صفحه اصلی / دوره‌های آموزشی / آموزش جاوا پیشرفته، تحقق رویای متخصص شدن / تمرین عملی بر پایه inheritance و abstraction (بخش دوم)

تمرین عملی بر پایه inheritance و abstraction (بخش دوم)

تمرین عملی بر پایه inheritance و abstraction (بخش دوم)
براي خريد اين درس نياز است وارد سايت شويد. در صورت نداشتن حساب کاربري عضو شويد.
77,400 تومان

جلسات دوره


                                                                           
مهدی عباسی
مدرس:

مهدی عباسی

18 سال سابقه برنامه‌نویسی و تدریس برنامه‌نویسی
کسب مقام‌های اول و دوم کشوری در مسابقات برنامه‌نویسی

مهدی عباسی هستم، مسلط به حداقل ۲۰ زبان مطرح برنامه نویسی به صورت پیشرفته، مدیر عامل شرکت آریا نرم افزار و بنیانگذار آکادمی درسمن، مسلط به تدریس دروس تخصصی کاردانی و کارشناسی کامپیوتر، پایگاه داده ها، برنامه نویسی پیشرفته، مبانی برنامه نویسی، مباحث ویژه طراحی وب و .... مشاهده رزومه

تمرین عملی بر پایه inheritance و abstraction (بخش دوم)

این جلسه ادامه جلسه گذشته است و قسمت های باقی مانده از جلسه قبل را تکمیل می کنیم و در ادامه قالبلیت های بیشتری به پروژه اضافه می کنیم و پروژه را بهینه می کنیم.

در جلسه گذشته یک اینترفیس برای ارسال پیام و یک کلاس برای ارسال پیامک و یک کلاس برای ارسال ایمیل ساختیم و آنها را فرزند اینترفیس کردیم. اما هیچ کجا شرط برای اینکه اگر طول پیامک بلند بود پیامک ارسال نشود را ننوشتیم. برای این کار یک کلاس برای نوع پیام می سازیم و تمام عملیات های مورد نظر را درون آن پیاده سازی می کنیم. به عنوان مثال یک کلاس برای پیام کوتاه به نام ShortMessage می سازیم و یک نمونه از کلاس ارسال پیامک(SmsMessageSender) را درون آن قرار می دهیم و پس از بررسی شرط ها اگر طول رشته به عنوان مثال کمتر از 20 کاراکتر بود پیامک را به وسیله SmsMessageSender ارسال می کنیم و در غیر این صورت پیام "طول پیام بیشتر از یک پیامک می باشد" را در خروجی چاپ می کنیم.

و همچنین یک کلاس برای ایمیل به نام LongMessage می‌سازیم و یک نمونه از کلاس ارسال ایمیل(EmailMessageSender) را درون آن قرار می دهیم و قبل از ارسال ایمیل در ابتدا متن کاراکتر ‘*’ و در انتهای متن کاراکتر ‘#’ را قرار می دهیم.

اما درون کلاس ShortMessage و LongMessage کد های تکراری وجود دارد برای بهینه شدن کد ها و حذف کد تکراری یک کلاس abstract می سازیم و داده های تکراری را درون آن تعریف می کنیم و کلاس های ShortMessage و LongMessage را فرزند آن می کنیم.

 

توضیحات ذکر شده چکیده ای می‌باشد از آنچه که می‌خواهید بیاموزید، برای فهم بهتر مطالب این جلسه، می‌توانید این درس را خریداری کنید و از نکات ارزشمند آن بهره مند شوید.

شما درسمنی های عزیزهر گونه سوال یا ابهامی از این جلسه داشتید می‌توانید به انجمن برنامه نویسان جاوا مراجعه کنید و سوالات خود را بپرسید.

ممنون از همراهی شما

 

نظرات دانشجویان

کاربر درسمن
محمد رضا قبادی

واقعا ممنونم از آقای مهدی عباسی که انقدر صمیمانه تدریس میکنند و ما را در این مسیر همراهی میکنند و موضوعات مختلف را با شیوه های عملی درست به اجرا میگذارند

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

ممنون از شما جناب قبادی عزیز، ما در قبال شما عزیزان مسئولیت داریم و این حس مسئولیت باعث می شود دوره هارو به بهترین شکل ممکن ضبظ کنیم.

نمایش بیشتر

نظر شما در تصمیم دیگران اثرگذار است.

لطفا برای همراهان درسمن و بهتر شدن دوره نظر خود را بنویسید.

برای ارسال نظر نیاز است وارد سایت شوید. در صورت نداشتن حساب کاربری عضو شوید.
ثبت نام

644