امروز قصد داریم مبحث جدیدی به نام collections در زبان سی شارپ به شما معرفی کنیم. در جلسات گذشته، در مورد چگونگی استفاده از آرایه ها در C# آموخته ایم. بیایید یک مرور کلی از آن داشته باشیم، آرایه ها در برنامه نویسی برای گروه بندی مجموعه ای از اشیا هم نوع استفاده می شوند.
بنابراین می توان یک آرایه یا مجموعه ای از Integers ایجاد کرد که از طریق یک نام متغیر قابل دسترسی است و همچنین در آرایه با استفاده از اندیس خانه هایشان می توانیم به صورت مستقیم به آن ها دسترسی داشته باشیم، آرایه ها به خاطر شماره گذاری خانه هایشان سرعت بالایی دارند، اما در آرایه ها ابتدا باید تعداد عناصر آرایه را مشخص کنیم.
اما گاهی در محیط های واقعی و برنامه های کاربردی تعداد عناصر مشخص نیست و نیاز داریم هر نوع داده ایی را با هر تعدادی ذخیره کنیم، پس می توانیم با استفاده از کالکشن ها هر تعداد عناصر با هر نوع داده ایی را ذخیره کنیم و هر زمان می توانیم عناصری به مجموعه اضافه و یا حتی حذف کنیم.
Generic
non-generic
اگر در برنامه های خود از ابتدا می دانیم به چه تعداد خانه نیاز داریم از آرایه ها استفاده می کنیم اما اگر نمی دانیم به چه تعداد خانه نیاز داریم از کالکشن ها استفاده می کنیم. چون فضاهای آرایه به صورت ایستا هستند و باید از ابتدا تعداد خانه ها را مشخص کنیم.
برای یادگیری این مبحث مثال ها و نکته های متعددی را در فایل ویدئویی آورده ایم که با خریدن این درس و مشاهده ویدئو ها به طور کامل به این مبحث مسلط خواهید شد.
امیدواریم که این آموزش، برای شما دوستان درسمنی عزیز مفید باشد،
درصورت سوال و یا مشکل می توانید به انجمن برنامه نویسان سی شارپ مراجعه کنید. پیشنهادات و انتقادات خود را در بخش نظرات برای ما ارسال کنید.
باسلام واحترام جناب شما استاد بزرگوار وفوق العاده من واقعا خدارو شاکر هستم که به طور خیلی اتفاقی با سایت شما آشنا شدم واز تدریس فوق العاده تون به صورت دقیق وسلیس ودوستانه استفاده کردم واقعا ازتون تشکر میکنم امیدوارم موفق باشید . ی سوال آیا شما در تهران هم کلاس برگزار می کنید.
سلام و درود خدمت شما کابر جدید درسمنی، اول اینکه ورود شما رو به جمع درسمنی ها تبریک می گویم، خیلی خوش حالیم که درسمن را برای آموزش های خود انتخاب کردید. برای سوالی هم که پرسیدید ما فعلا دوره های حضوری نداریم ولیکن می توانید در دوره های آنلاین شرکت کنید که تفاوت زیادی با دوره های حضوری نخواهد داشت.
سلام واقعا استاد عباسی بی نظیر هستند خدارو شاکر هستم که با این سایت و استاد عباسی آشنا شدم. خداقوت استاد ممنون از شما سوالی داشتم در مورد برگزاری دوره Asp.net Core/// آیا برگزار میشه؟ و اینکه دلیل خاصی داره استاد از $ قبل از "" استفاده نمی کنند؟ و اگر استاد فایلی ضبط کنند بابت نقشه راه زبان ها فوق العاده میشه //// بی نهایت ممنون //// خدارو شکر بابت وجودتون در عالم هستی
سلام مهدی جان وقتتون بخیر، همین که شما از دوره سی شارپ ما راضی هستید این یعنی ما به اهداف خودمان که رضایت کامل شما است رسیده ایم و هیچ چیزی با ارزش تر از آن که شما کامل و تمام و کمال این مباحث را یاد بگیرید، نیست.
پیج اینستاگرام درسمن را حتما دنبال کنید در آنجا اطلاع رسانی های لازم صورت می گیرد از نحوه برگذاری وبینار های آموزشی، موفق و پیروز باشید درسمن را به دوستان خود معرفی کنید تا همگی رشد کنیم.
سلام خسته نباشید ممنون از اقای عباسی که واقعا خیلی خوب تدریس می کنند یه درخواست دارشتم میخواستم اگه میشه فایل پاورپونت این بخش رو در اختیار ما بزارید خیلی ممنون
سلام دوست عزیز وقتتون بخیر، این مورد هم از مهندس استعلام گرفتم ولی گفتن که مقدور نیست، اما برای اینکه دست نویسی داشته باشید ما پایان هر درس توضیحات کامل را برایتان قرار داده ایم که به راحتی می توانید آن را یاد بگیرید.