آموزش دستور Cross Join و inner join در sql erver 2019
جلسات دوره
مهدی عباسی
مهدی عباسی هستم، مسلط به حداقل ۲۰ زبان مطرح برنامه نویسی به صورت پیشرفته، مدیر عامل شرکت آریا نرم افزار و بنیانگذار آکادمی درسمن، مسلط به تدریس دروس تخصصی کاردانی و کارشناسی کامپیوتر، پایگاه داده ها، برنامه نویسی پیشرفته، مبانی برنامه نویسی، مباحث ویژه طراحی وب و .... مشاهده رزومه
ارتباط جداول با دستور Cross Join و Inner Join در sql server
در جلسات قبل با دستور Select آشنا شدیم. در این جلسه می خواهیم به آموزش دستور Inner Join در sql server و همچنین دستور Cross Join بپردازیم. چراکه تاکنون ما هرچه عمل پرس و جو انجام دادیم، تلاش کردیم که اطلاعاتمان را از یک جدول واکشی کنیم و اگر هم نیاز داشتیم از جداول مختلف، اطلاعاتی را واکشی کنیم به صورت کوئریهای تو در تو اینکار را انجام میدادیم.
در واقع پیوند بین جداول، یکی از مهمترین مباحث Selectها محسوب میشود که برای پیوند بین جداول از 4 روش استفاده میکنیم.
-
CROSS JOIN
-
INNER JOIN
-
OUTER JOIN
-
SELF JOIN
ما تمامی این ارتباطات را به شما عزیزان آموزش میدهیم اما در این جلسه به صورت اختصاصی درباره دستورات INNER JOIN و CROSS JOIN صبحت میکنیم.
تعریف دستور Cross Join و inner join در sql erver 2019:
-
CROSS JOIN
هر زمان که بدون هیچ دلیل و قاعدهای دو جدول را به یکدیگر پیوند بزنیم از این روش استفاده میکنیم. این روش معمولا خیلی کم استفاده میشود به این علت که از نظر زمانی و میزان فضای استفاده شده بصرفه نیست و کارایی پایینی دارد. حاصل این پیوند، نمایشی از سطرهای جدول اول و دوم است یا به عبارتی حاصل ضرب دکارتی دو جدول را برمیگرداند.
-
INNER JOIN
بهترین روش برای پیوند که سرعت بیشتری نسبت Cross join دارد. سطرهایی از دو جدول را برمیگرداند که باهم مطابقت داشته باشند.
خب دوستان برای یادگیری بهتر دستور inner join و Cross join، به شما پیشنهاد میکنیم حتما ویدئو تهیه شده در اینباره را مشاهده کنید تا یکبار برای همیشه نحوه استفاده از آنها در خاطر شما باقی بماند. خوشحال میشویم اگر نظرات و یا انتقادات خود را با ما به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی داشتید، میتوانید به انجمن پرسش و پاسخ درسمن مراجعه فرمایید. موفق باشید.
نظر شما در تصمیم دیگران اثرگذار است.
لطفا برای همراهان درسمن و بهتر شدن دوره نظر خود را بنویسید.