آشنایی اولیه با دستورات Insert، Select و Top در SQL
صفحه اصلی / دوره‌های آموزشی / آموزش sql server 2019، از مقدماتی تا متخصص پایگاه داده / آشنایی اولیه با دستورات Insert، Select و Top

آشنایی اولیه با دستورات Insert، Select و Top

آشنایی اولیه با دستورات Insert، Select و Top
104,400 تومان
براي خريد اين درس نياز است وارد سايت شويد. در صورت نداشتن حساب کاربري عضو شويد.

 آشنایی اولیه با دستورات Insert، Select و Top: 


در این جلسه می‌خواهیم ادامه مبحث کوئری نویسی در sql server 2019 را توضیح دهیم. در جلسات قبلی توانستیم به کمک کوئری نویسی دیتابیس و جدوال درون آن را ایجاد کنیم و عملیات حذف و ویرایش روی آن‌ها انجام دهیم. دستورات sql را می‌توان در 4 دسته تقسیم کرد: 


1. DDL (Data Definition Language): دستوراتی هستند که تغییر در ساختار پایگاه داده می‌دهند. دستوراتی که تا الان یاد گرفتیم مانند دستوراتی که می‌تواند دیتابیس، اسکیما و جدول را ایجاد و حذف کند. این دستورات می‌توانند پایگاه داده و ساختار آن را تغییر ‌دهند. مثل دستور Create Table
2. DML (Data Manipulation Language): اصلی‌ترین کاری که در پایگاه داده انجام می‌دهیم این است که بتوانیم با داده‌های درون جداول کار کنیم. مثلا داده‌های درون جدول راتغییر دهیم یا حذف کنیم. مانند دستورات Insert, Delete و Update. 
3. DQL (Data Query Language): دستوراتی هستند که برای واکشی اطلاعات استفاده می‌شوند. مانند دستور Select
4. DCL (Data Control Language): به کمک این دستورات می‌توانیم کنترل پایگاه داده را در اختیار بگیریم و سطح دسترسی‌ها را مشخص کنیم. با این دستورات درآینده آشنا می‌شویم.

 

در این جلسه می‌خواهیم در مورد دستور Select توضیح دهیم. اما قبل ازاینکه درمورد دستور Select توضیح دهیم خیلی کوتاه در مورد دستور Insert توضیح می‌دهیم. هنگامی که دیتابیس و جداول را ایجاد می‌کردیم برای مقداردهی جداول به صورت ویزاردی جدول را باز می‌کردیم و مقادیر را مستقیما وارد می‌کردیم. می‌خواهیم با کوئری نویسی با کمک دستور Insert عمل درج در جدول را انجام دهیم. معروف‌ترین، پرکاربردترین، پر استفاده‌ترین، پر انشعاب‌ترین و پر تنوع‌ترین دستور sql، دستور select است. از این دستور برای بازیابی اطلاعات استفاده می‌شود. برای اینکه تعدادی از اطلاعات جدول را واکشی کنیم از دستور Top جلوی دستور Select استفاده می‌شود. که به تعدادی که مشخص می‌کنیم از بالای جدول اطلاعات را واکشی می‌کند.

 


امیدواریم که این آموزش، برای شما دوستان درسمنی عزیز مفید باشد، درصورت سوال و یا مشکل می‌توانید به انجمن پرسش و پاسخ مراجعه کنید. پیشنهادات و انتقادات خود را در بخش نظرات برای ما ارسال کنید.
امید آنکه بیش از پیش موفق و مؤید باشید.

 

انجمن متخصصان پایگاه داده


 

جلسات دوره


                                                                      
مهدی عباسی
مدرس :

مهدی عباسی

مهدی عباسی هستم، مسلط به حداقل ۲۰ زبان مطرح برنامه نویسی به صورت پیشرفته، مدیر عامل شرکت آریا نرم افزار و بنیانگذار آکادمی درسمن، مسلط به تدریس دروس تخصصی کاردانی و کارشناسی کامپیوتر، پایگاه داده ها، برنامه نویسی پیشرفته، مبانی برنامه نویسی، مباحث ویژه طراحی وب و .... مطالعه بیشتر رزومه

نظر شما در تصمیم دیگران اثرگذار است.

لطفا برای همراهان درسمن و بهتر شدن دوره نظر خود را بنویسید.

برای ارسال نظر نیاز است وارد سایت شوید. در صورت نداشتن حساب کاربری عضو شوید.

نظرات دانشجویان

کاربر درسمن
علیرضا

امکان خرید دوره از سایت وجود نداره لطفا راهنمایی کنید

پشتیبانی 1
پشتیبانی 1

سلام دوست عزیز، احتمالا مشکل از اینترنت یا مروگر شما بوده است لطفا ابتدا مروگر خودتون تغییر بدید و دوباره امتحان کنید.

نمایش بیشتر
آموزش sql server

448