دوره پایتون درسمن مطابق با جدیدترین سرفصل‌ های مورد نیاز برنامه نویسان پایتون به روز رسانی شده است. شما با گذراندن این دوره بر پایتون مقدماتی تا متوسط مسلط خواهید شد و آماده یادگیری این زبان برنامه نویسی به صورت پیشرفته خواهید شد.

چه مباحثی در دوره پایتون درسمن تدریس می‌شوند؟

شما این دوره را با شناخت زبان پایتون و روش نصب آن آغاز می‌ کنید. در ادامه مطالب پایه مانند کار با انواع داده‌ ها، عملگرها و دستورات ورودی- خروجی را آموزش خواهید دید. در ادامه آموزش را با یادگیری اصول ساختارهای شرطی، حلقه های تکرار، لیست ها و سایر مباحث مقدماتی ادامه می‌ دهید و با آموزش اصول شی گرایی و استفاده از آن، وراثت و کار با فایل‌ ها به پایان می‌ رسانید.

چرا در آموزش پایتون درسمن شرکت کنیم؟

زبان برنامه نویسی پایتون یکی از زبان های محبوب در دنیای برنامه نویسی است و به همین واسطه توانسته توجهات زیادی را به خود جلب کند. درک و یادگیری پایتون نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی بسیار آسان تر است و به همین دلیل به افرادی که می خواهند به تازگی یک زبان برنامه نویسی را یاد بگیرند، توصیه می شود آموزش خود را با این زبان شروع کنند.

زبان پایتون آینده درخشانی پیش رو دارد و به همین دلیل یادگیری این زبان در آینده نیز برای شما مفید خواهد بود. شما با استفاده از آموزش مقدماتی تا متوسط پایتون درسمن، تبدیل به یک برنامه نویس سطح متوسط پایتون می‌شوید. 

البته این دوره تنها نیمی از راه است و با یادگیری مطالب آن نمی توان به بازار کار برنامه نویس های حرفه ای پایتون ورود کرد. اگر تمایل دارید این زبان را مانند حرفه ای ها بیاموزید و به دنیای کسب و کار ورود کنید، می توانید درد دوره استادی پایتون ثبت نام کنید.

تقاضا برای نیروی متخصص پایتون هر روز بیشتر می‌شود. از سوی دیگر متخصصین پایتون کمی وجود دارند که با زیر و بم این زبان برنامه نویسی آشنا باشند و بتوانند مانند یک حرفه ای عمل کنند. کافی است شما هم آموزش های لازم را ببینید و به یکی از معدود متخصصین پایتون تبدیل شوید تا بتوانید درآمد های بسیار بالایی را به دست آورید. 

در واقع هزینه کردن برای یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون یک سرمایه گذاری است که سوددهی زودرس و رضایت بخشی بالایی دارد. طبق بررسی های انجام شده در ایران و بسیاری از کشور‌های جهان، میانگین درآمد سالانه یک متخصص پایتون بسیار بیشتر از سایر برنامه نویسان در حوزه های دیگر است.

در سال‌های اخیر، برنامه های کاربردی وب و سیستم هایی که از پایتون استفاده می‌کنند، بسیار برجسته شده اند و محبوبیت بالایی پیدا کرده اند. از آنجایی که پایتون برای سرویس‌ هایی مانند یوتیوب و اینستاگرام، که توسط طیف وسیعی از افراد استفاده می شوند، به کاربرده شده؛ بنابراین شما هم به عنوان یک برنامه نویس می‌ توانید بسیار مفید باشد و کمکتان کند تا پروژه های بزرگ و کوچک بسیاری را به سرانجام برسانید. 

انتظار می‌ رود پایتون برای توسعه برنامه‌ های کاربردی وب مدرن و برای فناوری‌ های پیشرفته‌ ای که در آینده به عنوان زیرساخت در جهان فعال خواهد شد، استفاده شود. بنابراین روز به روز بر درآمد برنامه نویسان این زبان برنامه نویسی افزوده می‌شود.

چگونه پایتون، می تواند منجر به افزایش چشمگیر درآمد شود؟

بسیاری از برنامه نویسان با استعداد پایتون نمی توانند از مهارت های خود به درستی استفاده کرده و کسب درآمد کنند. اغلب این برنامه نویسان ناموفق افرادی هستند که نحو زبان را یاد گرفته اند، اما نمی توانند از آن برای ایجاد هیچ پروژه استفاده کنند. قطعا به عنوان کسی که می خواهد به تازگی وارد این حوزه شود، نمی خواهید با این افراد در یک گروه قرار بگیرید؟ 

با یادگیری پایتون می توانید به درآمد و تخصص برسید

با افزایش تقاضا در سراسر دنیا برای استخدام برنامه نویسان پایتون و تغییر شیوه های تجارت و حرکت به سمت و سوی تجارت آنلاین، فرصت های مختلف بسیاری برای کسب درآمد با پایتون به وجود آمده است. درست است، پایتون چیزی بیش از یک زبان برنامه نویسی است. این زبان برنامه نویسی یک منبع درآمد پرسود است. 

تطبیق پذیری و استفاده گسترده آن در صنایعی مانند توسعه وب، تجزیه و تحلیل داده ها و هوش مصنوعی موجب شده تا فرصت های زیادی برای توسعه دهندگان پایتون ایجاد شود. منبع باز بودن این زبان و جامعه بزرگ برنامه نویس از دیگر عواملی است که باعث شده این زبان برنامه نویسی به عنوان دروازه ای برای ورود به مشاغل پرسود و منبع درآمدی در صنایع مختلف تبدیل شود. 
یکی از فعالیت هایی که متخصصان پایتون می توانند انجام دهند تا درآمد های بالایی کسب کنند، راه اندازی جریان درآمد غیر فعال است. این افراد می توانند مانند یک کارمند از ساعت 9 صبح تا 5 بعد از ظهر، به یک شرکت یا اداره بروند، یا حتی به عنوان یک فریلنسر فرآیند برنامه نویسی را پیش ببرند. این تنها مربوط به بخشی از شبانه روز است و آن ها می توانند با انجام کار های متفاوتی امنیت مالی خود را تضمین کنند. 

با ایجاد یک جریان درآمد غیر فعال، یک متخصص پایتون می تواند امنیت مالی خود را آنگونه که می خواهد، ایجاد کند و به اشتغال سنتی متکی نماند. این کار باعث می شود مانعی در برابر چشم انداز های شما برای آیندتان قرار نگیرد. درآمد های غیر فعال تنها امنیت مالی شما را بهبود می بخشند، بلکه شرایط منعطفی را برای دریافت پروژه های مختلف و تلاش های کارآفرینانه فراهم می کند و مسیر شغلی انعطاف پذیر تر و سازگار تری را شکل می دهد.

