تحلیل و بررسی کامل پایگاه داده یک وبسایت خبری
صفحه اصلی / دوره‌های آموزشی / آموزش جاوا پیشرفته، تحقق رویای متخصص شدن / تحلیل و بررسی کامل پایگاه داده یک وبسایت خبری

تحلیل و بررسی کامل پایگاه داده یک وبسایت خبری

تحلیل و بررسی کامل پایگاه داده یک وبسایت خبری
77,400 تومان
براي خريد اين درس نياز است وارد سايت شويد. در صورت نداشتن حساب کاربري عضو شويد.

تحلیل و بررسی کامل پایگاه داده یک وبسایت خبری

در جلسه گذشته با DBMS ها و اصطلاحات آن آشنا شدیم و همچنین تفاوت روش فایلینگ و پایگاه داده را نیز متوجه شدیم.
در این جلسه با چند تا از معروف ترین سیستم های مدیریت پایگاه داده آشنا می شویم و سپس یک محیط عملیاتی را به صورت کامل تحلیل می کنیم.
زمانی که با یکی از زبان برنامه نویسی یک اپلیکیشن بسازیم به آن زبان برنامه نویسی Host Language می گویند. زبان Host Language مانند: Java, Python, C#, C++, PHP,..
وقتی با یکی از زبان های Host Language یک اپلیکیشن طراحی کردیم، نیاز است آن را به یک منبع داده ای متصل کنیم تا داده ها را درون آن نگهداری کنیم.

چندتا از معروف ترین سیستم های مدیریت پایگاه داده یا DBMS ها:

Oracle
Sql Server
MySQL
PostgreSQL
SQLite
MongoDB

همه زبان های برنامه نویسی می توانند با هر کدام از DBMS های بالا کار کنند و داده های را درون DBMS ذخیره کنند. اما هر زبان برنامه نویسی با یک یا چند DBMS راحت تر ارتباط برقرار می کند و کار کردن با آن نسبت به بقیه دوست داشتنی تر است. به عنوان مثال: برای زبان java از Oracle, MySql, SQLite استفاده می کنند و یا برای C# از Sql Server استفاده می کنند.

اما تفاوت میان DBMS های بالا چیست؟

Oracle: شاید بتوان گفت قدرتمند ترین DBMS موجود در دنیا است که از بقیه DBMS ها گران تر و پیچیده تر است. گران بودن لایسنس و پیچیده بودن آن باعث شده که اپلیکیشن های کوچک و رده متوسط سراغ این DBMS نروند.

Sql Server: این DBMS متعلق به شرکت ماکروسافت است. Sql server ادعا می کند که از Oracle چیزی کم ندارم و از نظر پیچیدگی راحت تر و ارزان تر است. بیشتر برنامه نویسانی که C# و .net کار می کنند این DBMS را انتخاب می کنند.

MySQL: این DBMS می توان گفت از ترکیب چند DBMS تشکیل شده است که بسیار سبک و راحت است و خیلی از برنامه نویسان از این DBMS استفاده می کنند.

PostgreSQL: این DBMS که در سال های آخیر توانسته خیلی خوب رشد کند و رتبه خوبی در سطح دنیا پیدا کند. بیشتر برنامه نویسان جاوا این DBMS را دوست دارند و استفاده می کنند.

SQLite: این DBMS بسیار سبک و ساده است و ارزش اصلی این DBMS سبک بودن داده های آن است و زمانی که می خواهیم از دیتابیس روی پلتفرم هایی با حافظه کم و سرعت بالا استفاده کنیم، SQLite گزینه مناسبی است. بیشتر برنامه نویسان اندروید از این DBMS استفاده می کنند.

MongoDB: تمام DBMS هایی که بالا گفته شد از زبان SQL استفاده می کنند و ساختاری شبیه به هم دارند. اما ساختار MongoDB با بقیه متفاوت است. MongoDB از NoSQL استفاده می کند. یعنی بدون استفاده از زبان SQL با داده ها کار می کند.

در ادامه یک محیط عملیاتی(سایت و اپلیکیشن خبری) به صورت کامل تحلیل می کنیم و جداول دیتابیس آن را می نویسیم.

 

امیدواریم مباحث این جلسه برای شما دانشجوی گرامی مفید باشد، جهت دسترسی به آموزش های بیشتر این دوره آموزش جاوا پیشرفته کلیک کنید.

جلسات دوره


                                                                           
مهدی عباسی
مدرس :

مهدی عباسی

مهدی عباسی هستم، مسلط به حداقل ۲۰ زبان مطرح برنامه نویسی به صورت پیشرفته، مدیر عامل شرکت آریا نرم افزار و بنیانگذار آکادمی درسمن، مسلط به تدریس دروس تخصصی کاردانی و کارشناسی کامپیوتر، پایگاه داده ها، برنامه نویسی پیشرفته، مبانی برنامه نویسی، مباحث ویژه طراحی وب و .... مطالعه بیشتر رزومه

نظر شما در تصمیم دیگران اثرگذار است.

لطفا برای همراهان درسمن و بهتر شدن دوره نظر خود را بنویسید.

برای ارسال نظر نیاز است وارد سایت شوید. در صورت نداشتن حساب کاربری عضو شوید.

نظرات دانشجویان

آموزش جاوا پیشرفته

775