آموزش کار با فایل‌ها و پوشه‌ها در جاوا (بخش اول)
صفحه اصلی / دوره‌های آموزشی / آموزش جاوا پیشرفته، تحقق رویای متخصص شدن / آموزش کار با فایل‌ها و پوشه‌ها در زبان جاوا (بخش اول)

آموزش کار با فایل‌ها و پوشه‌ها در زبان جاوا (بخش اول)

آموزش کار با فایل‌ها و پوشه‌ها در زبان جاوا (بخش اول)
43,000 تومان
براي خريد اين درس نياز است وارد سايت شويد. در صورت نداشتن حساب کاربري عضو شويد.

آموزش کار با فایل ها و پوشه(بخش اول)

در این فصل(فصل 7) به معرفی کامل پکیچ I/O و کار با فایل ها در زبان برنامه نویسی جاوا می پردازیم.
کار کردن با فایل ها یکی از مهمترین بخش های برنامه نویسی است. تا الان برنامه هایی که مینوشتیم به صورت لحظه ای در رم کامپیوتر ذخیره می شدن و با بسته شدن برنامه هیچ اثری از اطلاعات باقی نمی موند، در این فصل و فصل بعدی یاد می گیریم که داده و اطلاعات را روی فایل ها و حافظه جانبی مانند هارد، فلش و.. نگهداری کنیم در این صورت با بسته شدن برنامه و حتی خاموش شدن کامپیوتر اطلاعات باقی می مانند.

در تمام سیستم عامل ها، نگهداری اطلاعات درون پوشه ها و فایل ها انجام می دهند. در واقع پوشه ها فقط برای بایگانی کردن فایل ها و مرتب سازی فایل ها استفاده می شوند و محتوای اصلی درون فایل ها قرار دارند.
برای ما هم شناسایی فایل ها و پوشه ها اهمیت بالایی دارد تا بتوانیم فایل های درون پوشه را شناسایی کنیم و به اطلاعات آن مانند اسم فایل، پسوند فایل، اطلاعات درون فایل، حجم فایل و.. دسترسی پیدا کنیم و هم بتوانیم فایل و پوشه در زبان جاوا بسازیم.
اولین کلاس و معروف ترین کلاس برای کار با فایل در جاوا File نام دارد که در پکیچ java.io قرار دارد.
از کلاس File می توان نمونه ساخت و آن را به یک پوشه یا یک فایل متصل کرد
.

File file=new File("");

در اولین ورودی تابع سازنده کلاس File آدرس پوشه یا فایل را وارد می کنیم که این آدرس می تواند آدرس فایل درون پروژه لوکال یا آدرس فایل درون سیستم عامل(absolute uri) و یا حتی آدرس فایل یا پوشه URI اینترنتی باشد.
به عنوان مثال یک فایل txt. در آدرس C:\TestFile\file1.txt داریم و میخوایم به کمک کلاس File به آن متصل شویم به صورت زیر مینویسم.

File file=new File("C:\\TestFile\\file1.txt");

همانطور که مشاهده می کنید با کپی کردن آدرس فایل و قرار دادن آن در محیط intellij تمام \ را به \\ تغییر می دهد. به این دلیل که کاراکتر \ در جاوا کاراکتر کنترلی است.
در ادامه با متدهای مهم کلاس File آشنا می شویم و مثال هایی از آن را حل می کنیم.

 

تیم درسمن تمامی تلاش خود را بکار گرفته تا بهترین آموزش ها را به شما ارائه دهد جهت پیشرفت در این مسیر میتوانید نظرات و پیشنهادات خودتان را با ما در میان بگذارید.

 

جلسات دوره


                                                                           
مهدی عباسی
مدرس :

مهدی عباسی

مهدی عباسی هستم، مسلط به حداقل ۲۰ زبان مطرح برنامه نویسی به صورت پیشرفته، مدیر عامل شرکت آریا نرم افزار و بنیانگذار آکادمی درسمن، مسلط به تدریس دروس تخصصی کاردانی و کارشناسی کامپیوتر، پایگاه داده ها، برنامه نویسی پیشرفته، مبانی برنامه نویسی، مباحث ویژه طراحی وب و .... مطالعه بیشتر رزومه

نظر شما در تصمیم دیگران اثرگذار است.

لطفا برای همراهان درسمن و بهتر شدن دوره نظر خود را بنویسید.

برای ارسال نظر نیاز است وارد سایت شوید. در صورت نداشتن حساب کاربری عضو شوید.

نظرات دانشجویان

آموزش جاوا پیشرفته

713