اگر بخواهیم چند مثال برای درآمد غیر فعال با زبان برنامه نویسی پایتون بزنیم، می توانیم به توسعه وب سفارشی اشاره کنیم. در این کار شما به عنوان برنامه نویس می توانید با استفاده از جنگو، وب‌ سایت‌ های سفارشی را ایجاد کنید و آن ها را به مشاغل کوچک بفروشید. یا مثلا می توانید سرویس تجزیه و تحلیل داده هایی را راه بیندازید که مخصوص به خود شما است. 

آشنایی با مدرس دوره آموزش پایتون درسمن:

مطمئناً روش تدریس، فن بیان، توانمندی و تسلط مدرس یکی از فاکتور های بسیار مهم در آموزش است. معلمی هنر خاص خود را می‌خواهد. کم نیستند افرادی که پایه علمی خوبی دارند؛ اما به دلیل قدرت بیان ضعیف نمی‌ توانند مطالب را به خوبی انتقال دهند.

مدرس آموزش پایتون سایت درسمن علاوه بر داشتن دانش مورد نیاز در زمینه پایتون؛ تا کنون پروژه های بسیاری را با این زبان برنامه نویسی پیاده سازی و اجرا کرده است. آقای مهندس مهدی عباسی علاوه بر داشتن دانش و تجربه کافی در زمینه پایتون؛ بیانی شیوا و قدرت انتقال بسیار بالایی در تدریس دارد. 

این طراح و برنامه نویس وب موفق؛ کارشناس نرم افزار و کارشناس ارشد معماری کامپیوتر می باشد. سال ها تدریس در دانشگاه‌ های معتبر سبب تسلط کامل ایشان بر فنون تدریس گردیده است. مهندس عباسی در کنار تدریس، سامانه های نرم افزاری و وب سایت‌های بزرگی برای مراکز دولتی و غیر دولتی نیز طراحی نموده‌ است.

همه افرادی که در دنیای کامپیوتر فعالیت دارند می‌دانند که حتی پس از مطالعه کتب مختلف و مشاهده فیلم های آموزشی متنوع، هنگام انجام پروژه های واقعی هنوز هم سوالات زیادی وجود دارد. از آنجا که آقای مهدی عباسی پروژه‌ های متعددی را مدیریت نموده اند؛ در همه دوره های آموزشی ایشان از جمله آموزش پایتون، آموزش به گونه‌ ای است که شرکت کنندگان آمادگی پذیرش و انجام پروژه های دنیای واقعی را دارند و می توانند بلافاصله پس از اتمام دوره به بازار کار ورود کنند. 

آشنایی مختصر با زبان برنامه نویسی پایتون

پایتون یک زبان برنامه نویسی متن باز است که توسط Guido van Rossum از هلند در سال 1991 توسعه یافت. زبان پایتون با تاکید بر ویژگی "آسان برای درک و خواندن" توسعه یافته است و دارای ویژگی‌ هایی است که حتی مبتدیان به راحتی می‌توانند آن را درک کنند. حتی اگر یک برنامه نویس مبتدی نیز باشید، می‌ توانید از پایتون استفاده نمایید. 
نه تنها درک کد های زبان پایتون آسان است، بلکه پایتون یک زبان کاربردی و قابل بسط است. همچنین «کتابخانه‌ های پایتون» فراوانی وجود دارند که برنامه‌‌ های مفید را خلاصه می‌ کنند. ما در آموزش مقدماتی تا متوسط پایتون روش استفاده از این کتابخانه ها را به شما یاد خواهیم داد.

خالق پایتون آقای Guido van Rossum از هلند

یکی از علل گرایش به استفاده از آموزش برنامه نویسی پایتون این است که پایتون  یکی از زبان‌ های ضروری در صنعت IT است. این زبان از نظر استفاده، جستجوی گوگل و تقاضا در رتبه 5 زبان برنامه نویسی برتر قرار دارد. به همین دلیل است که افراد زیادی به دنبال استفاده از آموزش پایتون هستند. پایتون برای اهداف عمومی استفاده می‌شود. 
این زبان می‌ تواند به طور گسترده ای در توسعه برنامه، مدیریت سیستم، محاسبات علم و فناوری، سیستم‌های وب و غیره استفاده شود. از این زبان اغلب برای توسعه سیستم های وب و هوش مصنوعی استفاده می‌شود. وب و هوش مصنوعی نیز روز به روز رونق می‌ یابند که منجر به استفاده بیشتر از پایتون می‌ شود.

مزایای زبان برنامه نویسی پایتون چیست؟ 

چرا یادگیری پایتون متقاضیان زیادی دارد؟ برای یافتن پاسخ این سوال، خوب است که با مزایای زبان برنامه نویسی پایتون آشنا شویم. درک آسان کد‌ های پایتون و لذت بخش بودن استفاده از دوره پایتون برای مبتدیان، این زبان را به یک زبان محبوب در سراسر جهان تبدیل کرده است. بیایید نگاهی دقیق تر به مزایای پایتون بیندازیم تا بتوانیم به طور کامل جذابیت پایتون را درک کنیم.
زبان برنامه نویسی پایتون شش مزیت عمده دارد که عبارتند از:

مزایا زبان برنامه نویسی پایتون

  1. گرامر ساده و آسان برای به خاطر سپردن
  2. امکان توصیف بسیاری از فرآیند ها در یک خط
  3. امکان بررسی سریع عملکرد کد های پایتون
  4. وجود کتابخانه‌ های زیاد برای پایتون
  5. فراهم کردن امکان توسعه آسان
  6. دارای سابقه کار در زمینه های تخصصی

اکنون برای درک بهتر بیایید به هر یک از این مزایا از زاویه نزدیک‌تر نگاهی بیندازیم.


1- گرامر ساده و آسان برای به خاطر سپردن:

زبان پایتون به حدی ساده است که افراد مبتدی پس از استفاده از آموزش پایتون مقدماتی تا متوسط تقریباً بر این زبان مسلط می‌ شوند. این زبان به گونه ای طراحی شده است که گرامر را تا حد امکان کوتاه نگه می‌ دارد. یکی دیگر از دلایل محبوبیت پایتون این است که در این زبان برنامه نویسی از قوانین آفساید استفاده می‌ شود."قاعده آفساید" عبارت است از تو رفتگی ابتدای یک خط با فاصله‌ ها برای مشخص کردن یک بلوک از جملات. حتی اگر شما به تازگی قدم به دنیای هیجان انگیز برنامه نویسی گذاشته اید؛ می‌ توانید به سرعت با پایتون دوستی عمیقی پیدا کنید.

