مبحثی که می خواهیم توضیح دهیم فراخوانی متد به روش ارجاع می باشد.
مقادیری را که به عنوان ورودی برای پارامتر ارسال می کنیم در واقع داخل پارامتر یا متغیر ورودی تابع کپی میشوند و اگر در متد تغییراتی ایجاد شود مقدار اصلی تغییر نمی کند، به این نوع فراخوانی متد، فراخوانی با مقدار می گویند.
توابعی را که در طول جلسات قبل نوشته ایم به این صورت فراخوانی می شدند، که به عبارتی فراخوانی توابع به طور پیش فرض به این روش می باشد.
اما در فراخوانی با ارجاع، اصل متغیر برای تابع ارسال می شود یا به عبارتی مقدار ووردی را در پارامتر تابع کپی نمی کند و اگر در متد تغییر ایجاد شود مقدار اصلی هم تغییر می کند. برای فراخوانی با ارجاع از کلمه کلیدی ref و out استفاده می کنیم.
اگر فراخوانی به روش ارجاع را به کمک کلمه کلیدی out استفاده کنیم، می تواند متغیر را خالی ارسال کند، به شرط اینکه در لحظه ورود به تابع مقداری در آن بریزیم، به طور کلی با استفاده از کلمه کلیدی ref متغیر را باید قبل از فرستادن مقداردهی کرد، اما با استفاده از out متغیر می تواند مقدار نداشته باشد اما در تابع مقداردهی شود .
برای یادگیری این مبحث مثال ها و نکته های متعددی را در فایل ویدئویی آورده ایم که با خریدن این درس و مشاهده ویدئو ها به طور کامل به این مبحث مسلط خواهید شد.
امیدواریم که این آموزش، برای شما دوستان درسمنی عزیز مفید باشد،
درصورت سوال و یا مشکل می توانید به انجمن برنامه نویسان سی شارپ مراجعه کنید. پیشنهادات و انتقادات خود را در بخش نظرات برای ما ارسال کنید.