صفحه اصلی / دوره‌های آموزشی / آموزش ASP.NET MVC به همراه پروژه عملی / معرفی کامل Area ها و کنترل سطح دسترسی آن ها(بخش اول)

معرفی کامل Area ها و کنترل سطح دسترسی آن ها(بخش اول)

معرفی کامل Area ها و کنترل سطح دسترسی آن ها
براي خريد اين درس نياز است وارد سايت شويد. در صورت نداشتن حساب کاربري عضو شويد.
99,000 تومان

جلسات دوره


                                       
مهدی عباسی
مدرس:

مهدی عباسی

18 سال سابقه برنامه‌نویسی و تدریس برنامه‌نویسی
کسب مقام‌های اول و دوم کشوری در مسابقات برنامه‌نویسی

مهدی عباسی هستم، مسلط به حداقل ۲۰ زبان مطرح برنامه نویسی به صورت پیشرفته، مدیر عامل شرکت آریا نرم افزار و بنیانگذار آکادمی درسمن، مسلط به تدریس دروس تخصصی کاردانی و کارشناسی کامپیوتر، پایگاه داده ها، برنامه نویسی پیشرفته، مبانی برنامه نویسی، مباحث ویژه طراحی وب و .... مشاهده رزومه

آموزش Areaها و کنترل سطح دسترسی آن‌ها در ASP.NET MVC:

در این جلسه با مبحث Areaها در asp.net mvc آشنا می‌شوید. مبحثی که بسیار کاربردی است و در صد در صد پروژه‌ها به آن نیاز داریم. مهم‌ترین اتفاقی که در همه سایت‌ها وجود دارد، این است که مطمئنا صفحات سایت خیلی بیشتر از آن چیزی است که کاربر می‌تواند ببیند. معمولا اگر دقت کرده باشید وقتی وارد یک سایت می‌شوید تا یک محدوده‌ایی را می‌توانید ببینید و داخل یک سری صفحات بروید. بعد از اینکه ثبت نام می‌کنید و وارد سایت می‌شوید یک سری صفحات دیگر باز می‌شود و میبینید یعنی سطح دسترسی شما یک مرحله ارتقاء پیدا می‌کند. اما قطعا علاوه بر صفحاتی که شما می‌توانید ببینید صفحات دیگری هم وجود دارد که توسط شما دیده نمی‌شود و مدیران سایت به آن‌ها دسترسی دارند و می‌توانند ببینند. در واقع در سایت‌ها و پروژه‌های وب اپلیکیشن‌ ما نیاز داریم که صفحات زیادی را تحت کنترل داشته باشیم و مشخص کنیم هر کدام از صفحات توسط چه اشخاصی یا چه نقشی قابل دسترسی باشد. مثلا در یک پروژه سامانه سازمانی مثل دانشگاه، کارمندان، اساتید و دانشجویان می‌توانند به شکل‌های مختلف متصل شوند و کاربران عادی که دانشجو نیستند می‌توانند محتوای سایت را ببینند. اما چطوری کنترل می‌شود که مثلا صفحات مربوط به کارمندان و اساتید را دانشجو دسترسی نداشته باشد و یا یک سری صفحات اشتراکی داشته باشیم. این موارد نکاتی هستند که می‌خواهیم با Areaها آن‌ها را پیاده سازی کنیم. برای اینکار باید برای controllerها و actionها یا یک سری پوشه‌ها سطح دسترسی مشخص کنیم. Area به ما اجازه می دهد تا برنامه‌های بزرگ را به واحدهای کوچکتر تقسیم کنیم که هر واحد شامل یک ساختار پوشه MVC جداگانه است.


امیدواریم که این آموزش، برای شما دوستان درسمنی عزیز مفید باشد، درصورت سوال و یا مشکل می توانید به انجمن برنامه نویسان سی شارپ مراجعه کنید. پیشنهادات و انتقادات خود را در بخش نظرات برای ما ارسال کنید. 
امید آنکه بیش از پیش موفق و مؤید باشید.

 

انجمن برنامه نویسان سی شارپ

نظرات دانشجویان

نظر شما در تصمیم دیگران اثرگذار است.

لطفا برای همراهان درسمن و بهتر شدن دوره نظر خود را بنویسید.

برای ارسال نظر نیاز است وارد سایت شوید. در صورت نداشتن حساب کاربری عضو شوید.
ثبت نام

404