2- امکان توصیف بسیاری از فرآیند ها در یک خط:

پس از استفاده از دوره برنامه نویسی پایتون متوجه می‌ شوید که در کد نویسی پایتون، می‌ توانید چیز های زیادی را در یک خط بنویسید. این ویژگی، برنامه‌ نویسی پایتون را بسیار آسان تر و لذت بخش تر می‌ کند. پردازش‌ هایی که در زبان‌ های برنامه نویسی دیگر با استفاده از چندین خط کد نوشته می‌ شوند را در پایتون می‌ توانید در یک خط خلاصه کنید و خیلی بهینه تر کد نویسی کنید و علاوه بر آن کیفیت کارتان را نیز بالا ببرید. 

3- امکان بررسی سریع عملکرد کد های پایتون:

نکته جالبی که در مورد زبان برنامه نویسی پایتون وجود دارد؛ این است که می‌توان عملکرد کد های پایتون را به سرعت بررسی کرد. حتماً می‌ دانید که دو نوع زبان برنامه نویسی "نوع کامپایلر" و "نوع مفسر" وجود دارد. نوع کامپایلر نوعی است که کد ورودی را به زبان ماشینی که توسط کامپیوتر قابل خواندن باشد تبدیل (کامپایل) می‌کند. در نوع کامپایلر کد‌های نوشته شده یکباره ترجمه و اجرا می‌شوند. زبان هایی مانند C, C++ و جاوا از این نوع هستند. 

اگر مبتدی باشید؛ فهم کد های این زبان ها برای شما سخت می‌ شود. از طرف دیگر، در نوع مفسر، می‌ توانید نتیجه اجرا را به آرامی بررسی کنید. پایتون از مفسر استفاده می‌ کند، بنابراین می‌ توانید به راحتی عملکرد آن را بررسی کنید. این ویژگی سبب می‌ شود هنگام استفاده از آموزش Python بتوانید درک عمیقی از دستورات مختلف پایتون با استفاده از کنسول به دست آورید.

4-  وجود کتابخانه های زیاد برای پایتون:

همانطور که می‌ دانید، هر کتابخانه شامل مجموعه ای از برنامه‌ های مفید است. پس از نصب یک کتابخانه می‌ توانید از برنامه‌ های آن استفاده کنید. در پایتون کتابخانه‌ های بسیار زیادی وجود دارد. این یعنی این که شما می‌ توانید به منبع وسیعی از کد‌ های آماده دسترسی داشته باشیدو به آسانی و با سرعت و کیفیت بالا عمل کد نویسی را انجام دهید.

5-  فراهم کردن امکان توسعه آسان:

یکی از مواردی که در آموزش پایتون درسمن با آن آشنا می‌ شوید؛ فریم ورک‌‌ های پایتون است. فریم ورک های زیادی برای استفاده در پایتون به منظور توسعه کارآمد تر برنامه‌ های کاربردی وب وجود دارد. فریم ورک نوعی ابزار است که برای توسعه سیستم مفید است. پایتون مجموعه‌ ای از چارچوب‌ ها یا فریم ورک ها را ارائه می‌ کند که توسعه کارآمد برنامه‌ ها را برای هر کسی آسان می‌ کند.

6- دارای سابقه کار در زمینه های تخصصی:

اگر می خواهید در حوزه هوش مصنوعی (AI) و یادگیری عمیق فعالیت کنید، یادگیری و استفاده از آموزش پایتون یک ضرورت به حساب می آید. در صنعت IT، هوش مصنوعی (AI) و یادگیری عمیق زمینه‌ هایی هستند که تحقیقات در آن روز به روز بیشتر می‌ شود. پایتون در زمینه‌ های تخصصی مانند یادگیری ماشین و یادگیری عمیق، سوابق اثبات شده‌ ای دارد و عملا می توان گفت پایه اساسی برای ورود به این حوزه یادگیری این زبان است. 

در چه حوزه هایی از پایتون استفاده می‌ شود؟

حتماً می‌ خواهید بدانید که پس از استفاده از آموزش پایتون درسمن در چه حوزه هایی می‌ توانید فعالیت کنید. زبان پایتون یکی از پرکاربرد ترین زبان‌ های برنامه نویسی است که در زمینه‌ های بسیاری می‌ توانید از آن استفاده کنید. به طور کلی چند زمینه اصلی وجود دارد که پایتون در آن ها کاربرد فراوانی دارد. شما بعد از آن که متخصص پایتون شدید؛ می‌ توانید در این زمینه‌ ها به طور جدی فعالیت کنید. زمینه های که پایتون در آن ها استفاده می شود، به شرح زیر است: 

  • توسعه برنامه های کاربردی وب
  • هوش مصنوعی (AI)
  • اینترنت اشیا
  • ابزارهای تجزیه و تحلیل داده ها
  • شبکه
  • امنیت
  • هک و تست نفوذ

در ادامه نگاه دقیق تری به این موارد میندازیم.

1- توسعه برنامه های کاربردی وب با پایتون: 

ما دوره آموزش پایتون مقدماتی تا متوسط پایتون را به گونه ای طراحی و تدوین کرده‌ ایم که استفاده کنندگان از آن بتوانند در حوزه توسعه برنامه‌ های کاربردی وب فعالیت کنند و تبدیل به یک برنامه نویس پایتون جونیور شوند که مقدمات این زبان را به خوبی یاد گرفته است و می تواند با آمادگی کامل شروع به یادگیری پایتون به صورت پیشرفته کند و رفته رفته تبدیل به یک برنامه نویس حرفه ای بک اند شود. 

ساخت و ایجاد وب سایت ها با پایتون توسط فریم ورک جنگو

حوزه پر کاربرد بک اند، یکی از حوزه های بسیار درآمد زا است و در سراسر دنیا طرفداران بسیاری دارد و به وفور هم استفاده می شود. بسیاری از برنامه‌ های تحت وب معروف مانند "YouTube" و "Instagram" با استفاده از پایتون توسعه یافته‌ اند. همچنین با استفاده از پایتون امکان توسعه بازی‌ هایی که روی مرورگر ها اجرا می‌ شوند نیز وجود دارد. البته این موارد، تنها کاربرد های پایتون نیست. 
زبان برنامه نویسی محبوب پایتون برای ایجاد نرم افزار خراش وب نیز مناسب است. از آن جایی که وب سایت ها دائما در حال به روز رسانی و تغییر هستند، محتوای وب نیز در طول زمان تغییر می‌ کند. به عنوان مثال، اجزای جدیدی به صفحات اضافه می‌ شوند، یک سری از اجزا تغییر می کنند و به روز می شوند و حتی ممکن است تعدادی از آن ها به کلی حذف شوند. یک وب اسکراپر برای ساختار خاص یک صفحه نوشته شده است. 

اگر ساختار صفحه تغییر کند، اسکراپر باید متناسب با آن تغییرات تنظیم شود. انجام این عمل با زبان هایی مانند سی شارپ و جاوا اسکریپت نیز امکان پذیر است، اما با دشواری های بسیاری که ممکن است مدت زمان انجام را بسیار بالا ببرد و برنامه نویس را نیز با چالش های بسیاری مواجه کند. البته راه آسان تر و کوتاه تری هم وجود دارد، که آن راه استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون است. با انجام وب اسکرپینگ با پایتون می توانید در کم ترین زمان و بالاترین دقت این عمل را انجام دهید. 

بعد ها که به یک توسعه دهنده وب پایتون تبدیل شدید؛ کافی است کتابخانه ها و ماژول های متناسب با پروژه خود را پیدا کنید و کار را به حرفه ای ترین شکل ممکن انجام دهید. این نه تنها باعث صرفه‌جویی در زمان نوشتن کد و رفع اشکالات آن می‌شود، بلکه به این معنی است که برنامه های شما سریع تر و بهتر اجرا می‌ شوند و کد های بهینه تری هم نوشته اید.

 2- هوش مصنوعی با پایتون:

اگر به حوزه هوش مصنوعی علاقه مند هستید؛ هر چه سریعتر یادگیری پایتون را با استفاده از آموزش پایتون مقدماتی تا متوسط آغاز نمایید. هوش مصنوعی (AI) در سال‌ های اخیر در کانون توجه قرار گرفته است و این امر تنها محدود به کشور های خارجی نیست و در ایران نیز شاهد رشد بیش از پیش این حوزه و افزایش علاقه و تمایل افراد به کسب تخصص برای فعالیت در این حوزه بوده ایم. تنها موضوعی که با قطعیت می توان درباره آن صحبت کرد، این است که پایتون بزرگ ترین دروازه برای ورود به این حوزه است. 

پایتون به عنوان یک زبان استاندارد در زمینه هوش مصنوعی مورد استفاده قرار می‌ گیرد. شما می توانید با استفاده از پایتون، سیستم هایی را توسعه دهید که در حوزه هایی چون هوش مصنوعی (AI)، یادگیری عمیق و یادگیری ماشین استفاده می شوند. توسعه هوش مصنوعی نیاز به پردازش‌ های پیچیده‌ای دارد که پایتون آن ها را بسیار آسان می کند.

 پایتون شامل تعداد زیادی کتابخانه مانند کتابخانه Numpy است که می توان از آن ها برای انجام محاسبات پیچیده استفاده کرد. با استفاده از این کتابخانه می توانید محاسبات مورد نیاز هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ را با سرعت و دقت بالایی انجام دهید. علاوه بر این، پایتون یک کتابخانه اختصاص داده شده به توسعه هوش مصنوعی (AI) دارد که با استفاده از این کتابخانه نیز می توانید به راحتی عملکرد برنامه های مرتبط با هوش مصنوعی را درک کنید و آن ها را پردازش کنید.

3- اینترنت اشیا با پایتون:

یکی دیگر از حوزه هایی که پایتون در آن ورود پیدا کرده است، اینترنت اشیا است. پایتون می تواند برای ورود به حوزه نیز به شما کمک کند. قبلا اینترنت برای اتصال کامپیوتر ها به یکدیگر استفاده می شد. اتصال چیز هایی که قبلاً به اینترنت متصل نبودند، مانند مبلمان و لوازم خانگی در گذشته عملا دور از تصور بود و هیچ کس باور نمی کرد که روزی جاروبرقی شما، بدون آن که دست به چیزی بزنید، شروع به کار کند و تمام خانه را حتی بهتر از شما تمیز کند و در آخر هم به همان نقطه ای برگردد که کارش را شروع کرده است. 

تمامی اتفاقات مشابه این جریان را اینترنت اشیا می نامند. پایتون به شما اجازه می دهد تا برنامه های کاربردی تعبیه شده در این اشیا هوشمند را توسعه دهید و به پیشرفت این حوزه کمک شایانی کنید. 

4- ابزاری برای تجزیه و تحلیل داده ها با پایتون:

پایتون در زمینه تجزیه و تحلیل داده ها نیز فعال است. پایتون می‌ تواند جمع‌ آوری، تجزیه و تحلیل داده‌ هایی را که قبلاً به صورت دستی انجام می‌ شد را به شکلی کاملا خودکار انجام دهد. پایتون یک کتابخانه غنی و توابعی برای استخراج و پردازش اطلاعات در یک وب سایت دارد. به عنوان مثال شما می توانید با این ابزار فعالیت‌ های زیر را انجام دهید:

  • تجزیه و تحلیل خودکار اطلاعات سایت‌ های رقبا
  • فقط مقالاتی را در وب استخراج کنید که شرایط را در قالب فایل CSV دارند
  • اطلاع رسانی خودکار داده‌ های خاص در وب

شما پس از استفاده از آموزش پایتون می‌ توانید چنین کارهایی را انجام دهید. کارهایی که قبلاً نیاز به زمان و تلاش زیادی داشتند را نیز می‌ توانید در کمترین زمان به پایان برسانید.

5- شبکه با پایتون:

پایتون کتابخانه هایی مربوط به شبکه دارد که با استفاده از آن می توانید به پروتکل های خاصی از شبکه در سطح برنامه های کاربردی دسترسی داشته باشید. برنامه نویسی سوکت در زبان پایتون به شما این امکان را می دهد تا روی پروتکل های خاصی مانند پروتکل HTTP برنامه نویسی کنید.

سوکت نویسی در شبکه یکی از امر های مهم و ضروری به حساب می آید که پایتون با استفاده از کتابخانه های قدرتمندی که دارد سبب شده است تا برنامه نویسان به راحتی بتوانند یک لینک ارتباطی بین دو نخ یا Thread ایجاد کنند و برنامه ها بتوانند از این طریق با آن ها با یک دیگر ارتباط برقرار کنند.

6- امنیت با پایتون:

برای کسانی که در زمینه امنیت فعالیت می کنند، یادگیری زبان های برنامه نویسی که می توانند به رشد و توسعه آن کمک کنند، یک امر ضروری است. زبان پایتون به عنوان یکی از زبان های قدرتمند در این زمینه شناخته می شود و کتابخانه هایی که در جهت امنیت شبکه ارائه وجود دارد، کمک های بسیاری به تیم های شبکه و امنیتی در سایر کشور های جهان می شود. شما در زبان پایتون می‌ توانید اسکریپت های قابل توسعه ای را خلق کنید که در بحث امنیت شبکه بسیار کارآمد هستند و یک بستر ایمن را ایجاد می کنند.

7- هک و تست نفوذ با پایتون:

وقتی صحبت از هک و نفوذ در سیستم ها می‌ شود، این زبان حرف های زیادی برای گفتن دارد. هکر ها دانش زیادی در علوم رایانه دارند و معمولا با گرایش های مختلف کامپیوتر آشنا هستند. آن‌ها به کمک برنامه نویسی می‌ توانند ابزار های مورد نیاز خودشان را ایجاد کنند و چه زبانی به جز پایتون می‌ تواند در های ممنوعه را به روی آن‌ ها باز کند؟ 

دلیل استفاده بالای این زبان در هک، نوشتن برنامه های کوچک با بازدهی بسیار بالا است. پایتون در تست نفوذ از کتابخانه هایی چون NetworkX ،NAPALM و Pulsar استفاده می کند. بی‌ شک پایتون بهترین گزینه برای هک و نفوذ است و همچنین می تواند در راه درست نیز استفاده شود و همانطور که گفتیم بستری ایمن در شبکه ایجاد کند.

چه سرویس هایی در دنیای واقعی از زبان پایتون استفاده می کنند؟

سرویس‌ های زیادی با استفاده از زبان پایتون ایجاد شده اند و روزانه میلیون‌ ها نفر را در سراسر جهان به خود جذب کرده اند و بدون آن که کوچک ترین نقصانی رخ دهد، کارشان را به نحو احسن انجام می دهند. در ادامه  لیستی از سرویس‌ هایی که در حوزه های مختلف از پایتون استفاده می‌ کنند را برای شما آورده ایم:

در زمینه یادگیری ماشین

  • Pepper (ربات انسان نمایی که توسط Softbank Robotics ساخته شده است)

برنامه تحت وب

  • یوتیوب (بزرگترین پلتفرم مشاهده ویدیو در جهان)
  • Dropbox (سرویس ذخیره سازی آنلاین)
  • Reddit (بزرگترین سایت تابلوی اعلانات جهان)
  • اینستاگرام (نوع اشتراک گذاری عکس SNS)

 
برنامه دسکتاپ

  • بیت تورنت (پلتفرم توزیع محتوای اطلاعات بر اساس پروتکل P2P)

 

 معایب پایتون چیست؟

همانطور که می دانید هر زبان برنامه نویسی، علاوه بر کاربرد ها و مزایای فراوانی که دارد، معایبی هم دارد که برای زبان پایتون می توان به عدم سهولت نگهداری و سرعت کم آن اشاره کرد. حالا منظورمان از این دو مفهومی که برای معایب پایتون گفتیم؛ چیست؟

عدم سهولت نگهداری

درباره عدم سهولت نگهداری پایتون، باید بگویم چون پایتون یک زبان پویا و در حال رشد است، ممکن است که نگهداری از آن دشوار باشد و اعمالی چون ردیابی و رفع خطا های آن سخت تر شود. بنابراین نیاز به یک تجربه و نگرش مناسبی دارید تا بدانید که چگونه می خواهید کد گذاری و یونیت تست های خود را بنویسید تا نگهداری و بررسی کد ها برایتان آسان شود. 

سرعت کم

دلیل دیگری که به آن اشاره کردیم پایین بودن سرعت این زبان پویاست؛ علت پایین بودن سرعت در پایتون نیز به این دلیل است که چون پایتون زبانی بسیار انعطاف پذیر است، باید ماشین مرجع های بسیاری را مرور کند تا در مورد مفهوم هر چیزی مطمئن شود که این موضوع باعث کاهش سرعت عمل پایتون می شود.

معرفی با مفهوم فریم ورک در زبان های برنامه نویسی

قبل از آن که با فریمورک های پایتون آشنا شویم، بهتر است بدانیم فریم ورک چیست و چه کاربردی دارد؟ استفاده از فریم ورک برای توسعه برنامه ‌ها به شما این امکان را می‌ دهد که روی عملکرد سطح بالای برنامه تمرکز کنید. این مورد نیز به این دلیل است که هر عملکرد سطح پایین توسط خود فریم ورک مراقبت می شود. از آنجایی که فریم ورک ها توسط چندین مهندس نرم افزار با تجربه و متخصص ساخته و بهینه سازی می شوند، نتیجه آن ایجاد فریمورک های نرم افزاری همه کاره، قوی و کارآمد است.

توسعه نرم افزار یک فرایند بسیار پیچیده است. این کار وابسته به فعالیت های بسیاری از جمله کد نویسی، طراحی و آزمایش است. برنامه نویسان فقط برای کد نویسی باید از نحو، اعلان ها، عبارات، استثنا ها و موارد دیگر استفاده کنند و در عین حال مراقب کد های قبلی هم باشند. حال که با معنا و مفهوم فریم ورک آشنا شدید؛ به سراغ معرفی فریم ورک های پایتون می رویم.

انواع فریمورک های پایتون

تمامی فریم ورک هایی که در زبان برنامه نویسی پایتون وجود دارد و مورد استفاده قرار می گیرند، در سه دسته کلی تقسیم می شوند. این سه دسته عبارت است از:

بهترین و معروف ترین فریم ورک های پایتون چه هستند؟

1.Framework Full-Stack

فریم ورک فول استک مجموعه‌ ای از نرم‌ افزار ها است که راه‌ حل کاملی را برای توسعه وب ارائه می‌ دهد. اصطلاح "فریم ورک فول استک" به فریم ورکی گفته می شود که شامل تمام ابزار های لازم برای ساختن یک برنامه وب تمام و کامل است، از رابط کاربری front-end تا پایگاه داده back-end گرفته را می توان با این فریمورک ایجاد کرد و توسعه داد.
بسیاری از فریم ورک‌ های فول استک ویژگی‌ های خاصی مانند وب سرور، سرور برنامه و پایگاه داده را به اشتراک می‌ گذارند که این به نوبه خود یک مزیت به حساب می آید. علاوه بر این، اکثر فریم ورک های فول استک شامل ابزار های مختلفی برای انجام فعالیت هایی چون توسعه، آزمایش و استقرار برنامه‌ های کاربردی وب هستند.

2.Micro Framework

این دسته از فریم ورک ها بسیار سبک هستند. میکرو فریم ورک ها ویژگی‌ های اضافی مانند ابزار ها و کتابخانه‌ های خاص و سنگین را ارائه نمی‌ دهند. توسعه دهندگانی که استفاده از میکرو فریم ورک‌ ها را انتخاب کرده اند باید تعداد زیادی کد و هر آنچه را نیاز دارند، به صورت دستی اضافه کنند.
این نوع از فریم ورک به عنوان یک فریمورک بسط یافته شناخته می شود که از یک فریم ورک پایه مشتق شده است و وابسته به آن است. میکرو فریم ورک، فریم ورکی است که تنها زمانی می‌ توانید از آن استفاده کنید که یک فریم ورک پایه خاص را نصب کرده باشید و در اصل یک پایه برای آن ایجاد کرده باشید. این کار می تواند ویژگی های اضافی را به یک فریم ورک بدهد که بدون استفاده از فریم ورک میکرو وجود نداشته اند. میکرو فریم ورک ها خارج از پایه آن بی فایده هستند.

3.Asynchronous Framework

در توصیف این دسته از فریمورک ها، هر چارچوب نا همزمان، یک میکرو فریم ورک است که قابلیت مدیریت مجموعه گسترده ای از اتصالات همزمان را برای کاربرانش فراهم می‌ کند.

معروف ترین فریم ورک های پایتون

در ادامه معروف ترین و پرکاربردترین فریم ورک های پایتون را به شما معرفی خواهیم کرد: 

1-  Django

جنگو یک فریم ورک برنامه نویسی وب رایگان و منبع باز است که به زبان پایتون نوشته شده است و در پیاده سازی بک اند از آن استفاده می شود. جنگو از تعدادی ماژول تشکیل شده است که کاربرد آن ها در برنامه نویسی، آسان تر کردن فرایند توسعه برنامه است. اگر بخواهیم کاربرد فریم ورک در پیاده سازی یک وب سایت را بگوییم، می توان به عملکرد های پیشرفته‌ ای مانند پشتیبانی از احراز هویت، پنل‌ های مدیریت، فرم‌ های تماس، باکس نظرات، پشتیبانی و آپلود فایل اشاره کرد.

اگر بخواهیم کاربرد فریم ورک ها را به بیانی دیگر بگوییم، یک طراح سایت باید صفر تا صد همه مواردی که گفته شد را طراحی و پیاده سازی کند، حال آن که با استفاده از یک فریم ورک این اجزا از قبل ساخته شده اند و فقط باید آن ها را به درستی پیکربندی کنید تا با سایت خود مطابقت داشته باشند. Instagram Mozilla ،Next door و Clubhouse تعدادی از پلتفرم های معروفی هستند، که از جنگو استفاده می‌ کنند. 

مزایا

  • این فریم ورک به شما کمک می کند تا الگو های مناسب URL را برای برنامه خود تعریف کنید.
  • با استفاده از جنگو می توانید سیستم احراز هویت یکپارچه ای را ایجاد کنید. 
  • طرح URL آسان و موثر با استفاده از جنگو امکان پذیر است.
  • جنگو در برنامه نویسی شی گرا نیز بسیار موثر است و به عنوان بهترین گزینه برای ذخیره و بازیابی اطلاعات استفاده می شود.
  • انجام اعمال تغییر، افزودن و حذفی که قابل تنظیم است، توسط ویژگی رابط خودکار مدیریت جنگو امکان پذیر است.
  • در جنگو چندین مکانیسم کش توسط یک فریم ورک برای ذخیره سازی پشتیبانی می شوند.

محدودیت ها

  • این فریم ورک برای پروژه های کوچکتر ایده آل نیست، زیرا یک چارچوب سطح بالا است.
  • بسته به حجم درخواست هایی که باید در سایت رسیدگی شوند، می تواند منجر به کندی وب سایت شود. 
  • دی جانگو فاقد قرارداد های کدگذاری مانند Rails است. 
  • برای استفاده موثر از جنگو به دانش عمیقی از پایتون و این فریم ورک نیاز دارید. 

Flask -2 

Flask یکی از میکرو فریم ورک های وب است که با زبان برنامه نویسی پایتون نوشته شده است. این فریم ورک با استفاده از ماژول های پایتون این امکان را فراهم می کند که برنامه های وب را بتوانید به آسانی توسعه دهید. از آن جایی که فلسک به هیچ ابزار یا کتابخانه خاصی نیاز ندارد، آن را در دسته بندی میکرو فریم ورک ها قرار می دهند.

با آن که Flask هیچ لایه انتزاعی پایگاه داده، فرم اعتبار سنجی و بسیاری دیگر از موارد را ارائه نمی دهد، اما با این حال از برنامه های افزودنی پشتیبانی می کند. این برنامه ها می توانند ویژگی را به گونه ای اضافه کنند که از ابتدا در خود Flask پیاده سازی شده اند.  Pinterest و LinkedIn معروف ترین پلتفرم هایی هستند که از فریم ورک Flask استفاده می کنند.

مزایا

  • فلسک دارای سرور توسعه داخلی با دیباگر است.
  • RESTful ارسال درخواست در این فریم ورک وجود دارد.
  • فلسک قابلیت پشتیبانی یکپارچه برای تست واحد یا همان کد با کیفیت را ارائه می دهد.
  • این میکرو فریم ورک از قالب Jinja2 که دارای برچسب ها، فیلتر ها، ماکروها و موارد دیگر است، استفاده می کند.
  • 100٪ WSGI 1.0  با فلسک سازگار است.

محدودیت ها

  • این فریم ورک را فقط توسعه دهندگان Flask می توانند با مهارت بالا مدیریت کنند، زیرا نیاز به توجه بیشتری به جزئیات دارد و درک عمیق تری از روابط بین آن ها باید صورت بگیرد.

3- CherryPy

CherryPy یکی دیگر از فریم ورک های کاربردی در طراحی وب است که از زبان برنامه نویسی پایتون نشات گرفته است. این فریمورک با هدف توسعه سریع برنامه های کاربردی وب با بسته بندی پروتکل HTTP طراحی و پیاده سازی شده است.

CherryPy می تواند به عنوان یک وب سرور نیز مورد استفاده قرار بگیرد. این فریم ورک پایتون با وظایفی همچون الگوسازی برای رندر خروجی سروکار ندارد. برای توسعه این فریم ورک باید از فیلتر های قابل توسعه ای که در نقاط مشخصی در پردازش پرسش و پاسخ فراخوانی می شوند، استفاده کنید. 

مزایا

  • چری پای یک وب سرور WSGI قابل اعتماد و سازگار با HTTP/1.1 است.
  • عملکرد ساده بسیاری از سرور های HTTP به طور همزمان با به کارگیری این فریم ورک امکان پذیر است.
  • چری پای توانایی پشتیبانی از Python 2.7+، Python 3.5+، PyPy، Jython و Android را دارد.
  • بسیاری از ابزار های یکپارچه برای رمز گذاری، جلسات، حافظه پنهان، احراز هویت و محتوای استاتیک در این فریم ورک کاربردی وجود دارد.
  • فریم ورک چری پای یک سیستم پیکر بندی قوی برای توسعه دهندگان و مدیران دارد. 
  • با استفاده از این فریم ورک می توانید پشتیبانی یکپارچه برای پروفایل، پوشش و آزمایش های خود داشته باشید. 

محدودیت ها

  • عدم وجود مستندات کامل در چری پای بزرگترین نقص این فریم ورک تا به امروز است، زیرا کار را برای مبتدیان دشوار می کند.

4- Pyramid

Pyramid یک فریم ورک منبع باز است و برای توسعه برنامه های کاربردی وب استفاده می شود. این فریم ورک با زبان برنامه نویسی پایتون ساخته شده است. Pyramid به توسعه دهندگان پایتون اجازه می دهد تا به راحتی برنامه های وب خود را ایجاد کنند. 
Pyramid بسیار شبیه به میکرو فریم ورک Flask است. وجه اشتراک آن ها در نصب و اجرای آسان هر دو است. در واقع، زمانی که شروع به ساختن این اپلیکیشن کنید، متوجه خواهید شد که برخی از الگو ها در آن مشابه Flask هستند و این تشابه کار را برای شما بسیار آسان می کند.

مزایا

  • Pyramid فریم ورکی است که عملکرد خوبی با برنامه های کوچک و بزرگ دارد. 
  • نقشه‌برداری URL در این فریم ورک مطابق با راه‌ اندازی مسیر ها از طریق ارسال URL و اعتبارسنجی و تولید ساختار HTML Web Helpers صورت می گیرد. 
  • طراحی قالب جامع و اطلاعات دارایی با این فریم ورک امکان پذیر است. 
  • آزمایش، پشتیبانی و امکان تهیه مستندات داده گسترده در Pyramid امکان پذیر است
  • مجوز و احراز هویت انعطاف پذیر در این فریم ورک وجود دارد. 

محدودیت ها

  • فریم ورک Pyramid به آماده سازی ابزار های پیشرفته و وقت گیر نیاز دارد که این کار را زمانبر می کند.
  • فقط تکنسین هایی با دانش و تسلط بالا می توانند قطعات هرم در Pyramid را به درستی نصب کنند.
  • SQLAlchemy در این فریم ورک، برای پروژه های کوچک نه مورد نیاز است و نه مفید است.

Web2py -5

Web2py یکی دیگر از فریمورک های وب منبع باز است که به زبان برنامه نویسی پایتون نوشته شده است. Web2py به توسعه دهندگان وب اجازه می دهد تا وب سایت خود را با استفاده از پایتون به صورت پویا طراحی و پیاده سازی کنند. Web2py برای کمک به کاهش وظایف زمان بر در توسعه وب سایت ها، مانند توسعه صفر تا صد فرم های وب، طراحی شده است.
Web2py در ابتدا به عنوان یک ابزار آموزشی با تاکید بر سهولت در استفاده و استقرار طراحی و معرفی شد. طراحی web2py از چارچوب های Ruby on Rails و Django الهام گرفته شده است و مانند این فریمورک ها، بر توسعه سریع تمرکز دارد تا بتواند هم در زمان و هم در هزینه صرفه جویی کند. این فریم ورک پایتون از الگوی معماری (MVC) پیروی می‌ کند.

مزایا

  • فریم ورک Web2py پیکربندی روی تسویه را فعال می کند و توسعه وب را سریع و در نتیجه تسهیل می کند.
  • در این فریمورک پشتیبانی از معماری MVC صورت می گیرد که این برای ساده سازی توسعه وب بسیار کارآمد است.
  • Web2py به تبرنامه نویسان اجازه می دهد تا با پایگاه داده های رابطه ای و NoSQL که به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرند نیز تعامل داشته باشند.
  • این فریم ورک شامل باتری های مفیدی برای ساخت برنامه های کاربردی وب بدون ابزار یا خدمات دیگر است.
  • Web2py با رفع آسیب‌ پذیری‌ های حفاظتی، امنیت برنامه‌ های کاربردی آنلاین را به شدت حفظ می‌ کند.

محدودیت ها

  • Web2py دارای سیستم پلاگین غیر قابل انعطاف است. 
  • مشکلات مدیریت سیستم برای بارگذاری مدل های داده در این فریم ورک وجود دارد. 
  • در فریم ورک Web2py هیچ پشتیبانی از پایتون 3 وجود ندارد.

Pylons -6

 Pylons یک فریم ورک منبع باز است که مجموعه ای از تکنولوژی های پر کاربرد وب را که با پایتون نوشته شده است، توسعه می دهد. در ابتدا این پروژه یک فریم ورک وب به نام Pylons بود، اما پس از ادغام با فریم ورک repoze.bfg تحت نام جدید Pyramid ارائه شد. این فریمورک از استاندارد Web Server Gateway Interface در قابلیت استفاده مجدد و تفکیک عملکرد ماژول ها استفاده می کند.

مزایا

  • چارچوب وب Pylons برای ساخت برنامه های کاربردی وب و سایت ها به روشی ساده و مختصر طراحی شده است.
  • این فریمورک می تواند به اندازه کوچکی یک ماژول پایتون گرفته تا یک طرح دایرکتوری قابل توجه برای برنامه های کاربردی وب بزرگ تر و پیچیده تر به کار گرفته شود.

محدودیت ها

  • Pylons یک فریم ورک پیچیده است که برای یادگیری و استفاده نیاز به تجربه برنامه نویسی بالایی در پایتون دارد. اگر تازه به این حوزه وارد شده اید، Pylons گزینه مناسبی برای شما نیست. 
  • این فریم ورک به اندازه دیگر فریم ورک های پایتون محبوب نیست و به همین علت منابع یادگیری آن به شدت محدود است. 
  • این فریم ورک دائما در حال تغییر و به روز رسانی است که همین امر باعث شده افرادی که از نسخه های قدیمی تر استفاده می کنند، دچار دردسر های زیادی شوند. 

Grok -7

Grok یک فریم ورک پرکاربرد وب است که بر اساس فناوری Zope Toolkit عمل می کند. Grok از معماری کامپوننت استفاده می کند و مفاهیم Zope مانند اشیاء محتوا را مانند نما ها و آداپتور ها را می سازد. سادگی آن در استفاده از قرار دادن آن بر روی پیکربندی و پیش ‌فرض ‌های معقول در هنگام سیم‌کشی اجزا با یکدیگر است.

مزایا

  • این فریم ورک پایه محکمی برای ایجاد برنامه های وب پیچیده و سازگار فراهم می کند.
  • توسعه دهندگان با استفاده از آن می توانند از قابلیت Zope 3 استفاده کنند.
  • پایگاه داده ذخیره سازی اشیاء قوی در این فریمورک وجود دارد. 
  • Grok امنیت داده ای یکپارچه برای محافظت از برنامه شما و ارائه دسترسی به کاربران مجاز را فراهم می کند. 

محدودیت ها

  • پنهان کردن کد در کلاس‌ های والد ممکن است کد شما را زیبا تر نشان دهد. با این حال، خوانایی و درک آن ها ممکن است مخدوش شود، زیرا همه کد ها به راحتی در یک منطقه در دسترس نیستند.

Falcon -8

فالکون یک فریمورک وب پایتون است که قابلیت اعتماد و کارایی بالایی برای ساخت بک‌اند اپلیکیشن‌ها و میکرو سرویس ها در مقیاس بزرگ دارد. Falcon یک فریمورک وب سازگار با WSGI است که برای ساخت API های RESTful بدون نیاز به وابستگی های کتابخانه کد خارجی طراحی شده است و سعی می کند تا حد امکان کمترین میزان فعالیت را داشته باشد و در عین حال بسیار موثر و قدرتمند باقی بماند.

  REST API یک API است که با اصول طراحی REST یا سبک معماری انتقال حالت نمایشی مطابقت دارد و بر این اساس طراحی شده است. به همین دلیل گاهی اوقات به API های REST، API های RESTful نیز گفته می شود.

مزایا

  • این فریم ورک بسیار سبک است و به همین علت سرعت و کارایی بالایی دارد. 
  • فریمورک فالکون انعطاف پذیری بالایی دارد  و به توسعه دهندگان این امکان را می دهد تا تسلط کامل روی کد های خودشان داشته باشند. 
  • فالکون یک فریم ورک مقیاس پذیر است و به همین علت گزینه مناسبی برای استفاده در پروژه های بزرگ و کوچک است. 

محدودیت ها 

  • فالکون فریم ورکی است که از ویژگی های مدرنی که دیگر فریم ورک های پایتون دارند، استفاده نمی کند. از جمله این ویژگی ها می توان به پشتیبانی و واکنش گرایی اشاره کرد. 
  • این فریم ورک یک فریم ورک پیچیده به حساب می آید و گزینه مناسبی برای شروع نیست.

9- HUG

فریم ورک hug یکی از فریم ورک های پایتون است که با هدف توسعه و ساده سازی API های مبتنی بر پایتون ایجاد شده است. در نتیجه، توسعه API پایتون را به شدت ساده می کند. پشتیبانی تخصصی برای hug به عنوان بخشی از اشتراک Tidelift در دسترس کاربران است.

مزایا

  • فریم ورک HUG از ویژگی های امنیتی و حفاظتی بالایی برخوردار است. برنامه های ساخته شده با این فریمورک امنیت بالایی دارند. 
  • این فریم ورک از زیرساخت‌ های HTTP/2 استفاده می‌ کند که این امر باعث شده سرعت و کارایی آن به شدت بالا برود. 
  • با این فریم ورک می توانید هر نوع پروژه ای را توسعه دهید. قابلیت مقیاس پذیری بالای آن باعث شده تا به نیاز هایی با ترافیک بالا نیز به خوبی جواب دهد. 

محدودیت ها

  • این فریم ورک از برخی پایگاه داده ها پشتیبانی نمی کند و همین امر موجب شده تا کمتر کسی برای توسعه از آن استفاده کند. 
  • علاوه بر مورد بالا، این فریم ورک از سیستم عامل هایی چون Windows و macOS نیز پشتیبانی نمی کند و این یعنی بالاترین حد محدودیت را دارد.  

 معرفی دوره پایتون در سایت درسمن

این دوره‌ آموزشی مناسب افرادی است که هیچ شناختی از زبان برنامه نویسی پایتون ندارند و می خواهند به این حوزه ورود کنند و از پایه ای ترین مباحث آموزش های خود را شروع کنند.
 در دوره آموزش مقدماتی تا متوسط پایتون آکادمی درسمن، ابتدا به معرفی این زبان، چرایی استفاده از آن، تاریخچه زبان پایتون، ویژگی‌ ها، نسخه‌ های انتشار یافته و کاربرد ها و تفاوت های آن ها می پردازیم. سپس به نحوه نصب و راه‌ اندازی شرح داده شده و به مبحث متغیر ها و داده‌ ها، معرفی عملگر ها و عملوند ها، چگونگی ذخیره‌ سازی برنامه‌ ها و انواع خطا ها در پایتون پرداخته شده است. 
سپس  مباحث دنباله و رشته، لیست‌ ها، ماتریس‌ ها، تاپل‌ ها، دیکشنری و مجموعه‌ ها مورد بررسی قرار گرفته است. این مباحث و سر فصل ها در این دوره به طور کامل پوشش داده است و شما را برای یادگیری پایتون در سطح پیشرفته، به خوبی آماده می کند. 

عبارات شرطی و کنترلی، توابع در پایتون، شی گرایی و کتابخانه‌های پایتون از دیگر مباحثی هستند که به طور کامل در این دوره مورد بررسی قرار گرفته‌ اند. تمامی مباحث نام برده شده در بالا به صورت کاملا عملی آموزش داده می شوند و این یعنی شما هم مباحث را به صورت تئوری می آموزید و هم به صورت عملی از آن ها استفاده کنید. مشاهده این دوره آموزشی به کلیه افرادی که در آغاز راه یادگیری پایتون قرار دارند توصیه می‌ شود. 

کلام آخر . . . 

در این مطلب درباره آموزش پایتون صحبت کردیم و چیستی آن را به صورت تمام و کمال توضیح دادیم. پس از آن به سراغ معرفی مزایا و معایبش رفتیم و از کاربرد هایی که در صنایع مختلف دارد، صحبت کردیم. در انتها نیز به معرفی فریم ورک های محبوب پایتون پرداختیم. اما مهم تر از همه این موارد معرفی کامل ترین دوره آموزش زبان برنامه نویسی پایتون بود. دوره پایتون درسمن، دوره ای است که شما را از صفر آموزش می دهد و نهال دانش برنامه نویسی شما را آبیاری می کند. امیدواریم این مطالب برای شما مفید بوده باشد. اگر درباره دوره پایتون مقدماتی تا متوسط درسمن سوال یا ابهامی دارید، آن را در قسمت کامنت ها از ما بپرسید. 


برچسب ها :

آموزش پایتون مهندس عباسی
ثبت نام

2